5 idei de decorațiuni de Crăciun handmade

5 idei de decorațiuni de Crăciun handmade

Realizați decorațiunile de Crăciun, manual, cu multă ușurință.

Decorațiunile de Crăciun din hârtie sunt într-adevăr foarte moderne și interesante. Puteți alege diferite culori și forme.Puteți realiza globulețe sau ghirlande pentru a crea un decor de poveste. De asemenea, vă puteți implica copiii sau alți membri ai familiei pentru a realiza împreună decorațiunile de Crăciun din hârtie. Garantat vă veți distra. Iată 5 sfaturi grozave pentru decorațiunile de Crăciun realizate manual.

1. Ornament de Crăciun din hârtie -Crăciuniță

Realizați o Crăciuniță frumoasă din hârtie. Nu aveți nevoie de altceva decât hârtie de orice culoare, foarfece și lipici.

Cel mai simplu este poate cel în care desenați forma unei petale pe hârtie. Apoi desenați mai multe de la cea mai mare la cea mai mică din interior. Veți tăia aceste  petale fără a le tăia complet în partea de sus și de jos pentru a le menține conectate. Apoi tăiați părțile decupate astfel încât să fie creată o formă 3D ca în imagine.

O altă modalitate este de a face două stele cu patru colțuri din hârtie, așa cum puteți vedea în imagine, și apoi de a le lipi în mijloc.

O altă modalitate este un simplu puzzle de hârtie. Pur și simplu pliați hârtia așa cum puteți vedea în a treia imagine pentru a crea o stea simplă cu șase colțuri.

2. Decoratiuni pentru fereastre de Crăciun realizate manual din hartie

Decorațiunile de Crăciun din hârtie vor arăta frumos la fereastra ta.

Cel mai simplu decor de Crăciun din hârtie pentru ferestre sunt machetele decupate cu motiv de Crăciun, pe care pur și simplu le lipiți pe geam din interior.

O altă opțiune este să lipiți astfel de modele pe un fir sau silicon și să creați o frumoasă perdea de Crăciun pe fereastră. De asemenea, puteți încerca să atașați ornamentele decupate pe fir alternativ cu globulețe din bumbac.

De asemenea, puteți face țurțuri de gheață din hârtie. Puteți face cu ușurință o formă lungă de piramidă din hârtie albă


Ghirlande de Crăciun

În oferta noastră veți găsi ghirlande de Crăciun moderne şi de calitate. Fiecare ghirlandă de Crăciun are un design unic. Indiferent dacă căutați una albă, ninsă, verde sau modernă din ace 3D cu siguranță o veți găsi în oferta noastră.

Ghirlande de craciun

3. Decorațiuni de Crăciun realizate manual – Betleem

Nașterea Domnului de sub brad este pur și simplu un clasic de Crăciun. Puteți face o scenă a nașterii din hârtie decupând machetele personajelor din Betleem de pe hârtie și apoi aranjând machetele în locul dorit.

De asemenea, este o idee grozavă să faceți un Betleem de hârtie în interiorul unui capac dintr-o cutie. Cutia va reprezenta un grajd imaginar și în interior veți lipi figurinele  decupate.

Pe Internet, veți găsi, de exemplu, un Betleem de hârtie pentru imprimare

4. Decorațiuni de brad din hartie

De asemenea, puteți face cu ușurință decorațiuni pentru împodobirea bradului de Crăciun din hârtie. Dupa model, poți decupa diverse forme cu tematica Crăciunului. Acestea pot fi atasate pe o ghirlandă. Astfel de ornamente din hârtie arată foarte simplu. Cu toate acestea, puteți procura și ornamente din hârtie deja tăiate, le puteți plia în forma dorită conform instrucțiunilor.

5. Ornamente de Crăciun handmade – Ghirlandă

Îți poți aminti ghirlandele de Crăciun din hârtie din vremea școlii, pentru că se pare că toți le făceau la școală. Astăzi, îți poți completa decorul de Crăciun cu un astfel de lanț. Puteți folosi lanțul de hârtie pentru a împodobi bradul, pervazuri sau rafturi.

Puteți alege să faceți un lanț de hârtie din benzi de hârtie tăiate, pe care apoi le lipiți la capete pentru a crea inele pe care le conectați sau puteți pur și simplu să lipiți machete decupate de bile, stele, copaci sau alte forme pe  sfoară.

O altă variantă este să tăiem forma frunzelor din hârtie, pe care apoi le lipim una peste alta, astfel încât să creăm o ghirlandă de hârtie. Va arăta frumos pe un dulap sau o comodă și o puteți decora cu fructe roșii sau conuri de pin, de exemplu.


Vezi si:

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni înainte. Producătorii și vânzătorii de decorațiuni pentru pomul de Crăciun …

Cununa de advent

16 IDEI PENTRU O COROANĂ DE ADVENT PERFECTĂ

Coroana de Advent este deja o parte integrantă a simbolurilor perioadei de dinainte de Crăciun. Tradiția sa datează din secolul al XIX-lea, când teologul german Johann Heinrich Wichern a fondat o școală pentru copii săraci și, prin aprinderea treptată a lumânărilor într-o coroană de flori …

Cum să decorezi un brad de Crăciun

Vrei idei pentru un brad de Crăciun împodobit?

Care sunt tendințele în decorarea pomului de Crăciun? Cum să împodobești un brad de Crăciun anul acesta? Vă aducem recomandări, sfaturi și tendințe interesante pentru Crăciunul 2022 direct de la clienții noștri, datorită cărora veți afla care sunt cele mai populare culori și tipuri de decorațiuni de Crăciun.

Mergi la magazin
Sărbătoriți începutul verii cu noi, reducere de până la -15%.
-15% la toate produsele din stoc
x