Întrebări frecvente

TRANSPORT

În câte zile voi primi pomul de Crăciun?

Pomii de Crăciun se livrează de obicei în 5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. În ziua livrării, veți primi un mesaj SMS de la firma de curierat, în care va fi specificată ora aproximativă de livrare. Curierul vă va contacta telefonic la ora specificată.

Ce se întâmplă dacă ziua sau locul livrării bradului nu mi se potrivește?

În acest caz, puteți apela la numărul de telefon la care v-a fost trimis mesajul SMS, sau la numărul companiei de curierat și să conveniți asupra unei alte date sau a unui loc de livrare.

Cum este ambalat pomul de Crăciun?

Toți pomii de Crăciun sunt împachetați în cutii de carton, în care vă vor fi livrate și dumneavoastră.


PLATA

Pot plăti pomul atunci când ridic marfa (ramburs)?

Da, desigur. Când comandați bunuri, aveți la dispoziție două opțiuni: plata online sau ramburs (la primirea bunurilor).

Este posibil să îi plătesc curierului cu cardul la primirea bunurilor?

Nu.

Este posibil să plătesc online cu cardul?

Da, la noi este posibil să plătiți online cu cardul folosind cel mai bun gateway de plată. Oferă o gamă largă de butoane de plată (VISA, MASTERCARD)


COMANDA

De unde știu dacă am făcut o comandă?

De îndată ce realizați o comandă, veți primi un e-mail automat de confirmare în câteva minute. Dacă nu ați primit un astfel de e-mail, este posibil să fi introdus un email greșit sau a apărut o eroare în sistem. Dacă nu sunteți sigur dacă s-a înregistrat comanda, puteți apela la numărul nostru de telefon: +40 373 804 762 sau scrieți-ne la adresa noastră de e-mailinfo@lumeabrazilor.ro

Când expediați bradul?

Brazii se expediază întotdeauna în 24 de ore de la primirea comenzii. După ambalare și pregătirea pentru compania de curierat, clientului i se trimite un e-mail despre expedierea mărfii.

Până când se poate comanda  un brad  înainte de Crăciun?

Ultima zi în care este posibil să faceți o comandă înainte de Crăciun este 12.12. 2021 – 23.59 ., deoarece companiile de curierat nu fac față volumului mare de lucru din această perioadă și nouă pasă ca pomul să vă fie livrat până la Crăciun.

Ce ar trebui să fac dacă vreau să schimb comanda?

În acest caz, contactați-ne prin e-mail info@lumeabrazilor.ro , sau la numărul de telefon +40 373 804 762.


ACCESORII

Este suportul inclus în pachet?

Da, suportul face parte din pachetul fiecărui pom de Crăciun.

Voi primi un pom de Crăciun cu suport metalic sau artificial?

Sub fiecare tip de pom, veți găsi o specificație a produsului, care specifică și tipul de suport. Un suport artificial face parte, de obicei, din ambalajul pomilor de Crăciun clasici, iar un suport din metal face parte din ambalajul pomilor 3D.

Este posibil să înlocuiți suportul artificial cu unul metalic?

Suportul nu poate fi înlocuit, dar îl puteți cumpăra separat de pe site-ul nostru în categoria suport pentru pom de Crăciun  .


SPECIFICAȚII POM DE CRĂC

Din câte părți se compune un pom de Crăciun?

Dimensiunile 300cm și 450cm se compun din patru părți.

Dimensiunile 270cm, 250cm, 220cm, 210cm și 180cm se compun din trei părți.

Dimensiunile 150cm și 120cm se compun dintr-o singură parte.

Cât măsoară vârful pomului?

Vârful pomului în sine măsoară aproximativ 20 cm pentru fiecare dimensiune la pomii clasici. La pomii 3D, lungimea vârfului variază de la 10 la 15 cm. Acest fapt trebuie luat în considerare și la alegerea dimensiunii potrivite a pomului.

Înălțimea pomului este calculată cu tot cu suport?

