Construirea unui pom

Cum să asamblați corect un pom de Crăciun

Când asamblați un pom de Crăciun, cel mai important lucru este să alegeți un loc potrivit, cu suficient spațiu pentru a-l așeza. Fiecare pom pe care îl cumpărați de la noi este așezat și depozitat într-o cutie, astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu posibil. După despachetarea cutiei, verificați conținutul acesteia. Pomii de Crăciun în dimensiuni până la 150 cm se compun dintr-o singură parte în timp ce pomii în dimensiuni de la 180cm se compun din 3 părți . Pe lângă pomul în sine, pachetul conține și un suport de pom. Tipul de suport pe care îl veți avea în cutie depinde de tipul de pom pe care îl comandați. Vei primi fie suport metalic, cu care veți primi și șuruburi pentru strângerea trunchiului sau un suport artificial, care se compune, în funcție de înălțimea pomului, într-o stare desfășurată din 3 sau 4 picioare.

Urmăriți videoclipul despre cum asamblați bradul și cum să așezați ramurile pe acesta

Conținutul cutiei

Brad de Crăciun clasic – 3 părți + 4 picioare
Brad de Crăciun 3D – 3 părți + suport + șuruburi

Pas cu pas

1. Asamblați și așezați suportul

Bradul este format din trei părți

(brad cu suport metalic)

Despachetați suportul metalic și asamblați în formă de X. Introduceți partea inferioară a bradului (cea mai mare parte A) în gaura din mijloc și strângeți trunchiul pomului cu șuruburile care sunt atașate la suport. Asigurați-vă că centrul pomului este bine introdus și fixat în suport.

(brad cu suport artificial)

Luați partea inferioară a bradului (cea mai mare parte A) și o întoarceți spre sus Rând pe rând, împingeți picioarele suportului până la capăt în găurile prestabilite. Verificați dacă picioarele sunt introduse corect, întoarceți pomul și așezați-l cu suportul pe podea.

2. Întinderea ramurilor

La pomii noștri puteți găsi două tipuri de sisteme de întindere a ramurilor.

sistem de întindere manuală

Ramurile fac parte din trunchiul pomului și, prin urmare, este necesar să le întindeți manual la o poziție de 90 °. Începeți cu rândul de jos și să verificați dacă a-ți întins bine toate ramurile. Când întindeți ramurile, asigurați-vă că au aceeași distanță între ele. Apoi începeți să aranjați crenguțele.

sistem umbrelă

Lăsați ramurile bradului să cadă liber la locul lor sau trageți-le ușor în jos Cu acest sistem, nu trebuie să vă faceți griji cu întinderea ramurilor la un unghi de 90°, deoarece ramurile se vor potrivi exact în jgheaburile prestabilite și pomul va avea o formă perfectă. După întinderea primului rând de ramuri (de jos), începeți să întindeți crenguțele.

3. Aranjarea crenguțelor

O regulă nescrisă spune că numai o singură persoană trebuie să aranjeze bradul. Acest lucru va asigura că pomul arată la fel din toate părțile. Începem să aranjăm crenguțele mereu de la mijloc în direcția noastră. Nu întindem toate crenguțele în aceeași direcție, dar încercăm întotdeauna să le întindem în altă direcție, ce îi va da pomului un aspect mai complet. La unele tipuri de brazi, crenguțele sunt deja prinse în direcția în care trebuie întinse. Ultimul rând de crenguțe trebuie întinse întotdeauna în formă de stea, datorită căreia pomul va avea o formă și un aspect perfect.

o ramură desfășurată a bradului artificial de lux FULL 3D

  1. Rând pe rând

După întinderea celui mai jos rând de ramuri și aranjarea crenguțelor, continuăm să întindem fiecare rând următor în conformitate cu aceeași procedură.

5. Puneți partea de mijloc B

După finalizarea părții inferioare A, puneți partea centrală B și continuați în același mod ca și la partea inferioară.

6. Puneți partea superioară C

După ce a-ți terminat cu partea din mijloc B, puneți partea superioară C și continuați în același mod ca și cu celelalte două părți.

S-ar putea să vă intereseze și următoarele articole:

Alegerea unui pom de Crăciun – Ghid pentru clienți

Pomii de Crăciun joacă un rol important în tradițiile noastre preferate de sărbători. Decorăm, deschidem cadouri și ne bucurăm de atmosfera de Crăciun alături de prieteni și familie în jurul pomului de Crăciun …

Cum să decorați un pom de Crăciun? Tendințele pentru 2021

Cum să decorezi un brad de Crăciun

Care sunt tendințele în decorarea pomului de Crăciun? Cum să decorați un pom de Crăciun anul acesta? Vă aducem inspirații și tendințe interesante pentru 2021 direct de la clienții noștri …

Sărbătoriți începutul verii cu noi, reducere de până la -15%.
-15% la toate produsele din stoc
x