Vrei idei pentru un brad de Crăciun împodobit?

Cum să decorezi un brad de Crăciun

Care sunt tendințele în decorarea pomului de Crăciun? Cum să împodobești un brad de Crăciun anul acesta? Vă aducem recomandări, sfaturi și tendințe interesante pentru Crăciunul 2022 direct de la clienții noștri, datorită cărora veți afla care sunt cele mai populare culori și tipuri de decorațiuni de Crăciun.

Brad de Crăciun impodobit roșu ci auriu

Cum ar fi Crăciunul fără tradiționalul decor roșu și auriu? Putem considera bradul de Crăciun împodobit  în culorile roșu-auriu ca un clasic atemporal care nu se va demoda niciodată și va fi în continuare la modă. Veți găsi nenumărate decorațiuni în aceste culori tradiționale de Crăciun, așa că, dacă decideți să alegeți pentru acest Crăciun un decor roșu auriu, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa lor. Beteala roșie și globulețe aurii sau arginti sunt cea mai bună alegere

Brad de Crăciun impodobit alb cu roșu

Un alt brad clasic de Crăciun fără vârstă este bradul în combinația de culori roșu și alb. Culoarea albă a ornamentelor, împreună cu cea roșie, poate oferi bradului o atmosferă unică de Crăciun. Bradul împodobit cu globulețe și beteală în culorile  alb-roșu este foarte popular în fiecare an, dovadă fiind fotografiile trimise de clienții noștri.

Brad de Crăciun impodobit cu roșu si argintiu

Decorațiunile roșii de Crăciun arată extrem de elegant în combinație cu cele argintii. Roșul tradițional vă va însufleți bradul garantat, în timp ce ornamentele argintii îi conferă o notă delicată și elegantă. O combinație sigură de culori  roșu-argintiu, astfel încât puteți fi siguri că nu veți da greș.

Brad de Crăciun impodobit auriu

Strălucire, eleganță și lux. Acestea sunt caracteristicile care ies în evidență dacă alegeți un brad de Crăciun împodobit în culoarea auriu. Decorațiunile aurii de Crăciun precum globulețele sau beteala sunt la modă de mai mulți ani și arată foarte elegant chiar și în combinații cu alte culori. O astfel de temă aurie de Crăciun îi va oferi bradului tău de Crăciun un aspect elegant și luxos.


Brazi de Crăciun artificiali 3D

Brazii de Crăciun artificiali 3D sunt la mare căutare în ultimii ani. Acele 3D folosite nu cad și oferă un aspect natural. În oferta noastră găsiți peste 30 de modele exclusive. Bradul 3D are o calitate ridicată și datorită formei și culorii acestuia vă veți bucura de o atmosferă de poveste. În oferta noastră se regăsesc brazi cu conuri, brazi tip molid și variantele de brazi 100% 3D (FULL 3D), aceștia fiind complet alcătuiţi din ace 3D. Pentru un aspect mai dens și mai real, centrul bradului este îngroșat cu ace clasice.


Brad de Crăciun impodobit alb cu auriu

Bradul de Crăciun auriu, se poate reîmprospăta frumos cu decorațiuni albe. Auriul în combinație cu albul arată extrem de modern și exclusiv. Un număr mare de clienți au ales aceste culori pentru a împodobi  bradul de Crăciun. Pentru un brad de Crăciun modern și elegant recomandăm alegerea acestor culori pentru globulețe și beteală.

Brad de Crăciun impodobit cu alb si argintiu

Dacă ar fi să alegem un decor de Crăciun care evocă iarna, cu siguranță ar fi în culorile alb și argintiu. Un brad împodobit în culorile alb-argintiu va crea fără îndoială o atmosferă de iarnă magică în casa dvs. Astfel de decorațiuni „de gheață” vor arăta frumos, în special pe brazii de Crăciun acoperiți cu zăpadă artificială care sunt  în prezent foarte populari.

Brad de Crăciun impodobit argintiu-auriu

Combinația de culori argintiu-auriu a decorațiunilor de Crăciun nu este foarte obișnuită, dar este o alegere foarte potrivită dacă vă doriți un brad luminos și strălucitor. Globulețele și beteala în aceste culori îl vor scoate din anonimat.Combinația acestor două culori arată foarte elegant și în același timp oferă bradului împodobit un aspect luxos. Deoarece ambele culori sunt destul de puternice, vă recomandăm să le combinați cu alb.

