Brad artificial alb – TOP10 pentru acest an

Lumea Brazilor / august 30, 2022

Bradul artificial alb a fost cel mai căutat brad artificial din ultimii ani. Pot crea o atmosferă de iarnă unică, fabuloasă în fiecare cameră și, probabil, de aceea se bucură de un succes atât de mare.

Căutați un brad de Crăciun alb, acoperit dens de zăpadă, sau doar un brad ușor nins cu zăpadă? Producătorii se concentrează pe o varietate de modele și finisaje pentru astfel de copaci, astfel încât toată lumea este sigură că va găsi ceea ce caută.

Citeste mai mult »

Brazi de lux – TOP10 pentru acest an

Lumea Brazilor / august 27, 2022

Dacă sunteți în căutarea unui brad de lux pentru un Crăciun special, atunci sunteți în locul potrivit. Toată lumea își dorește un brad de Crăciun frumos, puternic și cu un aspect natural care să atragă toate privirile. Veți găsi exact acest tip de brazi în acest articol.

Citeste mai mult »

Când se împodobește bradul de Crăciun?

Lumea Brazilor / noiembrie 15, 2022

La începutul secolelor al XVIII-lea și al XIX-lea, bradul împodobit a devenit un simbol magic și fără îndoială cel mai frumos al Crăciunului. De atunci, un pom de Crăciun frumos decorat nu trebuie să lipsească din nicio casă în perioada sărbătorilor de iarnă.

Conform tradiției, strămoșii noștri au decorat bradul de Crăciun în ziua de Crăciun, adică 24.12. dimineața și întreaga familie lua parte la decorarea acestuia. Decorul bradului a fost însoțit de colinde de Crăciun, pregătirea delicateselor tradiționale de Crăciun și cina de Ajun.

Citeste mai mult »

Cât va rezista un brad natural pentru Crăciun?

Lumea Brazilor / noiembrie 8, 2022

Mulți oameni se întreabă ce să aleagă un brad artificial sau unul natural pentru acest Crăciun. Cât durează brazii naturali? Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări înainte de a alege un brad de Crăciun. Vă vom spune cum să aveți grijă de un brad natural de Crăciun, astfel încât să reziste cât mai mult posibil. La urma urmei, nimeni nu vrea să petreacă Crăciunul cu un brad uscat.

Citeste mai mult »

Brazi împodobiți 2022 – inspirație de la clienții noștri

Lumea Brazilor / octombrie 31, 2022

Bradul frumos împodobit îi aparține fără îndoială Crăciunului. Acesta completează perfect atmosfera magică  de Crăciun. Am decis să prezentăm cei mai frumosi brazi împodobiți de la clienții noștri în articolul nostru. Am selectat pentru voi TOP 10 cei mai frumoși brazi împodobiți, pe care clientii i-au adus la perfectiune cu decorațiuni superbe. Care este părerea voastră? Sunteți de acord cu noi sau ați alege un alt brad de Crăciun?

Citeste mai mult »

Brazii artificiali mici: unde să-i așezi?

Lumea Brazilor / octombrie 25, 2022

Crăciunul nu trebuie să fie doar despre brazi mari și puternici. Nu toată lumea are suficient spațiu pentru un brad atât de mare și, în acest caz, brazii mai mici sunt o alternativă excelentă. Micii brazi artificiali nu vor ocupa mult spațiu, vor aduce o notă de Crăciun în casa ta și îi vor mulțumi pe toți cei care așteaptă cu nerăbdare Crăciunul. Care sunt avantajele acestora?

Citeste mai mult »

Coronițe de Crăciun pentru ușă sau pentru masa de Crăciun – 40+ inspirație

Lumea Brazilor / octombrie 18, 2022

Coronițele de Crăciun sunt un decor special care completează atmosfera generală de Crăciun și au multiple utilizări. Puteți să le așezați pur și simplu pe masă, să le decorați ușor, să atașați lumânări sau pur și simplu să le agățați pe ușă sau deasupra șemineului .

Citeste mai mult »

Cum să realizezi un brad de Crăciun din hârtie

Lumea Brazilor / octombrie 11, 2022

Pentru toți cei creativi, am pregătit câteva instrucțiuni simple despre cum să faceți brad din hârtie. Poți desfășura această activitate împreună cu copiii tăi și îți garantăm că te vei distra. Puteți folosi apoi creațiile tale magnifice ca decorațiuni pentru bradul de Crăciun sau decor pe raft.

