Când este momentul potrivit pentru a cumpăra un brad de Crăciun?

brad natural

Ești și tu unul dintre acei oameni care cumpără un brad de Crăciun în ultimul moment? Sau, dimpotrivă, te ocupi de achiziția unui brad de Crăciun cu mult timp înainte? Dacă faci parte din primul grup, știi că, dacă vrei să ai un brad de Crăciun cu adevărat drăguț, trebuie să-l cauți mult mai devreme decât crezi.

Jobul de zi cu zi, îngrijirea gospodăriei sau a copiilor este rutina zilnică a majorității oamenilor, până când dintr-o dată este data de 20 decembrie și îți dai seama că de fapt nu ai încă un brad de Crăciun. Există șanse foarte mici să găsiți un brad de Crăciun cu adevărat drăguț și de calitate înaltă. Acest lucru se aplică în egală măsură brazilor naturali de Crăciun.

Când să cumpărați un brad de Crăciun natural?

Mulți oameni cred că, cu cât își cumpără mai târziu un brad natural, cu atât acesta va dura mai mult. Cu toate acestea, această presupunere este greșită. Brazii sunt de obicei tăiați în același timp, astfel încât momentul achiziționării nu joacă niciun rol în ceea ce privește durata de viață. Rețineți că, cu cât vă decideți mai târziu cu atât veți avea mai puține opțiuni. Cele mai frumoase piese se vând întotdeauna primele

Aclimatizarea bradului

Un alt motiv pentru a cumpăra un brad natural  în avans este aclimatizarea acestuia. Arborele trebuie lăsat să se aclimatizeze în camera neîncălzită pentru a preveni uscarea și căderea acelor în timp. Locul ideal pentru aclimatizarea bradului este garajul, pivnița, terasa sau balconul.  Trebuie așezat într-un suport cu apă, pe care nu trebuie să uitați să îl completați cu apă în fiecare zi.

O alegere excelentă este cumpărarea unui brad direct pe plantație. Unii cultivatori oferă posibilitatea de a alege un brad direct pe plantația în care crește. Puteți rezerva cu ușurință un astfel de brad toamna.

brazi naturali

Momentul perfect pentru a cumpăra un brad artificial de Crăciun

Cu un brad artificial de Crăciun, nu trebuie să vă faceți griji că se usucă așa că este o idee bună să începeți să vă gândiți să îl cumpărați mai devreme. Dacă doriți un brad artificial cu adevărat drăguț, începeți să căutați în septembrie. În această perioadă, vânzătorii au de obicei brazi în stoc și disponibili în toate tipurile și dimensiunile. Principalul sezon de vânzări este în a doua jumătate a lunii octombrie și în noiembrie.În decembrie, depozitele de brazi artificiali de Crăciun vor fi aproape goale, așa că șansele tale de a alege cel mai frumos brad vor fi rapid mai mici. Cei mai populari și mai frumoși se epuizează de obicei în decembrie.

Clienții noțtri preferă în special brazii 3D de lux cu aspect realist și cei cu iluminare LED. Așa că nu trebuie să ezitați, iar anul acesta cumpărați-vă bradul de Crăciun odată cu debutul toamnei.

Pom de Crăciun artificial 3D Molid de pădure LED

Cei mai frumoși brazi artificiali îi găsiți în e-shop-ul lumeabrazilor.ro, care lansează pre-vânzare pe 1 septembrie.


Vezi si:

Cum să decorezi un brad de Crăciun

Vrei idei pentru un brad de Crăciun împodobit?

Care sunt tendințele în decorarea pomului de Crăciun? Cum să împodobești un brad de Crăciun anul acesta? Vă aducem recomandări, sfaturi și tendințe interesante pentru Crăciunul 2022 …

Un brad artificial este o alegere ecologică

O abordare nouă a stilului de viață modern. Vom folosi o mulțime de pungi de plastic de unică folosință sau vom avea tot timpul cu noi câteva pungi refolosibile? Cumpărăm purificatoare …

Brazii de Crăciun cu iluminare LED, o garanție a Crăciunului modern

În fiecare an trebuie să scoți și să desfaci luminițele de Crăciun cu LED și apoi să decorezi bradul de Crăciun. Îți sună cunoscut? Deși decorarea bradului de Crăciun este o tradiție de familie foarte drăguță, îți oferim o recomandare excelentă …

Mergi la magazin