Avantajele cumpărării de la noi

Vă întrebați de ce ar trebui să cumpărați de la noi?

În zilele noastre, se întâmplă adesea ca clientul să nu fie pe primul loc. Nu trebuie să vă faceți griji în această privință cu noi. Apreciem încrederea pe care o depuneți în noi cumpărând de la noi. Știm foarte bine că fiecare client are de ales și apreciem cu atât mai mult fiecare client care mizează pe noi și pe pomii noștri artificiali de Crăciun. Crăciunul este probabil cea mai importantă sărbătoare a anului și scopul nostru este să simplificăm achiziționarea pomului dvs. de Crăciun și să contribuim astfel la bunăstarea dvs. de Crăciun. Centre comerciale aglomerate, probleme de parcare, drumuri înzăpezite. Datorită noastră, puteți evita toate acestea.

Cel mai mare efort al nostru este să vă livrăm pomul de Crăciun cât mai repede și bineînțeles la timp. De aceea livrăm pomii în decurs de două zile lucrătoare și în același timp garantăm livrarea până la Crăciun dacă faceți comanda până pe 21 decembrie.

Încercăm să răspundem cât mai mult nevoilor clienților noștri. Trebuie doar să adăugați orice cerință suplimentară în comanda dvs. ca observație și ne vom ocupa de restul. De exemplu, doriți să comandați astăzi, dar să vă livrăm pomul într-o săptămână? Nici o problemă.

Doriți să comandați pomul pentru companie sau doriți doar să indicați diferite adrese pentru livrare și facturare? Nici o problemă.

Avem deja peste 24.000 de clienți mulțumiți iar recenziile acestora, de care suntem cu adevărat mândri, vorbesc de la sine. Convingeți-vă personal.

Vă garantăm calitatea pomilor noștri de Crăciun și dacă nu sunteți mulțumit de pomul achiziționat, ne puteți înapoia pomul dacă este în stare nedeteriorată. În acest scop, am publicat un formular de retragere care poate fi găsit aici. Aveți 14 zile de la data comenzii pentru a vă retrage din contract.

În cazul oricăror alte întrebări legate de produsele sau serviciile noastre nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru dvs. – clienții noștri.