Citeste mai mult »

Brad natural versus brad artificial

Lumea Brazilor / octombrie 4, 2022

Bradul de Crăciun este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase simboluri ale Crăciunului. În fiecare an, mulți dintre voi se întreabă ce să aleagă. Un brad natural sau un brad artificial? Care dintre ei este mai prietenos cu mediul? Care este mai accesibil ca preț?

Citeste mai mult »

5 SFATURI pentru împodobirea unui brad alb

Lumea Brazilor / septembrie 27, 2022

Vrei să ai un brad înzăpezit sau alb pentru acest Crăciun, dar nu știi cum să-l împodobești? Un brad artificial alb poate fi împodobit la fel de frumos ca un brad de Crăciun verde. Ai nevoie doar de puțină creativitate și gust. Pentru a vă ușura munca, am pregătit 5 sfaturi pentru dvs. despre cum să împodobiți un brad alb de Crăciun.

Citeste mai mult »

Realizați singur decorațiunile pentru Crăciun!

Lumea Brazilor / septembrie 20, 2022

Ai un spirit creativ si vrei sa realizezi decorațiuni de Crăciun handmade? Îți aducem idei pentru inspirație pentru a realiza cu usurinta ornamente în confortul casei tale. Acest lucru nu este dificil. Este nevoie doar de puțină îndemânare, creativitate și materiale de producție fără pretenții pe care oricine le poate găsi acasă.

Citeste mai mult »

Brazi artificiali moderni – TOP10 pentru acest an

Lumea Brazilor / septembrie 13, 2022

Tânjiți nu numai după un brad frumos, ci și după un brad artificial modern? Tendințele actuale sunt brazi artificiali 3D cu LED-uri, brazi de Crăciun de o anumită culoare și, nu în ultimul rând, brazi artificiali albi acoperiți de zăpadă.

Se pune accent în special pe naturalețea și realismul brazilor artificiali. Scopul producătorilor este de a face bradul artificial să nu se distingă de cel natural, lucru pe care îl realizează datorită celor mai moderne tehnologii de producție.

Citeste mai mult »

5 beneficii ale brazilor artificiali

Lumea Brazilor / septembrie 5, 2022

Ce să alegi? Un brad natural sau un brad artificial? Daca îți pui aceeași întrebare în fiecare an si nu te poți decide noi îți vom prezenta ce beneficii poți avea dacă achizitionezi un brad artificial.

Citeste mai mult »

Când este momentul potrivit pentru a cumpăra un brad de Crăciun?

Lumea Brazilor / august 16, 2022

Ești și tu unul dintre acei oameni care cumpără un brad de Crăciun în ultimul moment? Sau, dimpotrivă, te ocupi de achiziția unui brad de Crăciun cu mult timp înainte? Dacă faci parte din primul grup, știi că, dacă vrei să ai un brad de Crăciun cu adevărat drăguț, trebuie să-l cauți mult mai devreme decât crezi.

Jobul de zi cu zi, îngrijirea gospodăriei sau a copiilor este rutina zilnică a majorității oamenilor, până când dintr-o dată este data de 20 decembrie și îți dai seama că de fapt nu ai încă un brad de Crăciun. Există șanse foarte mici să găsiți un brad de Crăciun cu adevărat drăguț și de calitate înaltă. Acest lucru se aplică în egală măsură brazilor naturali de Crăciun.

Citeste mai mult »

Brazi de Crăciun ieftini pentru toată lumea

Lumea Brazilor / august 9, 2022

Ai un buget limitat, dar tânjești după un brad frumos și nou? Nici o problema! Poți achiziționa un brad de Crăciun ieftin. Este posibil ca cei din materiale ieftine, din materiale PVC să nu arate la fel de realiste precum brazii 3D sau FULL 3D, dar vă vor atrage garantat cu aspectul lor modern.

Citeste mai mult »

Un brad artificial pentru Crăciun în ultimul moment? Nu și anul acesta!

Lumea Brazilor / august 2, 2022

Vă gândiți să cumpărați un brad artificial anul acesta? În acest caz, ar trebui să căutați bradul potrivit cu mult timp înainte. Altfel, se poate întâmpla cu ușurință să rămâneți fără brad în acest Crăciun.

Citeste mai mult »

Cărți de colorat de Crăciun, nu doar pentru copii

Lumea Brazilor / iulie 19, 2022

Se apropie vremea Crăciunului și nu știi cum să îți ocupi timpul? Vă oferim cărți de colorat tematice de Crăciun pentru a deveni creativi alături de cei mici.

Citeste mai mult »

5 idei de decorațiuni de Crăciun handmade

Lumea Brazilor / iulie 13, 2022

Realizați decorațiunile de Crăciun, manual, cu multă ușurință.

