Brazi de Crăciun ieftini pentru toată lumea

Ai un buget limitat, dar tânjești după un brad frumos și nou? Nici o problema! Poți achiziționa un brad de Crăciun ieftin. Este posibil ca cei din materiale ieftine, din materiale PVC să nu arate la fel de realiste precum brazii 3D sau FULL 3D, dar vă vor atrage garantat cu aspectul lor modern.

Brazii artificiali  ieftini și aspectul lor

Daca ești in căutarea unui brad ieftin, ar trebui sa cauți brazi din materiale PVC. Acest material este mai ieftin de produs și de aceea poți găsi brazi ieftini de 180cm, 220cm, sau chiar mai mari de la  240cm, până la 450cm.

Bradul artificial ieftin se deosebește de bradul artificial 3D în principal prin rafinamentul crenguțelor. Un brad ieftin are crenguțe și ace din materiale PVC, pe care ni le putem imagina ca bucăți tăiate de PVC atașate de crenguță. Astfel de ace sunt de o calitate puțin mai scăzută decât acele 3D. Crenguțele 3D sunt realizate din materiale PE prin turnarea crenguțelor reale. Crenguța 3D este întreagă și este tridimensională, așa că nu este posibil ca acele să cadă de pe crenguță sau să se strângă.

Pom de Crăciun artificial Pin Argintiu cu cristale de gheață

Brazi ieftini în diverse modele și culori

Brazii artificiali de Crăciun pot fi găsiți la fel ca și cei 3D într-o gamă largă de modele. Depinde de tine ce model dorești.  De asemenea, nu vei fi limitat în nicio alegere atunci când alegeți culoarea unui astfel de brad ieftin. Poți găsi brazi de Crăciun ieftini din PVC în nuanțe de verde aprins, dar și de culoare verde natural, verde închis sau verde-argintiu. Extrem de populare sunt și cei albi sau înzăpeziți, care arată perfect iarna. Avantajul acestor brazi din PVC acoperiți cu zăpadă este că datorită aplicării zăpezii artificiale, neinflamabile, nimeni nu va vedea dacă ramurile copacului sunt 3D sau PVC clasic.

Dacă nu ai suficient spațiu acasă, poți cumpăra și brazi mici artificiali. Un astfel de brad se va potrivi oriunde. Il poti aseza pe un raft, masa, comoda, dar si pe hol sau balcon.

Brazi artificiali ieftini decorați de la clienții noștri

Cum să decorezi un brad de Crăciun din PVC? Aducem  inspirație de la clienții noștri, care și-au transformat literalmente clasicii lor pomi de Crăciun într-o bijuterie a camerei.


Vezi si:

Cum să decorezi un brad de Crăciun

Vrei idei pentru un brad de Crăciun împodobit?

Care sunt tendințele în decorarea pomului de Crăciun? Cum să împodobești un brad de Crăciun anul acesta? Vă aducem recomandări, sfaturi și tendințe interesante pentru Crăciunul 2022 direct de la clienții noștri, datorită cărora veți afla care sunt cele mai populare culori și tipuri de decorațiuni de Crăciun.

Un brad artificial este o alegere ecologică

O abordare nouă a stilului de viață modern. Vom folosi o mulțime de pungi de plastic de unică folosință sau vom avea tot timpul cu noi câteva pungi refolosibile? Cumpărăm purificatoare de apă pentru casele noastre sau transportăm acasă sticle de plastic pe care le aruncăm la gunoi (chiar dacă sunt reciclabile)?

Brazii de Crăciun cu iluminare LED, o garanție a Crăciunului modern

În fiecare an trebuie să scoți și să desfaci luminițele de Crăciun cu LED și apoi să decorezi bradul de Crăciun. Îți sună cunoscut? Deși decorarea bradului de Crăciun este o tradiție de familie foarte drăguță, îți oferim o recomandare excelentă despre cum să faci aceasta etapa mai ușoară.

Mergi la magazin
Sărbătoriți începutul verii cu noi, reducere de până la -15%.
-15% la toate produsele din stoc
x