Da, înălțimea maximă a pomului este măsurată de la sol, cu tot cu suport, până la capătul vârfului pomului.

Ce este un pom de Crăciun 3D? Care este diferența dintre un pom 3D și un pom clasic?

Pomii de Crăciun 3D artificiali au crenguțe din materiale PE (polietilenă), care sunt turnate pentru a crea crenguțe tridimensionale perfecte. Pomii de Crăciun clasici sunt realizați din folie din PVC (clorură de polivinil), iar acele sunt plate ca hârtia. Dacă aveți nevoie de sfaturi privind alegerea unui pom de Crăciun, avem procedura exactă pentru dvs., pe care o veți găsi AICI.

De ce sunt pomii de Crăciun 3D îngroșați cu ace clasice din PVC?

Pomii sunt îngroșați cu ace din PVC, în principal din cauza prețului accesibil pentru client. Așa-numiții pomi de Crăciun FULL 3D au 100% din crenguțele folosite 3D, ceea ce face ca prețul lor să urce până la dublul prețului pomilor 3D.

Se obsearvă acele clasice din PVC folosite pentru îngroșarea pomilor de Crăciun 3D?

Ace din PVC nu sunt vizibile la prima vedere. Atunci când cumpărați un pom de Crăciun, este, de asemenea, necesar să aveți în vedere faptul că veți decora pomul, ceea ce va face ca acele clasice din PVC să fie perfect camuflate.


RECLAMAȚII

Ce garanție oferiți la pomii de Crăciun?

Da, oferim o garanție de 2 până la 4 ani la toți pomii noștri de Crăciun.

În câte zile pot returna bunurile fără a da un motiv?

Bunurile pot fi returnate fără a da un motiv în termen de 14 zile de la primirea lor.

Cum trebuie să procedez dacă vreau să returnez un produs?

Dacă doriți să returnați  bunurile, trebuie să ne anunțați retragerea din contractul de cumpărare la distanță, să împachetați bunurile înapoi în cutie și să le trimiteți la adresa noastră. Toate informațiile necesare, precum și retragerea din contractul la distanță, pot fi găsite pe site-ul nostru în secțiunea RECLAMAȚII .

AVERTISMENT : Nu suntem obligați să căutăm cui îi aparțin bunurile returnate dacă nu completați formularul de retragere. Prin urmare, le cerem clienților să procedeze la retragerea din contract în modul indicat de noi.

Ce fac dacă înălțimea pomului nu mi se potrivește? Este posibil să îmi schimbați pomul cu unul mai înalt / mai mic?

Da, desigur. În acest caz, vă rugăm să dați un replay la e-mailul de confirmare a comenzii pe care l-ați primit de la noi după crearea comenzii. Scrieți-ne prin e-mail cu ce dimensiune doriți să schimbați pomul.

După despachetarea pomului, am constatat că îmi lipsește un picior din suport. Cum ar trebui să procedez într-un astfel de caz?

În acest caz, vă rugăm să ne scrieți despre problema dvs. în replay la e-mailul de confirmare pe care l-ați primit de la noi după crearea comenzii și vă vom trimite un picior de rezervă imediat în ziua următoare.

TOATE INFORMAȚIILE NECESARE PRIVIND RECLAMAȚIILE POT FI GĂSITE ÎN SECȚIUNEA NOASTRĂ RECLAMAȚII .


 

 

 

 

 


ASAMBLAREA ȘI AȘEZAREA POMULUI DE CRĂCIUN

Cum trebuie să asamblez pomul de Crăciun?

În cazul în care nu știți cum să asamblați pomul corect, am pregătit o procedură precisă de asamblare a pomului, pe care o veți găsi AICI .

Cu toate acestea, în general, nu se recomandă amplasarea pomului în imediata apropiere a unui șemineu sau a altei surse de căldură!!!


Dacă nu ați găsit răspuns la întrebările dvs. în textul anterior „Întrebări frecvente“, scrieți-ne comentariul sau întrebarea dvs. și vom fi bucuroși să vă răspundem. Vă mulțumim.