Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România

Targuri de Crăciun din România

Crăciunul nu ar fi complet fără tradiționalele târguri de Crăciun, care atrag vizitatorii cu atmosfera lor festivă și magică. Indiferent dacă ești un entuziast al cumpărăturilor, un gurmand sau pur și simplu dorești să te bucuri de atmosfera de Crăciun, toată lumea își va găsi ceva pe plac. Știi unde poți găsi cel mai frumos târg de Crăciun din România? Îți oferim sugestii pentru târgurile excepționale de Crăciun, care cu siguranță te vor fascina.

Târgul de Crăciun din București – cel mai frumos târg de Crăciun din România

Dacă ești în căutarea celui mai frumos târg de Crăciun din România, nu trebuie să ratezi târgul de Crăciun din București, care se numără printre primele 5 cele mai mari și mai frumoase din Europa Centrală.

Principalele târguri de Crăciun din București se află în Piața Revoluției, unde vei găsi, de asemenea, un imens brad de Crăciun și o decorațiune luminoasă magică. Alte târguri de Crăciun se găsesc în Piața Universității, Parcul Herăstrău și în multe alte părți ale orașului.

Târgul de Crăciun este o tradiție atât pentru localnici, cât și pentru turiști. De obicei, are loc de la mijlocul lunii noiembrie până la sfârșitul lunii decembrie și vă puteți aștepta la mâncăruri tradiționale românești.

Pe lângă mâncare, veți găsi și diverse standuri cu produse hand-made, decorațiuni pentru brad, ceramică, bijuterii și multe altele. De asemenea, au loc adesea spectacole, melodiile și dansurile tradiționale românești vă vor ajuta cu siguranță să vă bucurați de atmosfera de Crăciun.

Târgurile oferă și diverse activități pentru copii și adulți. Copiii se pot bucura de ateliere de Crăciun și diverse jocuri, în timp ce adulții se pot implica în gătirea mâncărurilor și a delicateselor tradiționale.

Târgul tradițional de Crăciun din București are un farmec unic, așa că nu ar trebui să-l ratați.

Târgul de Crăciun din Sibiu

Și în orașul antic din inima Transilvaniei – Sibiu, mirosul de vin fiert, punch și delicatese tradiționale se răspândește în perioada premergătoare Crăciunului. Târgul de Crăciun din Sibiu este foarte popular și are loc în Piața Mare, Piața Pictorilor și în străzile adiacente. Aici veți găsi numeroase standuri care oferă bunătăți tradiționale de Crăciun, obiecte de artizanat și suveniruri. Spectacolele și evenimentele culturale sunt nelipsite, aici puteți asculta colinde tradiționale sau moderne care fac parte din tradiție. Aceste târguri de Crăciun sunt foarte populare printre localnici și turiști și cu siguranță merită vizitate.


Brad artificial de lux full 3D

Brazii artificiali de lux full 3D (100% 3D) sunt realizaţi exclusiv din ace 3D astfel încât să imite perfect bradul natural. Bradul de Crăciun full 3D este cel mai luxos şi modern model de pe piaţă. Ramurile cu ace 3D moi sunt fabricate din materiale PE (polietilenă) de cea mai înaltă calitate folosind cele mai noi tehnologii. Anul acesta am pregătit pentru dvs. 6 modele noi exclusive astfel încât în oferta noastră veţi regăsi peste 10 variante (100% 3D) de lux.


Târgul de Crăciun din Cluj

Târgul de Crăciun din Cluj, care are loc în capitala Transilvaniei, atrage vizitatorii în fiecare an cu atmosfera sa unică. Aici puteți savura specialități tradiționale, bere românească tipică și vin. Nici cei care doresc să cumpere cadouri de Crăciun, produse artizanale sau suveniruri nu vor pleca cu mâna goală. Locul este cunoscut pentru atmosfera și tradițiile sale, unde nu lipsesc evenimentele culturale și spectacolele de dans tradiționale. Dacă decideți să vizitați acest târg de Crăciun, cu siguranță nu veți regreta.

Târgurile de Crăciun din Craiova și Festivalul Luminilor

Aceste târguri sunt numite cele mai frumoase târguri din România și sunt populare atât printre localnici, cât și printre turiști. Piața Mihai Viteazul, Centrul Vechi, Piața W. Shakespeare și Fântâna Doljana sunt legate de peste un milion de lumini LED. Târgul colorat se întinde în Piața Mare, unde nu lipsește bradul de Crăciun ornamental de câțiva metri și un patinoar. Dacă decideți să vizitați târgurile de Crăciun din Craiova cu copiii, nu uitați să vizitați casa lui Moș Crăciun și caruselul.

Târgul de Crăciun din Brașov

Târgurile de Crăciun din Brașov sunt cunoscute pentru standurile lor tipice, inspirate din Germania, unde puteți savura delicatese locale, cum ar fi carne afumată locală și brânzeturi, și puteți încerca și băutura tradițională românească “Țuică fiartă”. Un pahar cald în timp ce te plimbi prin târgurile de Crăciun este cu siguranță binevenit, nu-i așa? Te poți aștepta și la evenimente culturale, cum ar fi un concert în piața mare pentru o distrcție pe cinste.


Vezi si:

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni înainte. Producătorii și vânzătorii de decorațiuni pentru pomul …

5 idei de decorațiuni de Crăciun handmade

5 idei de decorațiuni de Crăciun handmade

Realizați decorațiunile de Crăciun, manual, cu multă ușurință.

Decorațiunile de Crăciun din hârtie sunt într-adevăr foarte moderne și interesante. Puteți alege diferite culori și forme.Puteți realiza globulețe sau ghirlande pentru a crea un decor de poveste …

brad natural

Când este momentul potrivit pentru a cumpăra un brad de Crăciun?

Ești și tu unul dintre acei oameni care cumpără un brad de Crăciun în ultimul moment? Sau, dimpotrivă, te ocupi de achiziția unui brad de Crăciun cu mult timp înainte? Dacă faci parte din primul grup, știi că, dacă vrei să ai un brad de Crăciun cu adevărat drăguț, trebuie să-l cauți mult mai devreme decât crezi.

Jobul de zi cu zi, îngrijirea gospodăriei …

Mergi la magazin