Crăciunul 2023 – lăsați-vă inspirați de cele mai noi trenduri

După o pauză de doi ani, cea mai mare expoziție de Crăciun, Christmasworld, a avut loc din nou la Frankfurt, iar noi, desigur, nu puteam lipsi. Cele mai stilizate braduri de Crăciun, decorațiuni de Crăciun, luminițe și tot ce este posibil și imposibil legat de Crăciun, vi le aducem în exclusivitate în acest articol.

Crăciun inspirat de natură

Revenirea la materialele naturale, culorile pământii și motivele naturale se numără printre principalele trenduri de Crăciun ale acestui an. Pentru acest stil de decor de Crăciun, brăduții tradiționali de Crăciun în culoarea verde nu pot fi omiși. Cu toate acestea, dacă doriți să vă distingeți, înlocuiți bradul de Crăciun clasic cu unul realizat doar din lemn. Deși brăduții de lemn nu sunt atât de preferați, aceștia vor însufleți frumos casa de Crăciun. Și ce alte decorațiuni naturale putem adăuga?

Coroanele de Advent naturale

La expoziția de Crăciun, nu au lipsit coronițele naturale de Advent și coronițele pentru uși. Coroanele de Crăciun din conuri, coji de nucă, pene de păsări sau chiar cele realizate din fân… ei bine, pe care le-ați alege voi?

Decorațiunile de Crăciun în formă de animale

Expoziția a fost plină de decorații în formă de diverse animale în nuanțe naturale. Păsări foarte realiste, arici sau veverițe adorabile toate acestea vor completa frumos orice decor de Crăciun cu o temă naturală.

Decorarea mesei de Ajun cu o notă de natură

Adaptați masa de Ajun la decorul natural de Crăciun. Utilizați conuri, decorațiuni din lemn și șervețele în tonuri pământii pentru a o decora.

Stil american de decor de Crăciun à la Santa

În stilul bogat de decor crăciunistic, sunt decorațiunile pentru bradul de Crăciun în culorile tradiționale de Crăciun, dar și cele mai diverse decorațiuni vor completa atmosfera de Crăciun în totalitate. Care sunt acestea?

Decorațiuni de Crăciun stilizate pentru cadouri

Cadourile fac în mod clar parte din Crăciun și nu trebuie să fie doar cele adevărate. Decorațiunile de cadouri de Crăciun în diferite dimensiuni, care au inclusiv lumini LED încorporate, cu siguranță nu vor trece neobservate.

Decorațiunea tradițională a lui Moș Crăciun

Decorațiunea lui Moș Crăciun nu este o noutate și la expoziția de Crăciun erau figurine de Moș Nicolae și Santa Claus la fiecare pas în cele mai diverse dimensiuni și culori.

Spiridușii de Crăciun îi vor încânta pe cei  micii și cei marii

Drăgălași și bărboși se potrivesc perfect cu acest stil de decor de Crăciun. Există o varietate de modele pe piață, trebuie doar să alegeți.

Trendy decorațiunea de Crăciun a Spărgătorului de nuci

Figurinele Spărgătorului de nuci, în diverse dimensiuni și culori, sunt o tendință absolută. Această decorațiune de Crăciun modernă ne-a atras și pe noi, dar pe voi?

Scrisorile trimise lui Moș Crăciun pot fi puse într-o cutie poștală stilizată

Puteți folosi cutiile poștale stilizate de Crăciun ca decorațiuni de interior, dar le puteți folosi și pentru a decora holul sau terasa. Cu această decorațiune, cu siguranță vă veți duce decorul de Crăciun la perfecțiune.


Brazi artificiali extra largi

Dacă vă bucurați de mult spațiu în casă sau la locul de muncă și vă doriți un brad de Crăciun care să atragă toate privirile, cu siguranță nu ar trebui să ratați oferta noastră de brazi artificiali foarte largi și denși. Aceștia au o lățime mai mare cu 15 – 20 cm faţă de cei clasici și umplu perfect spațiul liber din orice cameră. Oferă un aspect natural, dens datorită numărului mare de ramuri 3D. În oferta noastră veți găsi mai multe tipuri de brazi artificiali foarte mari.


Crăciun vesel, colorat

Crăciunul vesel va fi cu adevărat vesel cu decorațiunile de Crăciun colorate și brăduții de Crăciun, de care nu au lipsit de la cea mai mare expoziție de Crăciun din Frankfurt. Globurile colorate de Crăciun, care pot fi netede, lucioase, cu modele sau strălucitoare, vor crea o armonie perfectă de culori în decorul  bradului de Crăciun.

Cu toate acestea, nu trebuie să rămâneți doar la decorațiunile colorate de Crăciun. Dacă aveți curaj și vă place să experimentați, anul acesta puteți miza pe un brad de Crăciun colorat și inconfundabil.

Decorațiune de Crăciun care se aseamănă cu gheața, nu se demodează niciodată

Culoarea albă încă domină decorul de Crăciun. Pe piață, veți găsi decorațiuni de toate tipurile în această culoare, precum și brăduți de Crăciun înzăpeziți și albi.

Brazi albi de Crăciun sunt cu adevărat speciali. Expoziția a prezentat și brăduți albi de Crăciun artificiali, care arată cu adevărat extrem de modern și stilat. De asemenea, brăduții albi de Crăciun luminoși fără conifere, care au diode LED la capete, sunt de asemenea foarte la modă. Albul este pur și simplu în continuare la modă.

Decorațiunii de Crăciun în stilul “Viva Magenta”

Deși în anii trecuți au fost foarte populare nuanțele subtile, pastelate și pudrate ale decorațiunilor de Crăciun, acest sezon vor trece un pic în fundal. Nuanțele roz subtile au fost înlocuite de culoarea intensă Viva Magenta, care a fost declarată culoarea anului 2023.

Cu siguranță nu veți da greș  dacă anul acesta veți alege ornamente de Crăciun, decorațiuni sau chiar brazi artificiali de Crăciun în această culoare intensă.


Vezi si:

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe …

TWINKLY – Iluminare modernă de Crăciun pentru bradul secolului XXI

TWINKLY este o iluminare LED inteligentă, revoluționară, pe care o puteți controla cu ușurință cu smartphone-ul. Pentru a vă bucura de cele mai uimitoare combinații de culori și de spectacolul perfect de lumini, tot ce trebuie să faceți este să porniți conectarea Bluetooth și …

Când se împodobește bradul de Crăciun

Când se împodobește bradul de Crăciun?

La începutul secolelor al XVIII-lea și al XIX-lea, bradul împodobit a devenit un simbol magic și fără îndoială cel mai frumos al Crăciunului. De atunci, un pom de Crăciun frumos decorat nu trebuie să lipsească din nicio casă în perioada sărbătorilor de iarnă …

Mergi la magazin