Brazi de Crăciun de lux – TOP 10 pentru 2021

Brazi de Craciun de lux

Nu am putut trece cu vederea faptul că avem clienți din ce în ce mai pretențioși de la an la an, lucru confirmat de cerințele din ce în ce mai mari pentru pomul de Crăciun de lux, care trebuie să fie identic cu cel natural. Cele mai exigente cerințe ne încurajează să aducem clienților noștri cei mai luxoși brazi disponibili pe piață.

Din ce în ce mai mulți oameni caută brazi FULL 3D, realizați exclusiv din ace 100% 3D, care, prin prelucrarea și densitatea lor, imită perfect brazii naturali.

Aici vă oferim o scurtă prezentare a primilor 10 brazi cei mai luxoși pentru 2021:

10.FULL 3D Molid Alpin 100 cm în ghiveci

Această noutate unică din 2021 este garantată pentru a atrage mulți clienți. Bradul este realizat în întregime din crenguțe 3D verde închis cu aspect realist și este așezat într-un ghiveci elegant. Datorită dimensiunilor mai mici, se poate încadra în spații mai înguste. Dacă alegi un FULL 3D Alpine Molid, cu siguranță acesta va fi confundat cu un brad natural.

9. Brazi de lux – Brad FULL 3D Caucazian

Dacă vă doriți un decor de lux și modern recomandăm acest pom de Crăciun, asigurați-vă că nu ratați acest brad 100% 3D. Acele sale 3D exclusiv de culoarea verde pal, cu o formă unică, oferă un aspect realist perfect.

8. FULL 3D Himalaya pin

Această noutate din sezonul trecut a fost clar clasată printre cei mai luxoși brazi pe care îi avem în oferta noastră. FULL 3D tree Himalayan pin se caracterizează printr-un ace de pin inconfundabil, datorită căruia este cu adevărat original.

7. FULL 3D Brad Canadian

Doriți să vă faceți casa specială cu un brad elegant și luxos realizat în întregime din crenguțe 3D? Atunci nu trebuie să ratezi acest nou model al anul 2021 – elegantul brad canadian FULL 3D. Ramurile groase de culoare verde închis și forma piramidală perfectă vă vor atrage cu siguranță.

6. Molid Alpin 3D XL

Anul acesta vă aducem și o versiune mai luxoasă a Molidului Alpin 3D în versiunea XL. Se caracterizează printr-un aspect mai masiv, deoarece are cu o treime mai multe crenguțe decât versiunea sa clasică. Nimeni nu se poate îndoi de aspectul său realist.


Brad artificial de lux full 3D

Brazii artificiali de lux full 3D (100% 3D) sunt realizaţi exclusiv din ace 3D astfel încât să imite perfect bradul natural. Bradul de Crăciun full 3D este cel mai luxos şi modern model de pe piaţă. Ramurile cu ace 3D moi sunt fabricate din materiale PE (polietilenă) de cea mai înaltă calitate folosind cele mai noi tehnologii…


5. Brazi de lux – FULL 3D Brad Normand

Ești garantat că te vei îndrăgosti de această noutate a sezonului 2021. Acele 100% 3D de culoare verde închis asigură aspectul său dens și realist. Trunchiul copacului este refăcut în culoarea maro, ceea ce conferă pomului un aspect natural. Acest brad este destinat clienților exigenți care își doresc un brad perfect. Puteți găsi acest brad de Crăciun unic numai în magazinul nostru electronic www.lumeabrazilor.ro

4. FULL 3D Molid Californian

Molidul californian a fost o noutate în 2020, și  a fost foarte popular. De aceea am adus acest brad excepțional și în acest sezon. Îl aducem într-o versiune FULL 3D mai realistă. Acest brad modern este inspirat de natura californiană și datorită acelor de molid în culoarea verde închis și a trunchiului maro, care imită lemnul, arată cu adevărat ca un brad natural.

3. Brazi de lux – FULL 3D Molid Alpin

Sezonul trecut, acest brad cu aspect realist a devenit unul dintre cei mai populari, așa că, pe bună dreptate, a ocupat locul trei. Molidul cu aspectul său perfect, foarte dens și plin de viață, este destinat celor mai pretențioși clienți. Dacă sunteți în căutarea unui pom de Crăciun cu adevărat exclusiv Molidul alpin FULL 3D este alegerea potrivită.

2. Brazi de lux – 3D Brad Caucazian XL

Căutați un brad masiv cu un aspect fabulos? Bradul caucazian 3D XL este  noutatea sezonului 2021, și  este conceput special pentru dvs. Este unul dintre cei mai mari brazi din oferta noastră și vă va atrage mai ales prin lățimea și dimensiunea sa. În comparație cu clasicul brad 3D caucazian, acesta are dublul numărului de crenguțe, ceea ce îl face în mod clar unul dintre cei mai luxosi pomi de Crăciun din oferta noastră.

1.FULL 3D Molid Înzăpezit

Cel mai special brad din oferta noastră de pomi de Crăciun de lux din acest an este Molidul FULL 3D Înghețat într-o culoare unică de gheață-argintie. Crenguțele realiste 100% 3D, culoarea și forma sa unică îl fac în mod clar cel mai luxos brad de pe piață.

Deci, ce ați ales? Pe site-ul nostru www.lumeabrazilor.ro găsiți cei mai de lux pomi de Crăciun artificiali din următoarele categorii:


Ați putea fi, de asemenea, interesat de:

Pomi de Crăciun moderni – TOP 10 pentru anul 2021

Ca orice altceva, pomii de Crăciun artificiali sunt supuși tendințelor. Toată lumea vrea să aibă acasă brazi de Crăciun moderni care să le lumineze casele. În fiecare an, sunt create noi tehnologii care asigură designul lor cel mai realist…

Pomi de Crăciun albi – TOP 7 pentru 2021

Fiecare dintre noi își dorește să aibă o atmosferă fabuloasă de iarnă acasă în timpul Crăciunului. De aceea, pomii de Crăciun acoperiți de zăpadă și cei albi devin din ce în ce mai populari de la an la an…

Cum să decorezi un brad de Crăciun

Vrei idei pentru un brad de Crăciun împodobit?

Care sunt tendințele în decorarea pomului de Crăciun? Cum să împodobești un brad de Crăciun anul acesta? Vă aducem recomandări, sfaturi și tendințe interesante pentru Crăciunul 2022 direct de la clienții noștri, datorită cărora veți afla care sunt cele mai populare culori și tipuri de decorațiuni de Crăciun.

Mergi la magazin