TWINKLY – Iluminare modernă de Crăciun pentru bradul secolului XXI

TWINKLY este o iluminare LED inteligentă, revoluționară, pe care o puteți controla cu ușurință cu smartphone-ul. Pentru a vă bucura de cele mai uimitoare combinații de culori și de spectacolul perfect de lumini, tot ce trebuie să faceți este să porniți conectarea Bluetooth și să vă conectați smartphone-ul la adaptorul inteligent prin intermediul aplicației mobile gratuite Twinkly. Jocurile de iluminare uluitoare sunt garantate pentru a aduce bucurie întregii familii.

(obrázok – stromček rozsvietený)

Fie că doriți să vă decorați bradul sau grădina cu stil, iluminarea Twinkly vă va ajuta. Datorită protecției IP44 care asigură rezistență la pătrunderea particulelor foarte mici și stropilor de apă, iluminatul este potrivit atât pentru UTILIZARE INTERIORĂ, cât și EXTERIOARĂ. Cu toate acestea, iluminarea Twinkly nu este recomandată pentru utilizare la temperaturi sub zero și temperaturi peste +40 ° C.

Producătorul garantează o durată de viață și un timp de iluminare al acestei iluminări moderne de peste 30.000 de ore, datorită căreia o veți putea folosi fără probleme mulți ani.

Iubitorii de asistenți inteligenți se vor bucura de sprijinul Google Assistant, Alexa de la Amazon și Apple HomeKit.

TWINKLY LED este împărțit în funcție de culoarea iluminării în 3 grupe:

LED-ul RGB – reprezintă întregul spectru de culori – este potrivit în special pentru persoanele cărora le place o varietate de culori și nu stabilesc limite creativității în decorațiunile de Crăciun

LED AWW – are nuanțe de la alb rece la alb cald – această ediție aurie este potrivită pentru iubitorii de atemporalitate, simplitate și eleganță

LED RGB / AWW – pentru cei care nu pot decide dacă vor să-și lumineze bradul de Crăciun în tonuri viu colorate sau într-o ediție elegantă de culori aurii, există o combinație a ambelor tipuri de iluminare

Atunci când decideți ce iluminat SMART de la TWINKLY să cumpărați este important să vă gândiți la ce nuanțe doriți să se potrivească cu decorul de Crăciun.

Iluminarea inteligentă Twinkly este disponibilă în diferite lungimi, cu un număr diferit de LED-uri cu o densitate medie.

În funcție de lungimea și numărul de LED-uri (aspect mediu dens):

250LED – 20 m – potrivit pentru brad de 180 cm – RGB + WWA

400LED – 32 m – potrivit pentru brad de 220 cm – RGB + WWA

600LED – 48 m – potrivit pentru brad de 250 cm și 270 cm – RGB

Distanța dintre LED-urile pentru iluminare este de 8 cm. Depinde doar de tine ce densitate de lumini preferi pe bradul tău de Crăciun.

În oferta noastră avem, de asemenea, brazi cu iluminare TWINKLY LED deja încorporată  în două dimensiuni 180 cm 400LED și 225 cm 500LED sau luminițe cu LED-uri de Crăciun cu lungimea de 6 m și 400LED.


Luminițe decorative pentru brad

Nelipsite din perioada Crăciunului sunt luminițele decorative pentru brad. În prezent cele mai bine vândute sunt luminițele de Crăciun cu LED datorită longevității lor, eficienței și economiei la energie electrică. Anul acesta vă aducem NOUTATEA absolută a sezonului 2021 – iluminare smart TWINKLY. Puteți controla această iluminare LED cu smartphone-ul dvs. și puteți comuta între mai mult de 20 de efecte uimitoare. O funcție interesantă a acestei iluminări este, de asemenea, crearea propriilor efecte, datorită cărora bradul dvs. de Crăciun va fi unic.


Conectarea la un smartphone

Pentru a controla iluminatul Twinkly simplu și ușor, trebuie să îl conectezi la un smartphone prin intermediul aplicației Twinkly, care este disponibilă pentru descărcare pe iPhone în App Store și în Google Play pentru dispozitivele mobile Android.  Conexiunea în sine este o chestiune de doar câteva secunde. Doar lansați aplicația, selectați opțiunea de a adăuga dispozitive, selectați dispozitivul și apoi urmați instrucțiunile de pe ecranul telefonului. Aplicația Twinkly este utilizată pentru controlul de la distanță al luminilor.

