Un brad artificial este o alegere ecologică

O abordare nouă a stilului de viață modern. Vom folosi o mulțime de pungi de plastic de unică folosință sau vom avea tot timpul cu noi câteva pungi refolosibile? Cumpărăm purificatoare de apă pentru casele noastre sau transportăm acasă sticle de plastic pe care le aruncăm la gunoi (chiar dacă sunt reciclabile)? Deschidem ferestrele vara când se răcește noaptea și le închidem în timpul zilei sau ne climatizăm constant casele? Cumpărăm un pom de Crăciun artificial, pe care îl decorăm diferit în fiecare an, sau achiziționăm un brad natural pe care îl aruncăm la gunoi după ce trece Crăciunul?

PĂRINȚII ÎNȚELEPȚI ACHIZIȚIONEAZĂ UN BRAD ARTIFICIAL!

În trecut, părinții petreceau ore întregi înainte de Ajunul Crăciunului pregătind bradul de Crăciun. Timp de câțiva ani, acest lucru putea fii făcut fără stres, chiar dacă bradul nu se potrivea în suportul lui și câteodată la final acesta era strâmb. Sincer să fiu, îmi aduc aminte că poziția pomului de Crăciun era adesea o sursă de ceartă la mine în familie. Cât de bine ar fi să dedici acest timp copiilor și familiei tale!

Prin urmare, tații înțelepți preferă acum să aleagă brazi artificiali, care sunt o copie perfectă a brazilor naturali și totuși sunt simetrici. Brazii artificiali se potrivesc cu ușurință în suport. După decorare, nu mai este nevoie să aspirați, așa că aveți mai mult timp liber de petrecut cu familia. În majoritatea cazurilor, cumpărarea unui brad este și treaba tatălui. Dacă achiziționați un brad artificial veți  economisi timp prețios. Trebuie doar să intrați pe site-ul www.lumeabrazilor.ro și să alegeți varianta preferată.  Anul următor, înainte de Crăciun, nu va mai trebui să mai căutați un alt brad, ci doar să-l scoateți din garaj, pivniță sau dulap.

Uneori, un dezavantaj poate fi faptul că bradul  artificial nu are mirosul unui brad natural.  Acest lucru poate fi ușor rezolvat cu uleiuri esențiale. Cu siguranță, nu vei observa diferența. Este mai practic și vei avea un management al timpului mult  mai bun.

BRAZII ARTIFICIALI SUNT IDENTICI CU CEI NATURALI

Timp de mai mulți ani, bradul nordic, adică bradul și molidul caucazian au fost printre cei mai căutați copaci din zonele noastre. Aceste conifere au obținut, de asemenea, un loc suveran în oferta noastră. Pe site-ul nostru vindem și alte specii frumoase de conifere care apar adesea în natură. Acestea sunt, de exemplu, pin, brad, specii de conifere tipice în special pentru diverse zone montane alpine și canadiene. Respectăm cu strictețe lista noastră cuprinzătoare de caracteristici pentru speciile individuale de conifere. Acestea includ, de exemplu, dimensiunile, forma arborelui, culoarea, distanța ramurilor, densitatea, poziția ramurilor în raport cu trunchiul, lungimea acelor, forma și grosimea. Într-un cuvânt, toate astfel de proprietăți pe baza cărora un tip de conifer poate fi definit fără echivoc.

Conifere identice cu cele naturale

Coniferele nu sunt întotdeauna perfect simetrice. La fel ca în viață, există o anumită asimetrie, la fel și în cazul brazilor noștri. Brazii noștri artificiali sunt o copie exactă a brazilor naturali. Prin urmare,  aceștia arată foarte real, au forme armonioase, la fel ca brazii naturali. Printre ei veți găsi brazi  de înălțime mică, medie, dar și uriași. Din fericire, nu este nevoie să îi arunci după sărbători.

BRAZI ARTIFICIALI 3D ȘI COMPLET 3D

O nouă tehnologie care a revoluționat pomii de Crăciun artificiali. Pentru a maximiza proprietățile specifice speciilor, toate ramurile sunt produse cu această tehnologie 3D în versiunea FULL 3D.

În versiunea 3D (există pin, brad, molid), numai ramurile exterioare, vizibile, sunt create în acest fel, iar ramurile interioare sunt dense și  clasice. Această soluție reduce prețul și veți vedea diferența doar de aproape.

ALTE ACCESORII

Accesoriile naturale sunt de exemplu conuri și zăpadă care ne amintesc de brazii din pădure. Zăpada artificială evocă o adevărată pădure înzăpezită. Așezarea zăpezii artificiale la capetele ramurilor este într-adevăr ca și cum ar fi căzut zăpadă peste ele. Zăpada este albă și puțin sclipitoare ca cea reală. Oferim copaci ușor acoperiți de zăpadă, dar și complet acoperiți de zăpadă. Conurile pot adăuga, de asemenea, un alt efect natural. Tot ce trebuie să facem este să introducem parfumul rășinii cu câteva picături de ulei esențial. Vă garantăm că nu îl veți distinge de un brad natural.

Puteți afla mai multe în articolele noastre anterioare.


Ați putea fi, de asemenea, interesat de:

Nu vei face diferența între brazii de Crăciun artificiali 3d și cei naturali

Un brad decorat elegant este simbolul magic al  Crăciunului. Dar, cu toate acestea, un număr mare de brazi naturali sunt tăiați în fiecare an din acest motiv. Adevărul este că, de obicei, aceștia nu sunt brazi din pădure…

Brazi de Craciun de lux

Brazi de Crăciun de lux – TOP 10 pentru 2021

Nu am putut trece cu vederea faptul că avem clienți din ce în ce mai pretențioși de la an la an, lucru confirmat de cerințele din ce în ce mai mari pentru pomul de Crăciun de lux, care trebuie să fie identic cu cel natural…

Brad intr-o oala

Cum să ai grijă de un brad de Crăciun natural în ghiveci

Brazii de Crăciun în ghiveci au devenit o tendință în ultimii ani și o alternativă decentă pentru a evita tăierea brazilor naturali sau dacă nu vă doriți pomi artificiali de Crăciun. Avantajul unui brad în ghiveci este că, după sărbătorile de Crăciun, vă poate decora grădina și nu este nevoie să îl aruncați.

Mergi la magazin