Decorațiunile de Crăciun din hârtie sunt într-adevăr foarte moderne și interesante. Puteți alege diferite culori și forme.Puteți realiza globulețe sau ghirlande pentru a crea un decor de poveste. De asemenea, vă puteți implica copiii sau alți membri ai familiei pentru a realiza împreună decorațiunile de Crăciun din hârtie. Garantat vă veți distra. Iată 5 sfaturi grozave pentru decorațiunile de Crăciun realizate manual.

Citeste mai mult »

Vrei idei pentru un brad de Crăciun împodobit?

Lumea Brazilor / noiembrie 23, 2021

Care sunt tendințele în decorarea pomului de Crăciun? Cum să împodobești un brad de Crăciun anul acesta? Vă aducem recomandări, sfaturi și tendințe interesante pentru Crăciunul 2022 direct de la clienții noștri, datorită cărora veți afla care sunt cele mai populare culori și tipuri de decorațiuni de Crăciun.

Citeste mai mult »

Cum să ai grijă de un brad de Crăciun natural în ghiveci

Lumea Brazilor / noiembrie 15, 2021

Brazii de Crăciun în ghiveci au devenit o tendință în ultimii ani și o alternativă decentă pentru a evita tăierea brazilor naturali sau dacă nu vă doriți pomi artificiali de Crăciun. Avantajul unui brad în ghiveci este că, după sărbătorile de Crăciun, vă poate decora grădina și nu este nevoie să îl aruncați.

Citeste mai mult »

16 IDEI PENTRU O COROANĂ DE ADVENT PERFECTĂ

Lumea Brazilor / noiembrie 8, 2021

Coroana de Advent este deja o parte integrantă a simbolurilor perioadei de dinainte de Crăciun. Tradiția sa datează din secolul al XIX-lea, când teologul german Johann Heinrich Wichern a fondat o școală pentru copii săraci și, prin aprinderea treptată a lumânărilor într-o coroană de flori în perioada premergătoare Crăciunului, a răspuns la întrebarea copiilor: „Când va fi Crăciunul? „

Citeste mai mult »

Coroana de Advent

Lumea Brazilor / noiembrie 2, 2021

Wikipedia afirmă că Adventul este prima parte a anului liturgic al Bisericii Romano-Catolice, definită cu 4 duminici înainte de sărbătoarea nașterii lui Iisus Hristos și a perioadei de pregătire spirituală pentru Crăciun. Sezonul de Crăciun începe în prima zi a Adventului și se încheie în ziua Nașterii Domnului. În viața de zi cu zi, pregătirea pentru Crăciun pentru catolici începe cu crearea unei coroane de Advent, curățarea și decorarea apartamentului.

Citeste mai mult »

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Lumea Brazilor / octombrie 25, 2021

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni înainte. Producătorii și vânzătorii de decorațiuni pentru pomul de Crăciun prezintă cele mai noi succese în decorarea brazilor clasici, precum și a pomilor de Crăciun 3D, pentru Crăciunul care vine în fiecare ianuarie la cea mai mare expoziție de Crăciun din lume, la Frankfurt.

Anul acesta v-am adus cele mai noi tendințe pentru 2020 din expoziția menționată mai sus Christmasworld.

Citeste mai mult »

10 sfaturi pentru un brad de Crăciun neconvențional din lemn

Lumea Brazilor / octombrie 17, 2021

Te-ai săturat de bradul tradițional, dar nu găsești în schimb o alternativă potrivită? Avem un sfat extraordinar pentru tine. Cu un pom de Crăciun din lemn, vei avea garantat un Crăciun inedit  și acest tip de brad neconvențional îți va însufleți casa. Vă prezentăm 10 moduri inedite despre cum să creezi un astfel de brad. Tot ce îți trebuie este puțină imaginație, creativitate și dexteritate.

Citeste mai mult »

Un brad artificial este o alegere ecologică

Lumea Brazilor / octombrie 11, 2021

O abordare nouă a stilului de viață modern. Vom folosi o mulțime de pungi de plastic de unică folosință sau vom avea tot timpul cu noi câteva pungi refolosibile? Cumpărăm purificatoare de apă pentru casele noastre sau transportăm acasă sticle de plastic pe care le aruncăm la gunoi (chiar dacă sunt reciclabile)? Deschidem ferestrele vara când se răcește noaptea și le închidem în timpul zilei sau ne climatizăm constant casele? Cumpărăm un pom de Crăciun artificial, pe care îl decorăm diferit în fiecare an, sau achiziționăm un brad natural pe care îl aruncăm la gunoi după ce trece Crăciunul?

