Brad artificial alb – TOP10 pentru acest an

Lumea Brazilor / august 30, 2022

Bradul artificial alb a fost cel mai căutat brad artificial din ultimii ani. Pot crea o atmosferă de iarnă unică, fabuloasă în fiecare cameră și, probabil, de aceea se bucură de un succes atât de mare.

Căutați un brad de Crăciun alb, acoperit dens de zăpadă, sau doar un brad ușor nins cu zăpadă? Producătorii se concentrează pe o varietate de modele și finisaje pentru astfel de copaci, astfel încât toată lumea este sigură că va găsi ceea ce caută.

Citeste mai mult »

Brazi de lux – TOP10 pentru acest an

Lumea Brazilor / august 27, 2022

Dacă sunteți în căutarea unui brad de lux pentru un Crăciun special, atunci sunteți în locul potrivit. Toată lumea își dorește un brad de Crăciun frumos, puternic și cu un aspect natural care să atragă toate privirile. Veți găsi exact acest tip de brazi în acest articol.

Citeste mai mult »

Top 10 filme de Crăciun

Lumea Brazilor / decembrie 13, 2023

Crăciunul este aproape și spiritul Crăciunului încă nu te-a atins? Îți oferim sfaturi pentru cele mai bune filme de Crăciun care vor crea atmosfera potrivită de Crăciun și nu ne putem imagina Crăciunul fără ele. Oferta de filme de Crăciun este largă. Tu ce alegi? Preferi clasicul, filmele de Crăciun despre dragoste sau filmele de Crăciun pentru copii, pe care adulții se bucură să le vadă? Am ales pentru tine cele pe care merită cu siguranță să le vezi.

Citeste mai mult »

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România

Lumea Brazilor /

Crăciunul nu ar fi complet fără tradiționalele târguri de Crăciun, care atrag vizitatorii cu atmosfera lor festivă și magică. Indiferent dacă ești un entuziast al cumpărăturilor, un gurmand sau pur și simplu dorești să te bucuri de atmosfera de Crăciun, toată lumea își va găsi ceva pe plac. Știi unde poți găsi cel mai frumos târg de Crăciun din România? Îți oferim sugestii pentru târgurile excepționale de Crăciun, care cu siguranță te vor fascina.

Citeste mai mult »

Crăciun ca-n povești: Vizitați cele mai magice târguri de Crăciun din Europa

Lumea Brazilor / noiembrie 21, 2023

Crăciunul. Un timp al  bucuriei, cu multă  pace alături de  familie. Cea mai frumoasă sărbătoare a anului pentru mulți oameni. Cum să te bucuri cât mai mult de această perioadă? Desigur, un element esențial al Crăciunului este târgul de Crăciun. Nu știți unde să mergeți pentru un vin fiert bun  și mâncare și mai bună? Vă oferim o privire de ansamblu asupra celor mai frumoase locuri din Europa, unde târgurile merită cu siguranță să fie vizitate.

Citeste mai mult »

Iluminatul de Crăciun pentru casa ta – lasă-te inspirat!

Lumea Brazilor / noiembrie 7, 2023

Iluminatul exterior de Crăciun, sau mai bine zis instalațiile de Crăciun pentru exterior, le putem vedea în perioada Crăciunului la multe case. În ultimii ani, aceast tip de decorare a devenit un trend foarte popular. Ați dori să montați și voi o instalatie de Crăciun pentru exterior în nuanțe elegante aurii sau în tonuri colorate mai extravagante? Vă oferim idei și inspirație pentru instalațiile de Crăciun pentru casă, pentru a crea un decor de poveste.

Citeste mai mult »

Tradiția și istoria bradului de Crăciun: Cum a apărut?

Lumea Brazilor / noiembrie 2, 2023

Tradiția bradului de Crăciun este cunoscută în întreaga lume. Nu ne putem imagina Crăciunul fără un brad frumos decorat, iar acest simbol tradițional al Crăciunului reușește să creeze o atmosferă incredibil de plăcută în casele noastre. Dar știi cum a apărut tradiția bradului de Crăciun și de unde provin rădăcinile acestui simbol dominant al Crăciunului?

Citeste mai mult »

Idei pentru cadouri de Crăciun pentru întreaga familie

Lumea Brazilor / octombrie 23, 2023

Te frămânți în fiecare an când trebuie să cauți cadoul perfect de Crăciun pentru cei dragi? Îți oferim câteva sfaturi interesante pentru cadouri de Crăciun pentru întreaga familie, care îți vor ușura decizia și îți vor încânta cu siguranță apropiații. În acest articol vei găsi idei excelente pentru cadouri de Crăciun pentru mama, soție, copii, dar și pentru alți membri ai familiei.

Citeste mai mult »

TOP 10 – cei mai frumoși brazi artificiali de la clienții noștri

Lumea Brazilor / octombrie 17, 2023

Este deja o tradiție să primim de la  clienții noștri mulțumiți fotografii cu brazii de Crăciun cumpărați de la noi și decorați. Satisfacția clienților este prioritatea noastră cea mai mare. Lăsați-vă inspirați și decorați-vă bradul cu gust și stil, conform celor mai recente tendințe.

