Culoarea curioasă a Crăciunului 2023 – Viva Magenta!

Vă place să fiți în ton cu tendințele și sunteți  întotdeauna la curent cu ele? Urmăriți influencerii pe rețelele sociale și nimic nou în domeniul modei și designului nu trebuie să vă scape? Atunci cu siguranță ați observat că tendințele în culori se schimbă în fiecare an. Știați cine stabilește culoarea anului?

La sfârșitul anului, compania Pantone anunță tradițional culoarea anului, care este în prim plan pentru tot anul următor și este o sursă de inspirație pentru designeri din multe domenii. Pantone este o instituție renumită la nivel mondial, cu sediul în New Jersey, SUA, și este cunoscută pentru sistemul său de culori. Culoarea anului se alege pe baza analizei în modă, design, dar și în funcție de evenimentele mondiale și sociale. O puteți vedea nu numai în modă, designul interior și alte sectoare, dar a preluat chiar și decorațiunile de Crăciun.

Cum se prezintă MAGENTA și cum să combinați această culoare?

Magenta este un amestec de tonuri de roșu, fucsia și roz. Această nuanță este inspirată de carmin, care se găsește în natură. Este caracterizată prin unicitate și atracție la prima vedere. Scopul ei este de a exprima bucuria, optimismul și îndrăzneala.

Hitul anului 2023

Culoarea intensă “Viva magenta” atrage atenția prin unicitatea sa. Dacă vă decideți pentru această culoare unică, decorul dvs. de Crăciun va fi cu siguranță “in” și inconfundabil.

Decorațiuni de Crăciun - Viva Magenta

Vă întrebați cum să o folosiți? Puteți miza pe siguranță și utilizați decorațiuni numai în nuanța magenta. Aici recomandăm să luăm în considerare numărul de decorațiuni utilizate, altfel casa dvs. se poate transforma într-un regat roz. Cei îndrăzneți pot experimenta cu diverse combinații, unde, totuși, nu trebuie uitat că magenta trebuie să fie culoarea dominantă. Depinde de dvs. dacă alegeți armonia culorilor prin decorarea ton pe ton sau decideți pentru un contrast de culori. Deoarece este o culoare puternică, este recomandat să o combinați cu culori neutre. Puteți încerca să creați un duet interesant de roz cu o nuanță de gri sau combinații cu culori pastel.

Piața a fost deja inundată cu decorațiuni de Crăciun, cu care casa și bradul de Crăciun vor străluci literalmente. Veți găsi o mulțime de designuri și puteți alege diferite forme, modele și dimensiuni.


Vezi si:

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni înainte …

TWINKLY – Iluminare modernă de Crăciun pentru bradul secolului XXI

TWINKLY este o iluminare LED inteligentă, revoluționară, pe care o puteți controla cu ușurință cu smartphone-ul. Pentru a vă bucura de cele mai uimitoare combinații de culori și de spectacolul perfect de lumini …

Decorațiuni de Crăciun

Realizați singur decorațiunile pentru Crăciun!

Ai un spirit creativ si vrei sa realizezi decorațiuni de Crăciun handmade? Îți aducem idei pentru inspirație pentru a realiza cu usurinta ornamente în confortul casei tale. Acest lucru nu este dificil. Este nevoie doar de puțină îndemânare …

Mergi la magazin
Sărbătoriți începutul verii cu noi, reducere de până la -15%.
-15% la toate produsele din stoc
x