Scanarea iluminării cu LED

Un alt pas necesar după asocierea luminilor cu telefonul este „scanarea” lor pe brad, datorită căreia luminițele vor fi capabile să afișeze efectele de lumină exact așa cum vedeți pe ecranul telefonului. Scanarea durează câteva secunde. Pur și simplu îndreptați camera telefonului spre brad și aplicația va face totul. Acesta creează un model exact al aranjamentului luminilor direct pe afișaj și este la alegerea utilizatorului să configureze modurile de iluminare.

Efecte programate uluitoare

Cu iluminarea LED inteligentă Twinkly, nimeni nu se va plictisi. Încă ne surprinde modul în care această companie a reușit să creeze o iluminare LED atât de sofisticată, care poate crea efecte uimitoare. Pâlpâire energetică, iluminare silențioasă, schimbări graduale de culoare sau intermitent rapid, niciunul dintre aceste moduri de iluminare nu este o problemă pentru luminile Twinkly. Fiecare client va găsi un stil preferat.

Aplicația Twinkly conține aproximativ 20 de efecte în setările de bază de la producător, pe care le puteți regla diferit în funcție de preferințe.

Schimbarea culorii – clientul poate alege dintr-o gamă variată de culori. Pentru efecte cu două culori, poate amesteca propria pereche de culori.

Rapid – pentru fiecare efect, viteza poate fi ajustată pentru a se potrivi cu cerințele sau starea actuală a utilizatorului.

Luminozitate– este de la sine înțeles că luminozitatea luminițelor cu LED-uri poate fi reglată după cum este necesar.

Temporizator- în aplicație este posibil să setați temporizatorul să pornească și să oprească iluminatul.

Crearea propriilor efecte

Dacă niciunul dintre modurile de iluminare oferite nu se potrivește utilizatorului, aplicația oferă posibilitatea de a crea propriul mod în editor doar glisând cu degetul pe luminile corespunzătoare de pe ecranul smartphone-ului. Ulterior, utilizatorul poate alege culoarea luminii, intensitatea sau pâlpâirea ei. Este important să rețineți că, atunci când creați propriile efecte, depinde foarte mult de cât de bine sunt aranjate luminile din brad. Cu alte cuvinte – cu cât sunt distribuite mai simetric, cu atât va fi mai ușoară crearea ulterioară a efectelor. Cel puțin așa a fost cazul nostru, deoarece testăm fiecare produs nou pentru clienții noștri.

Efecte de descărcat

Încă aceleași efecte? În nici un caz! Dacă utilizatorul se satură de efectele disponibile în setările de bază de la producător, poate deschide opțiunea Magazin de efecte Twinkly din aplicație, unde va găsi o serie de efecte noi, complet gratuite. Funcția oferă efecte descărcabile, cum ar fi steagul american, zâmbete emoji, inimi pulsante, numărătoare inversă și multe altele. Efectele rămân salvate automat în telefon atunci când sunt descărcate.

Conectarea mai multor luminițe LED

Preferați un brad luminat puternic? În cazul în care numărul de LED-uri pare insuficient, puteți interconecta luminile LED de la Twinkly, astfel încât mai multe lumini să poată fi conectate în paralel. Acestea sunt perfect sincronizate după asocierea în aplicație atunci când sunt aprinse.

Revoluționara iluminare LED Twinkly este de departe cea mai sofisticată iluminare cu LED de pe piață în prezent. Prețul său corespunde calității și, deși este mai mare în comparație cu iluminarea convențională cu LED cu siguranță merită investiția.

Odată ce ați încercat iluminarea cu LED-uri Twinkly, garantat nu vă veți întoarce la iluminarea clasică

Instrucțiuni de utilizare AICI


Ați putea fi, de asemenea, interesat de:

Brazi decorați de clienții noștri

Crăciunul bate din nou la ușa noastră și fiecare dintre voi se gândește încet la ce ornamente și decorațiuni de Crăciun să folosească pentru a decora bradul. Astăzi puteți alege deja dintr-un număr mare de decorațiuni de Crăciun și ornamente de diferite culori și modele….

Nu vei face diferența între brazii de Crăciun artificiali 3d și cei naturali

Un brad decorat elegant este simbolul magic al  Crăciunului. Dar, cu toate acestea, un număr mare de brazi naturali sunt tăiați în fiecare an din acest motiv. Adevărul este că, de obicei, aceștia nu sunt brazi din pădure…

Brazii de Crăciun cu iluminare LED, o garanție a Crăciunului modern

În fiecare an trebuie să scoți și să desfaci luminițele de Crăciun cu LED și apoi să decorezi bradul de Crăciun. Îți sună cunoscut? Deși decorarea bradului de Crăciun este o tradiție de familie foarte drăguță, îți oferim o recomandare excelentă despre cum să faci aceasta etapa mai ușoară.

Mergi la magazin