Brazi împodobiți 2022 – inspirație de la clienții noștri

Brazi împodobiți 2022 - inspirație de la clienții noștri

Bradul frumos împodobit îi aparține fără îndoială Crăciunului. Acesta completează perfect atmosfera magică  de Crăciun. Am decis să prezentăm cei mai frumosi brazi împodobiți de la clienții noștri în articolul nostru. Am selectat pentru voi TOP 10 cei mai frumoși brazi împodobiți, pe care clientii i-au adus la perfectiune cu decorațiuni superbe. Care este părerea voastră? Sunteți de acord cu noi sau ați alege un alt brad de Crăciun?

1. Brad împodobit: Brad Caucazian FULL 3D

Primul loc este în mod clar frumosul brad caucazian FULL 3D. Acest brad artificial se caracterizează prin ace 3D  verde pal si va arăta frumos cu decorațiuni roșii. Acestea sunt combinate cu ornamente bej care i se potrivesc foarte bine. Clientul a folosit doar câteva flori mai mari, funde și ornamente mai mici pentru a decora. Ei bine, este cel mai frumos brad împodobit?

Brad de Craciun artificial FULL 3D Caucazian

2. Brad artificial împodobit: Pom de Crăciun artificial 3D Molid de pădure

Combinația roșu-auriu pentru decorațiuni de Crăciun este cu adevărat atemporală și chiar și clientul nostru mulțumit știe asta. Bradul este împodobit frumos și elegant. Bradul arată cu adevărat puternic la înălțimea sa de 240 cm, așa că a fost nevoie de o cantitate mai mare de globulețe de Crăciun aurii și roșii pentru a-l împodobi. Pentru noi, este pur și simplu perfecțiune.

Pom de Crăciun artificial 3D Molid de pădure

3. Brad alb împodobit: 3D Molid Royal

Brazii artificiali albi au fost în trend în ultimii ani. Molidul 3D este unul dintre cei mai populari brazi 3D acoperiți cu zăpadă, iar clientul nostru și-a gestionat decorarea cu adevărat genial. Acest brad alb se potrivește de obicei cu nuantele pale, roz sau argintii,așa că acest decor roșu auriu este cu adevărat original. Fundițele masive roșii și aurii în combinație cu globulețele de aceeași culoare fac din acest brad artificial o piesă remarcabilă.

Pom de Crăciun artificial 3D Molid Royal

4. Brad împodobit de lux: 3D Molid Alpine XL

Molidul nostru supradimensionat 3D Alpine XL nu are nevoie de multe decorațiuni. Deși este un brad artificial cu adevărat masiv, este atât de dens încât doar câteva ornamente elegante și lumini distinctive sunt suficiente pentru a-l decora. Acesta este exact decorul ales de clientul nostru mulțumit. A folosit doar câteva ornamente, majoritatea aurii și lumini de Crăciun dens distanțate, într-o nuanță de alb cald. Acest brad de Craciun este, fără îndoială unul dintre cei mai frumosi brazi artificiali pe care ni i-au trimis clienții noștri.

Pom de Crăciun artificial 3D Molid Alpin XL

5. Brad artificial împodobit: Pin Himalaya 3D Înzăpezit 

Pinul Himalayan 3D acoperit cu zăpadă fin a fost împodobit de clientul nostru în culorile alb-roz. Acesta a folosit o serie de ornamente în aceste culori pentru a împodobi bradul artificial, fie că este vorba de globuri de Crăciun, stele, îngeri și alte decorațiuni. A subliniat decorul general cu decorațiuni de Crăciun ren, înger și om de zăpadă lângă brad și un covor roz elegant sub brad. Locul 5 în topul nostru.


Brazi de Crăciun albi şi brazi artificiali cu zăpadă

Brazii de Crăciun albi şi brazii artificiali cu zăpadă sunt la mare căutare în ultimii ani. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii, straturile de zăpadă artificială neinflamabilă sunt aplicate treptat pe crenguțele acestora. Aceasta imită perfect zăpada reală și datorită sistemului modern de aplicare nu va cădea de pe crenguțele bradului, dar atunci când asamblați bradul pentru prima oară se va eliberare  zăpadă necapturată. Mulțumită brazilor noștri veți aduce magia Crăciunului în casa dumneavoastră.


