16 IDEI PENTRU O COROANĂ DE ADVENT PERFECTĂ

Cununa de advent

Coroana de Advent este deja o parte integrantă a simbolurilor perioadei de dinainte de Crăciun. Tradiția sa datează din secolul al XIX-lea, când teologul german Johann Heinrich Wichern a fondat o școală pentru copii săraci și, prin aprinderea treptată a lumânărilor într-o coroană de flori în perioada premergătoare Crăciunului, a răspuns la întrebarea copiilor: „Când va fi Crăciunul? “

Deși coroana de la acea vreme era decorată cu până la 24 de lumânări, această tradiție a supraviețuit până în prezent, coroana de Advent în sensul său actual având patru lumânări albe, care simbolizează cele patru săptămâni de Advent. Astăzi, s-ar putea să nu găsiți nici măcar o gospodărie catolică în care coroana Adventului să nu facă parte din decorațiunile de Crăciun.

La fel ca orice altceva, coroanele de Advent sunt supuse tendințelor. Astăzi veți găsi tot felul de modele, forme și culori ale acestui simbol de Crăciun. Dacă sunteți unul dintre cei mai pricepuți și doriți să vă puneți amprenta în coroana de Advent, o puteți realiza cu ușurință.

Am colectat pentru Dvs. sfaturi utile despre cum să creați coroane de Advent elegante, care să vă facă să vă bucurați în timpul serilor lungi de iarnă.

1. O coroană de Advent din lemn dintr-un trunchi

Coronițele originale de Advent erau simple, modeste și făcute din materiale naturale. Realizați o astfel de coroană tradițională dintr-o bucată de trunchi de copac. Coroana poate avea diferite forme. Fie că optați pentru o coroană de Advent alungită, pătrată sau rotundă. Cum se poate realiza? Pur și simplu lipiți lumânări pe o bucată de trunchi și puteți decora această cunună din lemn cu conuri de pin, globuri de Crăciun sau alte decorațiuni.

2. Coroană de Advent într-o cutie elegantă din lemn

Foarte simplu. Umpleți o cutie obișnuită din lemn cu naut, conuri de pin, fructe uscate sau alte decorațiuni de Crăciun și introduceți lumânări în ea. Cutia poate fi în diferite culori și în diferite modele. Puteți opta pentru forma alungită a coroanei de Advent, pătrată sau, de asemenea, rotundă.

3. Coroană de Advent din ramuri

Lemnul are un rol important și în acest tip de coroană de Advent. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți ramuri din copaci, pe care apoi le legați cu sfori sau panglică. Puteți lăsa ramurile în culoarea lor originală sau le puteți vopsi după cum doriți. Vei lipi lumânări sau decorațiuni de Crăciun pe ramurile pregătite în acest fel. Astfel, veți crea o coroană de Advent elegantă și modernă din lemn.

4. Coroană artificială de Crăciun decorată după propriile idei

Preferați coroanele clasice de conifere de Advent? În acest caz, vă recomandăm să achiziționați o coroană de Crăciun artificială, care va arăta natural și o veți putea decora după cum doriți. Puteți atașa orice decorațiuni de Crăciun și lumânări cu ajutorul unui pistol de lipit.


Coronițe decorative de Crăciun

Vă oferim coronițe decorative de Crăciun de calitate, potrivite ca decorațiuni pentru masă, ușă sau oriunde pe perete. Coronițele decorative de Crăciun  sunt disponibile în diferite modele moderne: verzi, albe, înzăpezite sau cu ace 3D. Acestea sunt identice cu coroniţele decorative de Crăciun naturale.

Coronite decorative de craciun

5. Coroană de Advent cu globuri de Crăciun

Aveți acasă o mulțime de globuri de Crăciun pe care nu le puteți folosi? De ce să nu faceți din ele o coroană de Advent? Tot ce trebuie să faceți este să achiziționați un model de coroană din polistiren, pe care  veți lipi globurile de Crăciun de diferite dimensiuni cu un pistol de lipit. Doar atașați lumânări de Crăciun în vârf. Simplu și la modă în același timp!

6. Coroană de Advent din conuri

Un alt sfat excelent cu privire la modul de utilizare a materialelor naturale este realizarea unei coroane de Advent din conuri de pin. Puteți lipi pur și simplu conurile pe modelul de polistiren al coroanei cu un pistol de lipit. De asemenea, puteți adăuga fructe uscate sau scorțișoară. Nu există limite la imaginație.

7. Coroană de Advent din pahare

Da, ați înțeles bine. Din pahare. Și chiar din borcane. Pur și simplu le umpleți cu sare, zahăr, orez, nuci sau pietre decorative și apoi puneți o lumânare înăuntru. Puteți decora paharele cu zăpadă artificială, sfoară sau panglică.

