Descoperiți brazi artificiali de Crăciun gigantici și supradimensionați care, cu siguranță, vor atrage toate privirile.

Brazi artificiali extra largi

Se apropie perioada Crăciunului și căutați un brad artificial care să atragă atenția și să se potrivească perfect în spații mari reprezentative sau în interioare cu tavan înalt? Avem soluția perfectă pentru dumneavoastră. Alegeți din oferta noastră de brazi artificiali supradimensionați și gigantici, unde veți găsi bradul de Crăciun exact pe gustul dumneavoastră.

Brazi artificiali gigantici și supradimensionați de Crăciun vor transforma orice interior spațios și vor crea o atmosferă magică în el. Un astfel de brad artificial gigantic cu siguranță nu va fi trecut cu vederea, de aceea este o alegere ideală pentru decorarea holurilor de intrare ale clădirilor publice, centrelor comerciale sau showroom-urilor. De asemenea, sunt potriviți atât pentru interioare cât și pentru exterior și pot străluci pe piețe sau pe scene în timpul târgurilor de Crăciun sau chiar în biserici.

Îi veți găsi la noi în ofertă în diferite tipuri și modele, unde desigur nu lipsește popularul Brad Exclusivist 3D și bradul cu zăpadă artificială 3D Brad Regal. Datorită numărului mare de ramuri 3D completate cu ace de PVC, din care este realizat bradul, vă puteți aștepta la un aspect foarte dens și realist. Aceste ace exclusiviste 3D sunt create cu cele mai noi tehnologii din mulaje de ace reale, imitând perfect un brad de Crăciun viu în natură. În plus, este fabricat din materiale greu inflamabile. Bradul se remarcă prin aspectul său, structura detaliată a ramurilor și construcția cu cârlige, care asigură rezistența ramurilor.

Înălțimile bradului gigantic, de la 400 la 1200 cm, oferă clienților posibilitatea de a alege un brad artificial care corespunde dimensiunii spațiului. În ciuda înălțimii lor, brazii sunt rezistenți la vânt. Au un cadru metalic robust, datorită căruia bradul artificial de Crăciun se montează ușor și este reglabil în înălțime. Clienții vor aprecia cu siguranță un set de montaj cu șuruburi care este inclus în pachetul bradului supradimensionat artificial într-o cutie de depozitare solidă, astfel încât nu este necesar să căutați unelte adecvate. De asemenea, este inclusă o ghirlandă de 540 cm, care va fi perfectă pentru a acoperi spațiul dintre podea și cadrul bradului.

Brazii de lux artificiali gigantici de Crăciun sunt unici și inconfundabili nu numai datorită aspectului lor incredibil de solid și realist. Acești brazi sunt disponibili și cu un sistem de iluminat LED independent, ușor de controlat, în culoarea alb cald, iar numărul de lumini LED depinde de înălțimea bradului. Această iluminare este potrivită atât pentru utilizare în interior cât și în exterior.

Clienții pot decora rapid și ușor bradul cu ajutorul unui pachet de decorațiuni frumoase, disponibil în trei culori: roșu, auriu, albastru, verde, negru și argintiu. Fiecare pachet de decorații include 690 de piese, iar numărul de pachete de decorațiuni depinde de dimensiunea bradului.

Dacă căutați un brad de Crăciun cu adevărat original și inconfundabil, alegeți din oferta noastră în categoria brazi supradimensionați și gigantici.


Vezi si:

Cununa de advent

16 IDEI PENTRU O COROANĂ DE ADVENT PERFECTĂ

Coroana de Advent este deja o parte integrantă a simbolurilor perioadei de dinainte de Crăciun. Tradiția sa datează din secolul al XIX-lea, când teologul german Johann Heinrich Wichern a fondat o școală pentru copii săraci și, prin aprinderea treptată a lumânărilor într-o coroană de flori în perioada premergătoare Crăciunului, a răspuns la întrebarea copiilor: „Când va fi Crăciunul? “

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni înainte…

brad de craciun impodobit

Brazi decorați de clienții noștri

Crăciunul bate din nou la ușa noastră și fiecare dintre voi se gândește încet la ce ornamente și decorațiuni de Crăciun să folosească pentru a decora bradul. Astăzi puteți alege deja dintr-un număr mare de decorațiuni de Crăciun și ornamente de diferite culori și modele…

Mergi la magazin