Brad de Crăciun impodobit albastru-argintiu

Dacă sunteți unul dintre oamenii care preferă culorile delicate și curate, dar doriți să aduceți o doză de extravaganță în decorațiunile dvs. de Crăciun, asigurați-vă că alegeți albastru. Decorațiunile albastre de Crăciun au fost foarte populare în ultimii ani. Este vorba, în principal, de nuanțe pastelate de albastru, dar în combinație cu argintiu sau alb, nuanțele sale mai închise se remarcă, de asemenea, foarte frumos.

Brad de Crăciun impodobit alb cu roz

Poate că cea mai interesantă tendință în împodobirea pomului de Crăciun a fost alegerea culorii roz pudrat în combinație cu culoarea alb. Decorațiunile de Crăciun roz sunt elegante și moderne în același timp. Se remarcă frumos atât pe brazii verzi clasici, cât și pe cei acoperiți cu zăpadă artificială. Cu un astfel de decor de Crăciun alb-roz, bradul dvs. va fi în tendințe și garantat va atrage toate privirile.


Brazi de Crăciun albi şi brazi artificiali cu zăpadă

Brazii de Crăciun albi şi brazii artificiali cu zăpadă sunt la mare căutare în ultimii ani. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii, straturile de zăpadă artificială neinflamabilă sunt aplicate treptat pe crenguțele acestora. Aceasta imită perfect zăpada reală și datorită sistemului modern de aplicare nu va cădea de pe crenguțele bradului, dar atunci când asamblați bradul pentru prima oară se va eliberare  zăpadă necapturată. Mulțumită brazilor noștri veți aduce magia Crăciunului în casa dumneavoastră.


Brad de Crăciun impodobit alb-ciclam

Dacă vă doriți un brad de Crăciun vesel și luminos, recomandăm să îl împodobiți cu  decorațiunile în culoarea ciclam, pentru un aspect unic. Aceste decorațiuni roz, ciclam, sunt frumoase atât pe pomul de Crăciun verde, cât și pe cel acoperit cu zăpadă artificială. În combinație cu ornamente albe, roz deschis sau aurii, bradul va fi modern și original.

Brad de Crăciun multicolor

Vreți o schimbare, dar nu vreți să cumpărați decorațiuni noi de Crăciun? Căutați globulețele și beteala pe care le aveți deja. Sigur veți găsi o comoară colorată ascunsă printre ele. Cu ajutorul decorațiunilor colorate, veți crea o atmosferă veselă de Crăciun, și veți putea să vă jucați cu diferite culori în funcție de preferința dvs. Bradul de Crăciun va fi împodobit și gata de petrecere.


Vezi si:

TWINKLY – Iluminare modernă de Crăciun pentru bradul secolului XXI

TWINKLY este o iluminare LED inteligentă, revoluționară, pe care o puteți controla cu ușurință cu smartphone-ul. Pentru a vă bucura de cele mai uimitoare combinații de culori și de spectacolul perfect de lumini, tot ce trebuie să faceți este să porniți conectarea Bluetooth și să vă conectați smartphone-ul la adaptorul inteligent prin intermediul aplicației mobile gratuite Twinkly. Jocurile de iluminare uluitoare sunt garantate pentru a aduce bucurie întregii familii.

Brazii de Crăciun cu iluminare LED, o garanție a Crăciunului modern

În fiecare an trebuie să scoți și să desfaci luminițele de Crăciun cu LED și apoi să decorezi bradul de Crăciun. Îți sună cunoscut? Deși decorarea bradului de Crăciun este o tradiție de familie foarte drăguță, îți oferim o recomandare excelentă despre cum să faci aceasta etapa mai ușoară.

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni înainte. Producătorii și vânzătorii de decorațiuni pentru pomul de Crăciun prezintă cele mai noi succese în decorarea brazilor clasici, precum și a pomilor de Crăciun 3D, pentru Crăciunul care vine în fiecare ianuarie la cea mai mare expoziție de Crăciun din lume, la Frankfurt.

Mergi la magazin
Sărbătoriți începutul verii cu noi, reducere de până la -15%.
-15% la toate produsele din stoc
x