10 sfaturi pentru un brad de Crăciun neconvențional din lemn

Te-ai săturat de bradul tradițional, dar nu găsești în schimb o alternativă potrivită? Avem un sfat extraordinar pentru tine. Cu un pom de Crăciun din lemn, vei avea garantat un Crăciun inedit  și acest tip de brad neconvențional îți va însufleți casa. Vă prezentăm 10 moduri inedite despre cum să creezi un astfel de brad. Tot ce îți trebuie este puțină imaginație, creativitate și dexteritate.

1. Brad de Crăciun din scară

Posibil că în fiecare garaj sau subsol va exista o scară veche, din lemn. Dacă nu aveți nevoie de ea când vopsiți un apartament sau asamblați rafturi, puteți utiliza acest instrument de lucru clasic ca și decor interesant al casei dumneavoastră. Avem nevoie doar de puțină creativitate. Tot ce trebuie să faceți este să înfășurați scara cu luminițe de Crăciun decorative și diferite decorațiuni în funcție de preferințele voastre (globuri, beteală). La final, puteți pune și o stea deasupra scării și așa veți avea primul model de pom de Crăciun neconvențional.

Brad de Crăciun din scară

2. Brad de Crăciun din triunghi de lemn

Doar 3 scânduri de lemn vor fi suficiente pentru acest brad neobișnuit, dintre care două vor avea aceeași lungime și una va fi mai scurtă. Pur și simplu lipiți sau bateți în cuie plăcile pentru a forma o formă triunghiulară. Puteți lipi sau atârna globulețe de Crăciun de diferite culori și dimensiuni în interiorul unui astfel de brad. Deci, ce spuneți, veți încerca să faceți un pom de Crăciun atât de simplu și interesant?

Brad de Crăciun din triunghi de lemn

3. Pom de Crăciun din răchită și lemn

Realizarea unui astfel de brad poate deveni o activitate interesantă înainte de Crăciun la care va participa întreaga familie. De ce vei avea nevoie pentru a face acest brad din lemn? Tot ce trebuie să faci este să aduni ramuri căzute de la copaci, de diferite lungimi, pe care le găurești în mijloc și apoi să le adaugi pe o tijă de fier mai subțire. Poți decora un astfel de brad exact ca un pom de Crăciun clasic cu diverse decorațiuni de Crăciun, globulețe sau luminițe de Crăciun.

Pom de Crăciun din răchită și lemn

Brazi de Crăciun artificiali în ghiveci

Alegerea preferată a clienților noștri este bradul de Crăciun în ghiveci. În oferta noastră regăsiți diverse modele interesante. Acele 3D din care sunt realizați le oferă acestora un aspect natural identic cu un brad natural în ghiveci. Dacă alegeți un brad artificial în ghiveci nu trebuie să vă faceți griji, dacă uitați să îl udați, sau dacă este prea cald în casa dvs. Bradul de Crăciun 3D din oferta noastră  va rezista mulți ani. Vă oferim următoarele dimensiuni: 60cm, 80cm, 100cm, 105cm, 110cm.


4. Brad de Crăciun din scânduri de lemn

Dacă nu ai ce face cu scândurile din lemn din garaj, le poți transforma cu ușurință într-un pom de Crăciun original din lemn. Pur și simplu așezi scândurile în formă de triunghi. Apoi aranjezi orizontal începând de la scânduri mai mici, care vor servi drept rafturi unde vei  așeza diverse decorațiuni și ornamente de Crăciun. De asemenea, le poți lipi sau poți folosi cuie. Nu există limite la imaginație.

Brad de Crăciun din scânduri de lemn

5.Brad din  lemn de frasin

Un astfel de brad din lemn pliabil poate fi realizat cu ușurință de oricine. Procesul de realizare este similar cu cel al unui pom de Crăciun din crenguțe adunate, dar acest tip necesită ca bucățile de lemn să fie drepte și de aceeași grosime. Apoi, tot ce trebuie să faci este să înfășori lemnul pe axa centrală în funcție de lungimea acestuia. Bradul poate avea o formă clasică, precum și o formă spiralată. Depinde doar de creativitatea ta.

Brad din lemn de frasin

6. Brad din dopuri de la sticlele de vin

Un brad de lemn nu trebuie să fie făcut doar din lemn clasic. Dopurile de plută pot fi o alternativă interesantă. Puteți să le stratificați cu ușurință într-o formă piramidală folosind clei. Trebuie doar să decorați vârful unui astfel de brad cu o stea. Bradul din dopuri de plută este  non-tradițional și garantat va atrage toate privirile, nu doar acelea a iubitorilor de vin.

