Brazi de lux – TOP10 pentru acest an

TOP 10 brazi de lux pentru acest an

Dacă sunteți în căutarea unui brad de lux pentru un Crăciun special, atunci sunteți în locul potrivit.

Toată lumea își dorește un brad de Crăciun frumos, puternic și cu un aspect natural care să atragă toate privirile. Veți găsi exact acest tip de brazi în acest articol.

Am pregatit o lista cu TOP 10 cei mai luxoși brazi artificiali, printre care veți găsi brazi artificiali 100% 3D din ce in ce mai populari, dar si trendul ultimilor ani, brazi XL supradimensionati.

Deci, să începem prezentarea brazilor de lux:

10. Pom de Crăciun artificial FULL 3D Molid Înzăpezit

Dacă sunteți în căutarea unui brad de Crăciun luxos cu aspect natural cel mai potrivit este FULL 3D Molid Înzăpezit. Acele sale exclusive și culoarea deosebită vor atrage toate privirile.Întregul brad artificial este realizat din crenguțe 3D complete pentru un aspect cât mai natural.

9. Brad de lux FULL 3D Caucazian

Bradul caucazian 3D este un clasic fără vârstă printre brazii artificiali din gama noastră. Versiunea FULL 3D este perfect realistă și va încânta chiar și cel mai pretențios client. Întregul brad este realizat exclusiv din crenguțe 3D de culoare verde natural pentru un aspect natural.

8. Brad artificial de lux 3D Molid Robust XL

Printre cei mai luxoși brazi de Crăciun din gama noastră se numără, fără îndoială, bradul supradimensionat XL, 3D Molid Robust. Acest brad artificial de lux se caracterizează printr-un număr mare de crenguțe 3D și PVC, o densitate și o lățime peste standard. Culoarea verde natural a crenguțelor adaugă un aspect natural.

7. Brad artificial de lux cu ace FULL 3D Pin de Himalaya

Crenguțe de pin 3D luxoase, masive, de culoare verde natural împodobesc acest brad de lux. Datorită crenguțelor largi și a acului lung și realist, acest brad oferă impresia unui brad natural din pădure.

6. Brad artificial de lux 3D Molid Alpine XL

Acest brad de Crăciun supradimensionat a fost clasat printre cele mai râvnite modele ale noastre sezonul trecut. Bradul este realizat dintr-un număr mare de crenguțe verzi 3D și PVC, ceea ce îi garantează aspectul cu adevărat dens și puternic. În comparație cu brazii de Crăciun artificiali clasici, este mai lat și va deveni, fără îndoială, caracteristica dominantă a fiecărei încăperi.


Brazi artificiali extra largi

Dacă vă bucurați de mult spațiu în casă sau la locul de muncă și vă doriți un brad de Crăciun care să atragă toate privirile, cu siguranță nu ar trebui să ratați oferta noastră de brazi artificiali foarte largi și denși. Aceștia au o lățime  mai mare cu 15 – 20 cm faţă de cei clasici și umplu perfect spațiul liber din orice cameră. Oferă un aspect natural, dens datorită numărului mare de ramuri 3D. În oferta noastră veți găsi mai multe tipuri de brazi artificiali foarte mari.

Brazi artificiali extra largi

5. Pom de Crăciun 3D Brad Fermecător XL

NOUL nostru brad de lux pentru 2022, 3D Brad XL aparține categoriei de brazi de Crăciun de lux. Datorită numeroaselor crenguțe 3D și PVC, acesta este masiv și supradimensionat. Acest brad de lux va atrage garantat toate privirile în ziua de Crăciun.

4. Brad de lux FULL 3D Molid Exclusive

Acest brad artificial de lux va vrăji pe oricine își dorește un brad de Crăciun cu aspect natural. Crenguțele 3D exclusive, de culoare verde natural, formează armonios întregul copac. Bradul este elaborat in detaliu astfel încat vei avea cu adevarat o problemă in a-l deosebi de un brad natural de Crăciun.

3. Brad artificial de lux 3D Himalayan Pin XL

Al treilea cel mai luxos brad din oferta noastră este noutatea de anul acesta, 3D Himalayan Pin XL. Crenguțele de pin ale acestui brad exclusivist sunt uriașe și în această versiune supradimensionată de lux sunt cu 30% mai multe decât în ​​versiunea clasică a acestui model. Dacă vrei un brad de Crăciun cu adevărat special acesta este cel potrivit.

2. Brad artificial de lux cu ace FULL 3D Molid Alpin

Bradul de lux, FULL 3D Molid Alpine, este la o mică distanță. Bradul de Crăciun de un verde perfect este realizat în întregime din ace 3D de înaltă calitate, ceea ce îl face să arate incredibil de realist. Cu acest brad, toată lumea poate avea o bucată de natură în camera de zi.

1. Brad de lux 3D Caucazian XL

Premiul absolut la categoria brazi de Crăciun de lux a fost câștigat anul trecut de cel mai popular brad 3D Caucaian XL. Acest brad masiv, supradimensionat și extrem de dens  într-o culoare verde pal își merită primul loc în topul nostru.

Care este bradul de lux preferat de voi? Îi puteți găsi pe toți pe site-ul nostru svetstromcekov.ro în următoarele categorii:

Brazi de lux full 3D

Brazi extra largi


Vezi si:

Un brad artificial este o alegere ecologică

O abordare nouă a stilului de viață modern. Vom folosi o mulțime de pungi de plastic de unică folosință sau vom avea tot timpul cu noi câteva pungi refolosibile? Cumpărăm purificatoare de apă pentru casele noastre sau transportăm acasă sticle de plastic pe care le aruncăm la gunoi (chiar dacă sunt reciclabile)? Deschidem ferestrele vara când se răcește noaptea …

Nu vei face diferența între brazii de Crăciun artificiali 3d și cei naturali

Nu vei face diferența între brazii de Crăciun artificiali 3d și cei naturali

Un brad decorat elegant este simbolul magic al  Crăciunului. Dar, cu toate acestea, un număr mare de brazi naturali sunt tăiați în fiecare an din acest motiv. Adevărul este că, de obicei, aceștia nu sunt brazi din pădure.

Brazii de Crăciun cu iluminare LED, o garanție a Crăciunului modern

În fiecare an trebuie să scoți și să desfaci luminițele de Crăciun cu LED și apoi să decorezi bradul de Crăciun. Îți sună cunoscut? Deși decorarea bradului de Crăciun este o tradiție de familie foarte drăguță, îți oferim o recomandare excelentă despre cum să faci aceasta etapa mai ușoară.

Mergi la magazin