Modele noi 2023 – brazi de Crăciun artificiali eleganți pentru toată lumea

Stiri fotografia de copertă

În timpul Crăciunului, de când ne putem aminti, casele noastre sunt împodobite cu tradiționalii brazi de Crăciun. Doriți ca în interiorul vostru să strălucească un brad artificial modern și stilat, care aduce nu numai atmosfera de Crăciun, ci și un strop de eleganță?

Și anul acesta v-am pregătit o listă de noutăți unice pe care nu trebuie să le ratați, deoarece sunt fără îndoială “must-have” pentru sezonul care urmează.

Pentru cei care urmează trendurile actuale, avem brazi artificiali albi, brazi artificiali verzi clasici, brazi artificiali mini stilați, precum și brazi artificiali înguști pentru spații mai mici. Iar pentru a nu fi puțin, avem pentru voi, pe lângă brazi artificiali, și ceva în plus sub forma unor Moși Crăciun pentru ca atmosfera de Crăciun în casele voastre să fie perfectă în cel mai mic detaliu.

Inspirați-vă aici:

Brazi artificiali albi, care creează o atmosferă unică de iarnă

Acești brazi au un aspect cu adevărat elegant și modern. Dacă vă lipsește scena rece de afară și în același timp căutați noblețe, un brad din această categorie este făcut pentru dvs. Bradul artificial alb cu aspectul său unic aduce magia Crăciunului în fiecare casă. Bradul artificial alb este trendul actual.

Clasicul verde

Brazii artificiali verzi fac parte din clasicul etern între brazi de Crăciun. Sunt apreciați pentru aspectul lor tradițional și atemporal. Orice decor se potrivește ramurilor verzi. Brazii artificiali verzi fac minuni și cu siguranță vor atrage atenția.

Mini brad artificial elegant- acesta completează atmosfera oriunde decideți să-l așezați.

O noutate absolută sunt brazii artificiali în ghivece, care devin foarte populari. Se potrivesc oriunde în casă și cu siguranță aduc cu ei un pic de Crăciun și  magie în casa ta.

Brazii artificiali stilați și înguști

Sunt un decor ideal și vor fi apreciați în special de cei care doresc să își decoreze casa în stil, în ciuda limitărilor de spațiu.

Brazi artificiali supradimensionați și giganți

După o pauză de doi ani brazii artificiali extrem de înalți se întorc în oferta noastră. Brazii artificiali supradimensionați se găsesc la noi nu doar în diverse versiuni, ci sunt disponibili chiar și cu iluminare LED și pot fi decorați rapid și ușor cu diverse globulețe festive.

BONUS Moș Crăciun pentru a completa decorul perfect de Crăciun

Figurinele Moș Crăciun sunt decorațiuni de Crăciun care încântă nu numai ochiul, ci și sufletul și aduc un zâmbet pe multe fețe.

Mergi la magazin
Sărbătoriți începutul verii cu noi, reducere de până la -15%.
-15% la toate produsele din stoc
x