Brazi artificiali moderni – TOP10 pentru acest an

TOP 10 brazi artificiali moderni pentru acest an

Tânjiți nu numai după un brad frumos, ci și după un brad artificial modern? Tendințele actuale sunt brazi artificiali 3D cu LED-uri, brazi de Crăciun de o anumită culoare și, nu în ultimul rând, brazi artificiali albi acoperiți de zăpadă.

Se pune accent în special pe naturalețea și realismul brazilor artificiali. Scopul producătorilor este de a face bradul artificial să nu se distingă de cel natural, lucru pe care îl realizează datorită celor mai moderne tehnologii de producție.

Dacă urmați și tendințele, inspirați-vă din selecția noastră de TOP10 brazi artificiali de ultimă generație pentru anul acesta:

10. Pom de Crăciun în ghiveci 3D Brad Natural 

Aspectul natural este principalul element al acestui brad de Crăciun. Forma și designul sunt concepute pentru a imita cât mai fidel un brad natural. Crenguțele 3D verde pal sunt o copie perfectă a ramurilor de brad naturale. Trunchiul copacului este de culoare maro natural, ceea ce completează perfect întregul său aspect. Bradul este plantat într-un ghiveci extrem de trendy.

9. Brad de Crăciun artificial 3D Molid Slim

Chiar și un brad artificial îngust poate fi modern. Dovadă în acest sens este NOUL nostru brad 3D Molid Slim. Acest brad elegant are o formă foarte îngustă și se va potrivi în orice spațiu de mici dimensiuni. Deși acest brad este mult mai îngust decât brazii artificiali obișnuiți, acest lucru nu îi diminuează deloc frumusețea.

8. Brad artificial de Crăciun 3D Înzăpezit

Bradul de Crăciun artificial foarte popular din acest an este pur și simplu un clasic atemporal. Crenguțele verzi 3D sunt stropite cu zăpadă artificială la capete iar aspectul de ansamblu este completat de conuri și fructe roșii. Bradul are un aspect de  poveste.

7.Brad de Crăciun 3D Pin de Himalaya

Dacă vrei un brad de Crăciun cu adevărat dens, 3D Himalayan Pin este alegerea potrivită pentru tine. Ramurile de pin ale acestui brad sunt mai puternice decât alte modele, ceea ce creează o impresie cu adevărat densă asupra bradului. Culoarea verde naturală a acelor îți dă impresia că te uiți la un pin real în natură.

6. Pom de Crăciun artificial 3D brad caucazian

Vă putem garanta că acest brad de Crăciun nu se va demoda niciodată. Acele acestui brad artificial sunt proaspete, de culoare verde pal, iar crenguțele de brad 3D sunt ușor curbate în jos. Bradul caucazian 3D este de ani de zile unul dintre cei mai populari din oferta noastra, mai ales pentru aspectul său natural și realist. Prin urmare, fără îndoială aparține categoriei celor moderni.


Brazi artificiali extra largi

Dacă vă bucurați de mult spațiu în casă sau la locul de muncă și vă doriți un brad de Crăciun care să atragă toate privirile, cu siguranță nu ar trebui să ratați oferta noastră de brazi artificiali foarte largi și denși. Aceștia au o lățime  mai mare cu 15 – 20 cm faţă de cei clasici și umplu perfect spațiul liber din orice cameră. Oferă un aspect natural, dens datorită numărului mare de ramuri 3D. În oferta noastră veți găsi mai multe tipuri de brazi artificiali foarte mari.

Brazi artificiali extra largi

5. Brad de lux FULL 3D Molid Exclusive

Acest brad artificial de lux va vrăji pe oricine își dorește un brad de Crăciun cu aspect natural. Crenguțele 3D exclusive, de culoare verde natural, formează armonios întregul copac. Bradul este elaborat in detaliu astfel încat vei avea cu adevarat o problemă in a-l deosebi de un brad natural de Crăciun.

4. Pom de Crăciun 3D Brad Alb

Brazii de Crăciun albi, acoperiți cu zăpadă, devin din ce în ce mai populari în fiecare an. De aceea am adăugat un NOU Brad Alb 3D la oferta noastră din acest sezon. Acest brad de Crăciun dens acoperit de zăpadă imită perfect un brad acoperit de zăpadă din pădure. Fără îndoială, este unul dintre cele mai moderne lucruri pe care le veți găsi în oferta noastră.

3. Brad artificial cu LED-uri 3D Molid Exclusive

Acest brad de Crăciun 3D cu iluminare LED este garantat una dintre cele mai moderne piese ale noastre. Crenguțele 3D lungi, verzi natural sunt distanțate neregulat, creând un aspect realist. Iluminarea cu LED montată pe crenguțe te scutește de înfășurarea nesfârșită de lumini pe brad. Și întrucât vorbim despre o piesă modernă, poți conecta ușor luminile cu smartphone-ul tău, pe care le poți controla cu ajutorul aplicației.

2. Pom de Crăciun artificial 3D Molid Înghețat

Bradul de Crăciun într-o culoare exclusivă verde-gheață este o piesă modernă care va atrage pe oricine urmează tendințele actuale. Datorită culorii sale elegante, acest copac este cu adevărat de neratat. Bradul se caracterizează și prin densitatea sa, forma perfectă și designul sofisticat.

1. Brad artificial alb cu LED-uri 3D Molid Royal

Categoria celor mai moderni brazi de Crăciun a fost câștigată de un brad alb uimitor, care este extrem de popular în rândul clienților, 3D Molid Royal LED. Crenguțele sale 3D verzi sunt acoperite dens cu zăpadă artificială, datorită căreia are aspect geros de iarnă. Este perfecționat de iluminarea LED atașată, datorită căreia nu mai trebuie să rezolvi înfășurarea independentă a luminilor. Desigur, acesta poate fi asociat și cu smartphone-ul tău folosind aplicația, datorită căreia controlul luminii va fi ușor.

Te-am ajutat să alegi un brad de Crăciun modern? Dacă dorești să vezi mai multe variante verifică pe site-ul web lumeabrazilor.ro în categoriile:

Brazi 3D

Brad artificial alb

Brazi de Crăciun în ghiveci

Brad artificial cu LED-uri


Vezi si:

Cum să decorezi un brad de Crăciun

Vrei idei pentru un brad de Crăciun împodobit?

Care sunt tendințele în decorarea pomului de Crăciun? Cum să împodobești un brad de Crăciun anul acesta? Vă aducem recomandări, sfaturi și tendințe interesante pentru Crăciunul 2022 direct de la clienții noștri, datorită cărora veți afla care sunt cele mai populare culori și tipuri de decorațiuni de Crăciun.

Un brad artificial este o alegere ecologică

O abordare nouă a stilului de viață modern. Vom folosi o mulțime de pungi de plastic de unică folosință sau vom avea tot timpul cu noi câteva pungi refolosibile? Cumpărăm purificatoare de apă pentru casele noastre sau transportăm acasă sticle de plastic pe care le aruncăm la gunoi (chiar dacă sunt reciclabile)? Deschidem ferestrele vara când se răcește noaptea …

Brazii de Crăciun cu iluminare LED, o garanție a Crăciunului modern

În fiecare an trebuie să scoți și să desfaci luminițele de Crăciun cu LED și apoi să decorezi bradul de Crăciun. Îți sună cunoscut? Deși decorarea bradului de Crăciun este o tradiție de familie foarte drăguță, îți oferim o recomandare excelentă despre cum să faci aceasta etapa mai ușoară.

Mergi la magazin