5 SFATURI pentru împodobirea unui brad alb

Pom de Craciun artificial 3D Molid Royal

Vrei să ai un brad înzăpezit sau alb pentru acest Crăciun, dar nu știi cum să-l împodobești? Un brad artificial alb poate fi împodobit la fel de frumos ca un brad de Crăciun verde. Ai nevoie doar de puțină creativitate și gust. Pentru a vă ușura munca, am pregătit 5 sfaturi pentru dvs. despre cum să împodobiți un brad alb de Crăciun.

Brad alb împodobit cu alb

Dacă vrei să creezi o atmosferă de iarnă geroasă în casa ta, alege un brad de Crăciun alb simplu. Împodobește-l cu decorațiuni albe și te veți simți ca într-un basm de iarnă. Cu un brad atât de înghețat iarna va fi in camera de zi. Totuși, dacă nu îndrăznești poți alege ornamente  cu nuanțe argintii. Inspirați-vă de la clienții noștri.

Brad alb împodobit cu auriu

De asemenea, puteți folosi ornamente aurii de Crăciun pentru a împodobi un brad alb. Un decor cu adevărat foarte luxos și elegant. Puteți combina ornamentele aurii de Crăciun cu ornamente albe sau un număr mic de ornamente argintii. Bradul alb de Crăciun împodobit în acest fel va arăta elegant și luxos în fiecare sufragerie. De asemenea, puteți completa aspectul general al bradului cu un covor modern sub bradul de Crăciun, care vă va acoperi pur și simplu standul și, în același timp, va arăta modern.


Brazi de Crăciun albi şi brazi artificiali cu zăpadă

Brazii de Crăciun albi şi brazii artificiali cu zăpadă sunt la mare căutare în ultimii ani. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii, straturile de zăpadă artificială neinflamabilă sunt aplicate treptat pe crenguțele acestora. Aceasta imită perfect zăpada reală și datorită sistemului modern de aplicare nu va cădea de pe crenguțele bradului, dar atunci când asamblați bradul pentru prima oară se va eliberare  zăpadă necapturată. Mulțumită brazilor noștri veți aduce magia Crăciunului în casa dumneavoastră.


Brad alb împodobit cu roșu

Culoarea roșu aparține Crăciunului, așa că un brad alb împodobit cu ornamente roșii este o alegere perfectă. Ornamentele roșii de Crăciun arată frumos în combinație cu ornamentele aurii, dar și combinația de ornamente roșii, albe și verzi este deosebită. Decorațiunile roșii vor însufleti bradul alb acoperit de zapada.

Puteți folosi fundițe mari, flori sau globulețe clasice de Crăciun pentru a decora.

Brad alb împodobit cu roz

În ultimii ani, un brad artificial  alb acoperit de zăpadă împodobit cu roz a fost extrem de popular printre clienții noștri. Dacă folosești ornamente roz pal pentru a decora, bradul tău alb va arăta foarte romantic. Astfel de ornamente roz pal ar trebui să fie combinate cu ornamente de Crăciun aurii, argintii sau albe. Cu toate acestea, puteți folosi și decorațiuni de Crăciun distinctive, roz-închis sau mov.

Brad alb împodobit cu albastru

Bradul alb cu decor albastru este relativ atipic, dar foarte stilat și modern. Depinde de tine dacă alegi un număr mai mare de decorațiuni de Crăciun albastre sau doar câteva globuri de Crăciun albastre, pentru a însufleți aspectul general al bradului. Un brad alb cu decor albastru de Crăciun  va arata frumos atunci când îl vei combina cu ornamente albe, argintii dar si aurii. De asemenea, puteți decora zona din jurul bradului cu figurine elegante ale lui Moș Crăciun, reni sau spiriduși și puteți plasa un covoraș de blană sub brad.

Așadar, anul acesta veți alege un brad artificial  alb și modern? Întreaga ofertă o găsiți pe www.lumeabrazilor.ro.


Vezi si:

Cum să decorezi un brad de Crăciun

Vrei idei pentru un brad de Crăciun împodobit?

Care sunt tendințele în decorarea pomului de Crăciun? Cum să împodobești un brad de Crăciun anul acesta? Vă aducem recomandări, sfaturi și tendințe interesante pentru Crăciunul 2022 direct de la clienții noștri, datorită cărora veți afla care sunt cele mai populare culori și tipuri de decorațiuni de Crăciun.

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni înainte. Producătorii și vânzătorii de decorațiuni pentru pomul de Crăciun prezintă cele mai noi succese …

TWINKLY – Iluminare modernă de Crăciun pentru bradul secolului XXI

TWINKLY este o iluminare LED inteligentă, revoluționară, pe care o puteți controla cu ușurință cu smartphone-ul. Pentru a vă bucura de cele mai uimitoare combinații de culori și de spectacolul perfect de lumini, tot ce trebuie să faceți este să porniți conectarea Bluetooth și să vă conectați smartphone-ul …

Mergi la magazin
Sărbătoriți începutul verii cu noi, reducere de până la -15%.
-15% la toate produsele din stoc
x