Care au fost brazi care au avut cel mai mare succes în sezonul de Crăciun 2022/2023? Am pregătit pentru voi o listă cu TOP 10 cei mai frumoși brazi de Crăciun.

Citeste mai mult »

5 idei pentru a decora o coroniță de Crăciun

Lumea Brazilor / octombrie 11, 2023

O coroniță de Crăciun pe ușă sau pe masă este o decorațiune excelentă care completează atmosfera de Crăciun și are mai multe utilizări. O puteți așeză simplu pe masa sau o puteți agața pur și simplu deasupra șemineului, pe perete sau pe ușa de la intrare. Daca nu sunteți siguri cum să transformați o simplă coroniță verde într-o decorațiune originala sau cum să decorați stilistic o coroniță de Crăciun albă, lasați-vă inspirați de noi. Iată ideile noastre de coronițe de Crăciun, care cu siguranță vă vor încântă.

Citeste mai mult »

Culoarea curioasă a Crăciunului 2023 – Viva Magenta!

Lumea Brazilor / octombrie 3, 2023

Vă place să fiți în ton cu tendințele și sunteți  întotdeauna la curent cu ele? Urmăriți influencerii pe rețelele sociale și nimic nou în domeniul modei și designului nu trebuie să vă scape? Atunci cu siguranță ați observat că tendințele în culori se schimbă în fiecare an. Știați cine stabilește culoarea anului?

Citeste mai mult »

TOP 10 – Brăduți artificiali albi pentru acest an

Lumea Brazilor / septembrie 26, 2023

Brăduții albi atrag cea mai mare atenție în ultimii ani. Crăciunul cu zăpadă rămâne adesea doar un vis nerealizat în ultimele ierni,  așa că de ce să nu-l îndepliniți în acest mod? Acești brazi artificiali sunt cel mai nou hit și se numără printre cele mai căutate modele la noi pe site. Motivul pentru care sunt atât de apreciați este evident! Aspectul lor luxos și realist creează atmosfera de iarnă perfectă. Crăciunul vostru va deveni de neuitat cu un astfel de brăduț artificial, chiar dacă nu este zăpadă în jur. Cine nu și-ar dori în casa farmecul zilelor festive de iarnă?

Citeste mai mult »

Modele noi 2023 – brazi de Crăciun artificiali eleganți pentru toată lumea

Lumea Brazilor / septembrie 19, 2023

În timpul Crăciunului, de când ne putem aminti, casele noastre sunt împodobite cu tradiționalii brazi de Crăciun. Doriți ca în interiorul vostru să strălucească un brad artificial modern și stilat, care aduce nu numai atmosfera de Crăciun, ci și un strop de eleganță?

Citeste mai mult »

Descoperiți brazi artificiali de Crăciun gigantici și supradimensionați care, cu siguranță, vor atrage toate privirile.

Lumea Brazilor / septembrie 14, 2023

Se apropie perioada Crăciunului și căutați un brad artificial care să atragă atenția și să se potrivească perfect în spații mari reprezentative sau în interioare cu tavan înalt? Avem soluția perfectă pentru dumneavoastră. Alegeți din oferta noastră de brazi artificiali supradimensionați și gigantici, unde veți găsi bradul de Crăciun exact pe gustul dumneavoastră.

Citeste mai mult »

Crăciunul 2023 – lăsați-vă inspirați de cele mai noi trenduri

Lumea Brazilor / septembrie 5, 2023

După o pauză de doi ani, cea mai mare expoziție de Crăciun, Christmasworld, a avut loc din nou la Frankfurt, iar noi, desigur, nu puteam lipsi. Cele mai stilizate braduri de Crăciun, decorațiuni de Crăciun, luminițe și tot ce este posibil și imposibil legat de Crăciun, vi le aducem în exclusivitate în acest articol.

Citeste mai mult »

Când se împodobește bradul de Crăciun?

Lumea Brazilor / noiembrie 15, 2022

La începutul secolelor al XVIII-lea și al XIX-lea, bradul împodobit a devenit un simbol magic și fără îndoială cel mai frumos al Crăciunului. De atunci, un pom de Crăciun frumos decorat nu trebuie să lipsească din nicio casă în perioada sărbătorilor de iarnă.

Conform tradiției, strămoșii noștri au decorat bradul de Crăciun în ziua de Crăciun, adică 24.12. dimineața și întreaga familie lua parte la decorarea acestuia. Decorul bradului a fost însoțit de colinde de Crăciun, pregătirea delicateselor tradiționale de Crăciun și cina de Ajun.

Citeste mai mult »

Cât va rezista un brad natural pentru Crăciun?

Lumea Brazilor / noiembrie 8, 2022

Mulți oameni se întreabă ce să aleagă un brad artificial sau unul natural pentru acest Crăciun. Cât durează brazii naturali? Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări înainte de a alege un brad de Crăciun. Vă vom spune cum să aveți grijă de un brad natural de Crăciun, astfel încât să reziste cât mai mult posibil. La urma urmei, nimeni nu vrea să petreacă Crăciunul cu un brad uscat.

Citeste mai mult »