Nu vei face diferența între brazii de Crăciun artificiali 3d și cei naturali

Pom de Crăciun FULL 3D Molid Californian

Un brad decorat elegant este simbolul magic al  Crăciunului. Dar, cu toate acestea, un număr mare de brazi naturali sunt tăiați în fiecare an din acest motiv. Adevărul este că, de obicei, aceștia nu sunt brazi din pădure.

Pomii de Crăciun se cultivă pe câmpuri. După câțiva ani, când vor crește la dimensiunea potrivită, aceștia se vor regăsi în sufrageriile noastre în perioada Crăciunului. Dar, cu toate acestea, este mult mai ecologic să cumpărăm un brad artificial. Dar nu orice tip de brad artificial. Recomandăm achiziționarea unui brad artificial de o calitate superioară pentru a putea fi utilizat o perioadă lungă de timp. Pomii de Crăciun artificiali 3D sunt cei mai buni pe care îi puteți cumpăra. Nu numai că sunt foarte durabili și au o calitate înaltă, dar, în plus, nu se deosebesc de brazii naturali.

Brad de Crăciun artificial 3D Verde Smarald
Brad de Crăciun artificial 3D Verde Smarald

În cele din urmă, alege un brad artificial care merită

Pin, molid, brad tradițional clasic – poți alege dintr-o mulțime de variante înainte de Crăciun. Înălțimile obișnuite ale brazilor variază de la 120 cm la o înălțime de 360 ​​cm, pentru încăperile cu tavan înalt. Avem o gamă largă de brazi artificiali foarte frumoși în diferite modele. De exemplu, pin natural, înzăpezit, caucazian sau argintiu. Dar și brazi decorați deja cu zăpadă artificială, cristale de gheață sau cu ace albe. Molidul este de obicei alpin sau italian. Bradul este de obicei caucazian sau canadian. Cu toate acestea, niciunul dintre aceste modele frumoase și foarte rentabile nu se compară cu varianta de Crăciun 3D.

Brad de Crăciun 3D Canadian
Brad de Crăciun 3D Canadian

Pomii de Crăciun 3D artificiali sunt o soluție mai scumpă, dar aspectul lor perfect te va convinge rapid. Ce îi deosebește de ceilalți brazi artificiali? Putem spune că sunt identici cu brazi naturali. Nimeni nu se îndoiește de brazii 3D.

Chiar și un brad natural nu îți poate oferi o formă și o culoare atât de perfectă precum un brad artificial 3D. Acele verzui nu se pot distinge de cele reale nu doar datorită aspectului, ci și datorită materialului din care sunt realizate. Este o copie perfectă a unui brad natural.

Îți garantăm că nu vei putea distinge acele 3D de cele naturale.

Pomii de Crăciun 3D au ace moi din materiale PE extrem de calitative. Capetele crenguțelor sunt turnate în matrițe speciale. Doar în partea de mijloc a bradului există ace din PVC clasic. Datorită acestui lucru, bradul va avea un volum perfect echilibrat. Combinația dintre diferite materiale conferă pomilor de Crăciun un aspect realist, atât în ​​ceea ce privește forma acelor, cât și în ceea ce privește forma generală și volumul.

Bradul 3D de Crăciun te va servi mulți ani

Nu va mai trebui să cauți un brad de Crăciun în fiecare an. În fiecare an, poți  asambla cu ușurință același brad artificial 3D de înaltă calitate. Nu împrăștie ace și nici nu picură pe parchet. În ultimii ani, interesul pentru pomii de Crăciun FULL 3D a crescut enorm.


Brad artificial de lux full 3D

Brazii artificiali de lux full 3D (100% 3D) sunt realizaţi exclusiv din ace 3D astfel încât să imite perfect bradul natural. Bradul de Crăciun full 3D este cel mai luxos şi modern model de pe piaţă. Ramurile cu ace 3D moi sunt fabricate din materiale PE (polietilenă) de cea mai înaltă calitate folosind cele mai noi tehnologii…


Ce sunt mai exact pomii de Crăciun FULL 3D?

Dacă ar fi să îi definim într-un singur cuvânt, acesta ar fi „PERFECȚIUNE”. Acești pomi de Crăciun sunt realizați din ace 3D 100%, ceea ce garantează un aspect perfect și bogat al bradului. Prețul acestora variază de la 200 la 500 EUR. Prețul se datorează calității ridicate și manopera costisitoare prin care sunt create crengutele 3D.


NOU pentru sezonul 2020 – pomi de Crăciun 3D cu iluminare LED

Acești brazi au lumini LED încorporate direct pe ramurile bradului,  astfel încât nu va mai trebui să decorezi bradul cu luminițe de Crăciun. O parte din brazii LED din oferta noastră de Crăciun au un ADAPTOR SMART, cu ajutorul căruia poți controla iluminarea cu LED-uri folosind un smartphone. Iluminarea are diferite moduri: intermitent, unde, secvențe și multe altele. De asemenea, poți seta un temporizator de repaus utilizând telefonul smartphone. Iluminarea cu LED încorporată va economisi până la 70% la electricitate.

Pom de Crăciun artificial 3D Molid de pădure LED
Pom de Crăciun artificial 3D Molid de pădure LED

Pachetul include și un suport elegant. Este foarte stabil și astfel protejează decorațiunile de Crăciun, moștenite din generație în generație cu care ai o relație emoțională puternică. Bradul este foarte dens, deci depinde de tine dacă îți dorești o formă minimalistă cu luminițe și câteva decorațiuni, sau îl poți decora tradițional cu globuri, beteală și alte decorațiuni. În ultimii ani, interesul pentru brazii de Crăciun FULL 3D a crescut enorm.


Vezi si:

Construirea Unui Brad de Craciun

Pregătiți-vă pentru Crăciun în avans: la ce ar trebui să vă gândiți?

Lumea se schimbă constant. Acest lucru se aplică și diferitelor domenii ale vieții noastre. Cele mai mari dintre ele vin în principal la începutul noului an și în perioada Crăciunului. Sărbătorile de anul …

Brazii de Crăciun cu iluminare LED, o garanție a Crăciunului modern

În fiecare an trebuie să scoți și să desfaci luminițele de Crăciun cu LED și apoi să decorezi bradul de Crăciun. Îți sună cunoscut? Deși decorarea bradului de Crăciun este o tradiție de familie foarte drăguță, îți oferim o recomandare excelentă …

Un brad artificial este o alegere ecologică

O abordare nouă a stilului de viață modern. Vom folosi o mulțime de pungi de plastic de unică folosință sau vom avea tot timpul cu noi câteva pungi refolosibile? Cumpărăm purificatoare …

Mergi la magazin