Depozitarea bradului de Crăciun artificial

Pentru ca pomul de Crăciun să vă servească mulți ani și să fie la fel de frumos ca la început, v-am pregătit instrucțiuni utile pe care să le urmați atunci când depozitați pomul de Crăciun.

Cel mai bun mod de a depozita un brad artificial este să îl mutați dezasamblat într-o cameră pe care nu o folosiți și să îl acoperiți cu o folie întunecată. Cu toate acestea, dacă nu aveți suficient spațiu pentru o astfel de depozitare, cel mai bine este să readuceți pomul la starea inițială.

INSTRUCȚIUNI DE DEPOZITARE

1. Îndepărtați  toate decorațiunile de pe pomul de Crăciun.

2. Începeți să demontați pomul din vârful C. Încercați cu grijă să apăsați crengile înapoi la ramură așa cum erau în starea lor inițială și abia apoi trageți întregul vârf în sus.

3. După aceasta (la sistemul de pliere), împingeți cu grijă ramurile spre trunchi. Pentru un sistem umbrelă, tot ce trebuie să faceți este să întoarceți toată partea în jos și ramurile vor reveni la locul lor original.

4. Continuați în același mod cu partea centrală B și partea inferioară C.

5. Așezați cu grijă toate părțile pomului în cutia de transport sau în punga pomului și închideți

6. Când nu îl folosiți, păstrați pomul într-un loc răcoros și uscat, în afara razelor solare directe. Expunerea pomului la căldură sau umiditate excesivă poate deteriora pomul de Crăciun.

S-ar putea să vă intereseze și următoarele articole:

Cum să asamblați corect un pom de Crăciun

Când construiți un pom de Crăciun, cel mai important lucru este să alegeți un loc potrivit, cu suficient spațiu pentru a-l așeza. Fiecare pom de Crăciun pe care îl cumpărați de la noi este așezat și depozitat într-o cutie, astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu posibil. După despachetarea cutiei, verificați …

Alegerea unui pom de Crăciun – Ghid pentru clienți

Pomii de Crăciun joacă un rol important în tradițiile noastre preferate de sărbători. Decorăm, deschidem cadouri și ne bucurăm de atmosfera de Crăciun alături de prieteni și familie în jurul copacului. Este important să avem…

Sărbătoriți începutul verii cu noi, reducere de până la -15%.
-15% la toate produsele din stoc
x