6. Brad artificial împodobit: Molid de Cristal

Molidul aparține categoriei arborilor artificiali clasici, dar nu își schimbă frumusețea. Acest brad impodobit  este pe bună dreptate unul dintre cei mai frumoși brazi artificiali împodobiții. Decorul elegant alb-auriu arată foarte frumos și elegant. Clientul a ales doar câteva flori albe mari, câteva globulețe de Crăciun aurii și un număr mic de decorațiuni albe de diferite forme pentru a decora. Nu degeaba se spune că frumusețea este simplă.

Pom de Crăciun Molid Cristal

7. Brad alb împodobit: Pom de Crăciun artificial Molid Nordic

Acest frumos brad de Crăciun va evoca cu siguranță o atmosferă geroasă, de iarnă. Clientul a folosit decorațiuni în culoarea alb si argintiu. Există în mare parte globuri și decorațiuni de Crăciun în formă de stele, reni și îngeri. Acest brad artificial este, de asemenea, perfecționat de un covoraș alb elegant sub bradul de Crăciun.

Pom de Crăciun artificial Molid Nordic

8. Brad împodobit: Pom de Crăciun artificial Pin Alb Îngust

Poți avea un brad frumos chiar dacă nu ai suficient spațiu în casa ta. Clienta noastră a folosit decorațiuni de Crăciun albe și roz. Deși bradul are un diametru mic, este cu adevărat dens și ramurile sale  bogate acoperite de zăpadă garantează că nu există spații goale. Clientul a ales flori mari și globuri de Crăciun mai mici pentru a împodobi acest brad. Decorul de Crăciun este perfect completat de un covor alb sub brad, un felinar si decorul lui Moș Crăciun.

Pom de Crăciun artificial Pin Alb Îngust

9. Brad artificial impodobit: Pom de Crăciun artificial 3D Molid Înghețat

Acest brad împodobit este extrem de popular tocmai datorită culorii sale atipice, înghețate. Clienta noastră mulțumită a folosit în cea mai mare parte decorațiuni albe pe care le-a completat cu decorațiuni aurii și verzi Un accesoriu stilat este și căciula roșie originală de Crăciun de pe vârful bradului și un coș modern folosit pentru a acoperit standul. Decorul Moșului a însuflețit cu gust decorul general.

Pom de Crăciun artificial 3D Molid Înghețat

10. Brad mic împodobit: Mini molid 3D

Topul nostru este încheiat cu Mini molid 3D. Clientul a ales globulețe roz și decorațiuni din lemn în formă de ren pentru a decora acest brad.Un brad mic impodibit cu mult bun gust.

Pom de craciun artificial Mini molid 3D

Îți place selecția noastră? Credem că articolul nostru vă va ajuta să vă decorați bradul artificial și să vă lăsați inspirați. Cei mai deosebiți și calitativi brazi  ii gasesti pe site-ul nostru lumeabrazilor.ro


Vezi si:

Cum să decorezi un brad de Crăciun

Vrei idei pentru un brad de Crăciun împodobit?

Care sunt tendințele în decorarea pomului de Crăciun? Cum să împodobești un brad de Crăciun anul acesta? Vă aducem recomandări, sfaturi și tendințe interesante pentru Crăciunul 2022 direct de la clienții noștri, datorită cărora veți afla care sunt cele mai populare culori și tipuri de decorațiuni de Crăciun.

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni înainte. Producătorii și vânzătorii de decorațiuni pentru pomul de Crăciun prezintă cele mai noi succese în decorarea brazilor clasici, precum și a pomilor de Crăciun 3D, pentru Crăciunul care vine în fiecare ianuarie la cea mai mare expoziție de Crăciun din lume, la Frankfurt.

TWINKLY – Iluminare modernă de Crăciun pentru bradul secolului XXI

TWINKLY este o iluminare LED inteligentă, revoluționară, pe care o puteți controla cu ușurință cu smartphone-ul. Pentru a vă bucura de cele mai uimitoare combinații de culori și de spectacolul perfect de lumini, tot ce trebuie să faceți este să porniți conectarea Bluetooth și să vă conectați smartphone-ul la adaptorul inteligent prin intermediul aplicației mobile gratuite Twinkly. Jocurile de iluminare uluitoare sunt garantate pentru a aduce bucurie întregii familii.

Mergi la magazin