8. Coroană de Advent pe o farfurie sau tavă

Un sfat minunat despre cum să realizați cu ușurință și rapid o coroană de Advent este să aranjați lumânări pe o tavă de tort sau pe o farfurie clasică. Așezați lumânări în mijlocul unei tăvi sau farfurii pe care serviți în mod normal deserturi și decorați cu decorațiuni de Crăciun după gustul dvs. Veți avea o coroană de Advent foarte elegantă făcută în câteva minute.

9. Coroană de Advent din ghivece de flori

V-ați gândit vreodată să folosiți ghivece  pentru a face o coroană de Advent? Și totuși este, de asemenea, simplu. Umpleți ghiveciul cu năut, conuri de pin, fructe uscate sau alte decorațiuni și introduceți o lumânare de Advent în el. Când realizați patru astfel de ghivece și le organizați cu bun gust, veți crea o coroană de Advent unică.

10. Coroană de Advent din conserve

Dacă veți curăța etichetele de pe conservele clasice, veți avea materialul perfect pentru a crea o coroană de Advent industrială originală. Cum se poate realiza? Pur și simplu umpleți cutiile cu naut, mușchi, conuri sau nuci și introduceți lumânări în ele. Puteți numerota sau lega ușor conservele cu lumânări și le puteți aranja după cum doriți. Astfel puteți veți avea cu siguranță o inedită coroană de Advent.


Coroniță de Crăciun

Cine nu și-ar dori să aibă o coroniță de Crăciun frumos decorată pe masă în timpul Crăciunului sau o coroniță de pus la ușă decorată cu stil. Vă oferim o selecție largă de coronițe de Crăciun decorate pentru masă și coronițe de Crăciun pentru ușă, cu care vă puteți completa la perfecție decorul de Crăciun. Puteți alege dintre tradiționalele coronițe de Crăciun de culoare verde, precum și coronițe de Crăciun albe, înzăpezite, cu decorațiuni într-o varietate de culori. Puteți chiar să vă asortați coronița de Crăciun cu un brad mic de Crăciun împodobit sau cu o ghirlandă centrală de masă decorată din gama noastră.


Ați decis să vă creați propria coroană de Advent, dar nu știți ce culori să alegeți? Ca bonus, vă aducem tendințele culorilor pentru 2021.

Coroană albă de advent

Albul este atemporal, nu o să se demodeze niciodată. Dacă doriți să aveți o coroană modernă de Advent care va fi la modă mulți ani, asigurați-vă că pariați pe alb.

Coroană roz de advent

Coroanele și decorațiunile de Advent roz au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Trebuie să recunoaștem că arată într-adevăr extrem de elegant și modern

Coroană roșie de advent

Roșu aparține pur și simplu Crăciunului. Tradiționala coroană roșie de Advent va fi de neratat în fiecare cameră.

Coroană argintie de  Advent

Coroana modernă de Advent argintie arată elegant, de bun gust și de lux. Reflecțiile argintului dau coroanei un farmec inconfundabil.

Coroană violet de advent

Pentru cei care nu se tem de culori, o coroană de Advent violet este o alegere excelentă. Violet în combinație cu roz și verde reglează frumos aspectul general al coroanei.

Coroană de Advent auriu cu alb

Dacă doriți o coroană de Advent care să arate luxos și elegant în același timp, alegeți o combinație de alb și auriu pentru aceasta. Cu o astfel de tendință “glamour”, coroană nu o să fie trecută cu vederea în mod garantat.

Sursa imaginii:https://ro.pinterest.com/


Vezi si:

10 sfaturi pentru un brad de Crăciun neconvențional din lemn

Te-ai săturat de bradul tradițional, dar nu găsești în schimb o alternativă potrivită? Avem un sfat extraordinar pentru tine. Cu un pom de Crăciun din lemn, vei avea garantat un Crăciun inedit  și acest tip de brad neconvențional îți va însufleți casa. Vă prezentăm 10 moduri inedite despre cum să creezi un astfel de brad. Tot ce îți trebuie este puțină imaginație, creativitate și dexteritate…

Coroană de advent tradițională din cecenia

Coroana de Advent

Wikipedia afirmă că Adventul este prima parte a anului liturgic al Bisericii Romano-Catolice, definită cu 4 duminici înainte de sărbătoarea nașterii lui Iisus Hristos și a perioadei de pregătire spirituală pentru Crăciun. Sezonul de Crăciun începe în prima zi a Adventului și se încheie în ziua Nașterii Domnului. În viața de zi cu zi, pregătirea pentru Crăciun pentru catolici începe cu crearea unei coroane de Advent, curățarea și decorarea apartamentului…

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni înainte. Producătorii și vânzătorii de decorațiuni pentru pomul de Crăciun prezintă cele mai noi succese în decorarea brazilor clasici, precum și a pomilor de Crăciun 3D, pentru Crăciunul care vine în fiecare ianuarie la cea mai mare expoziție de Crăciun din lume, la Frankfurt.

Mergi la magazin
Sărbătoriți începutul verii cu noi, reducere de până la -15%.
-15% la toate produsele din stoc
x