Citeste mai mult »

Brazi de Crăciun de lux – TOP 10 pentru 2021

Lumea Brazilor / octombrie 4, 2021

Nu am putut trece cu vederea faptul că avem clienți din ce în ce mai pretențioși de la an la an, lucru confirmat de cerințele din ce în ce mai mari pentru pomul de Crăciun de lux, care trebuie să fie identic cu cel natural. Cele mai exigente cerințe ne încurajează să aducem clienților noștri cei mai luxoși brazi disponibili pe piață.

Citeste mai mult »

Pomi de Crăciun moderni – TOP 10 pentru anul 2021

Lumea Brazilor / septembrie 27, 2021

Ca orice altceva, pomii de Crăciun artificiali sunt supuși tendințelor. Toată lumea vrea să aibă acasă brazi de Crăciun moderni care să le lumineze casele. În fiecare an, sunt create noi tehnologii care asigură designul lor cel mai realist. Datorită lor, pomii de Crăciun artificiali nu mai arată artificial și, în multe cazuri, nu se pot distinge de cei naturali.

Citeste mai mult »

Pomi de Crăciun albi – TOP 7 pentru 2021

Lumea Brazilor / septembrie 21, 2021

Fiecare dintre noi își dorește să aibă o atmosferă fabuloasă de iarnă acasă în timpul Crăciunului. De aceea, pomii de Crăciun acoperiți de zăpadă și cei albi devin din ce în ce mai populari de la an la an.

Pomii de Crăciun acoperiți de zăpadă artificială sunt realizați folosind cea mai recentă tehnologie, ceea ce îi face să arate incredibil de natural. Un astfel de brad alb, a cărui frumusețe poate fi subliniată doar de câteva ornamente elegante,  va deveni o bijuterie a fiecărei camere.

Citeste mai mult »

TWINKLY – Iluminare modernă de Crăciun pentru bradul secolului XXI

Lumea Brazilor / septembrie 13, 2021

TWINKLY este o iluminare LED inteligentă, revoluționară, pe care o puteți controla cu ușurință cu smartphone-ul. Pentru a vă bucura de cele mai uimitoare combinații de culori și de spectacolul perfect de lumini, tot ce trebuie să faceți este să porniți conectarea Bluetooth și să vă conectați smartphone-ul la adaptorul inteligent prin intermediul aplicației mobile gratuite Twinkly. Jocurile de iluminare uluitoare sunt garantate pentru a aduce bucurie întregii familii.

Citeste mai mult »

Nu vei face diferența între brazii de Crăciun artificiali 3d și cei naturali

Lumea Brazilor / septembrie 6, 2021

Un brad decorat elegant este simbolul magic al  Crăciunului. Dar, cu toate acestea, un număr mare de brazi naturali sunt tăiați în fiecare an din acest motiv. Adevărul este că, de obicei, aceștia nu sunt brazi din pădure.

Citeste mai mult »

Modele de brad de Crăciun împodobit de la clienții noștri

Lumea Brazilor / august 30, 2021

Crăciunul se aproprie și fiecare dintre voi se gândește încet la ce ornamente și decorațiuni de Crăciun să folosească pentru a împodobi bradul. Astăzi aveți o gamă variată de decorațiuni de Crăciun și ornamente de diferite culori și modele. Dar cum să combinați decorațiunile de Crăciun? Ce culoare este acum modernă și ce decor este potrivit pentru fiecare tip de brad? Dacă îți pui și tu aceste întrebări, inspiră-te din fotografiile clienților noștri, care s-au lăudat cu cei mai frumoși brazi împodobiți de Crăciun.

Citeste mai mult »

Brazii de Crăciun cu iluminare LED, o garanție a Crăciunului modern

Lumea Brazilor / august 23, 2021

În fiecare an trebuie să scoți și să desfaci luminițele de Crăciun cu LED și apoi să decorezi bradul de Crăciun. Îți sună cunoscut? Deși decorarea bradului de Crăciun este o tradiție de familie foarte drăguță, îți oferim o recomandare excelentă despre cum să faci aceasta etapa mai ușoară.

Citeste mai mult »

Pregătiți-vă pentru Crăciun în avans: la ce ar trebui să vă gândiți?

Lumea Brazilor / august 16, 2021

Lumea se schimbă constant. Acest lucru se aplică și diferitelor domenii ale vieții noastre. Cele mai mari dintre ele vin în principal la începutul noului an și în perioada Crăciunului. Sărbătorile de anul trecut au fost însă diferite de cele precedente. A trebuit să renunțăm la întâlnirea cu familia și prietenii. Mulți dintre noi nu am petrecut și nu am fost fericiți sau veseli. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să petreceți acest Crăciun în pace și armonie.

Citeste mai mult »