Cărți de colorat de Crăciun, nu doar pentru copii

Brad de Crăciun

Se apropie vremea Crăciunului și nu știi cum să îți ocupi timpul? Vă oferim cărți de colorat tematice de Crăciun pentru a deveni creativi alături de cei mici.

Următoarele imagini – descărcați pur și simplu paginile de colorat de Crăciun pe computer și imprimați-le. Apoi, trebuie doar să pregătiți creioanele și puteți începe să colorați.

Carte de colorat Moș Crăciun

Carte de colorat brad

Carte de colorat  decorațiuni de Crăciun


Luminițe decorative pentru brad

Nelipsite din perioada Crăciunului sunt luminițele decorative pentru brad. În prezent cele mai bine vândute sunt luminițele de Crăciun cu LED datorită longevității lor, eficienței și economiei la energie electrică. Anul acesta vă aducem NOUTATEA absolută a sezonului 2021 – iluminare smart TWINKLY. Puteți controla această iluminare LED cu smartphone-ul dvs. și puteți comuta între mai mult de 20 de efecte uimitoare. O funcție interesantă a acestei iluminări este, de asemenea, crearea propriilor efecte, datorită cărora bradul dvs. de Crăciun va fi unic.


Carte de colorat Crăciun scene din Bethleem

Carte de colorat om de zăpadă

Carte de colorat de Crăciun cu animale

Carte de colorat de Crăciun – clopot de Crăciun

Carte de colorat de Craciun – cadouri

Carte de colorat Craciun – turta dulce


Brazi de Crăciun artificiali în ghiveci

Alegerea preferată a clienților noștri este bradul de Crăciun în ghiveci. În oferta noastră regăsiți diverse modele interesante. Acele 3D din care sunt realizați le oferă acestora un aspect natural identic cu un brad natural în ghiveci. Dacă alegeți un brad artificial în ghiveci nu trebuie să vă faceți griji, dacă uitați să îl udați, sau dacă este prea cald în casa dvs. Bradul de Crăciun 3D din oferta noastră  va rezista mulți ani. Vă oferim următoarele dimensiuni: 60cm, 80cm, 100cm, 105cm, 110cm.


Carte de colorat Craciun – cabana

Carte de colorat de Craciun – sosete

Carte de colorat de Crăciun anti-stres


Vezi si:

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni înainte. Producătorii și vânzătorii de decorațiuni pentru pomul de Crăciun …

Brazii de Crăciun cu iluminare LED, o garanție a Crăciunului modern

În fiecare an trebuie să scoți și să desfaci luminițele de Crăciun cu LED și apoi să decorezi bradul de Crăciun. Îți sună cunoscut? Deși decorarea bradului de Crăciun este o tradiție de familie foarte drăguță, îți oferim o recomandare excelentă despre cum să faci aceasta etapa mai ușoară.

TWINKLY – Iluminare modernă de Crăciun pentru bradul secolului XXI

TWINKLY este o iluminare LED inteligentă, revoluționară, pe care o puteți controla cu ușurință cu smartphone-ul. Pentru a vă bucura de cele mai uimitoare combinații de culori și de spectacolul perfect de lumini, tot ce trebuie să faceți este să porniți …

Mergi la magazin
Sărbătoriți începutul verii cu noi, reducere de până la -15%.
-15% la toate produsele din stoc
x