Brad din dopuri de la sticlele de vin

Ghirlande de Crăciun

În oferta noastră veți găsi ghirlande de Crăciun moderne şi de calitate. Fiecare ghirlandă de Crăciun are un design unic. Indiferent dacă căutați una albă, ninsă, verde sau modernă din ace 3D cu siguranță o veți găsi în oferta noastră. Ghirlandele de Crăciun vă vor ajuta să creați o atmosferă de Crăciun perfectă în casa dvs.. Puteți decora întreaga cameră cu ghirlandele noastre de Crăciun conform propriei imaginații.

Ghirlande de craciun

7. Brad din conuri

Conurile sunt un material natural foarte popular pentru producerea diferitelor decorațiuni. Cu ajutorul lor, putem crea, de asemenea, un brad natural elegant și de bun gust. Este foarte simplu de realizat, încât și cei mici îl pot crea cu ușurință. Tot ce trebuie să faci este să colectezi un număr suficient de conuri pe care să le poți lăsa în culoarea lor originală sau le poți colora în funcție de tendințele actuale de Crăciun. Pur și simplu așezi conurile în formă de brad și le fixezi cu clei. Pentru o atmosferă magică de Crăciun îl poți decora cu luminițe.

Brad din conuri

8. Brad din paleți

O alternativă interesantă la bradul clasic este un copac realizat din paleți din lemn. Realizarea unui astfel de brad este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să tai o parte a paletului într-un triunghi și să decorezi în funcție de preferințele tale.

Brad din paleți

9. Brad de Crăciun pe perete

Ai puțin spațiu acasă? În acest caz, avem un sfat minunat pentru tine pentru a crea un brad de Crăciun, care garantat va aduce atmosfera magică de Crăciun la tine acasă și în același timp, nu ocupă aproape deloc spațiu. Realizarea sa constă într-o combinație simplă de ramuri și sfori. Poți folosigloburi tradiționale de Crăciun pentru a-l decora, dar și alte decorațiuni tematice. Poți atârna cu ușurință un astfel de brad de Crăciun pe orice perete din casa ta.

Brad de Crăciun pe perete

10. Brad de Crăciun din bețișoare de înghețată

De asemenea, poți face un brad neobișnuit și frumos din bețișoarele de la înghețată. Realizarea unui astfel de brad este cu adevărat foarte ușoară. Tot ce trebuie să faci este să creezi un model piramidal din carton, în jurul căruia vei adăuga bețișoarele. Această procedură va crea un brad frumos și elegant din lemn, pe care îl poți decora cu steluțe și fulgi de zăpadă.

Brad de Crăciun din bețișoare de înghețată

Dacă încă nu v-au convins acești brazi neconvenționali din articolul nostru și vă gândiți să cumpărați un brad de Crăciun, puteți vedea oferta noastră actuală pe site-ul lumeabrazilor.ro

sursă : pinterest.com


Ați putea fi, de asemenea, interesat de:

Un brad artificial este o alegere ecologică

O abordare nouă a stilului de viață modern. Vom folosi o mulțime de pungi de plastic de unică folosință sau vom avea tot timpul cu noi câteva pungi refolosibile? Cumpărăm purificatoare de apă pentru casele noastre sau transportăm acasă sticle de plastic pe care le aruncăm la gunoi?

Brazi de Craciun de lux

Brazi de Crăciun de lux – TOP 10 pentru 2021

Nu am putut trece cu vederea faptul că avem clienți din ce în ce mai pretențioși de la an la an, lucru confirmat de cerințele din ce în ce mai mari pentru pomul de Crăciun de lux, care trebuie să fie identic cu cel natural. Cele mai exigente cerințe ne încurajează să aducem clienților noștri cei mai luxoși brazi disponibili pe piață…

Cununa de advent

16 IDEI PENTRU O COROANĂ DE ADVENT PERFECTĂ

Coroana de Advent este deja o parte integrantă a simbolurilor perioadei de dinainte de Crăciun. Tradiția sa datează din secolul al XIX-lea, când teologul german Johann Heinrich Wichern a fondat o școală pentru copii săraci și, prin aprinderea treptată a lumânărilor într-o coroană de flori în perioada premergătoare Crăciunului, a răspuns la întrebarea copiilor: „Când va fi Crăciunul? “

Mergi la magazin