Realizați singur decorațiunile pentru Crăciun!

Decorațiuni de Crăciun

Ai un spirit creativ si vrei sa realizezi decorațiuni de Crăciun handmade? Îți aducem idei pentru inspirație pentru a realiza cu usurinta ornamente în confortul casei tale. Acest lucru nu este dificil. Este nevoie doar de puțină îndemânare, creativitate și materiale de producție fără pretenții pe care oricine le poate găsi acasă.

Decorațiuni pentru masa de Crăciun

Decorațiunile de Crăciun includ si diverse decorațiuni pentru masa de Crăciun. Pe lângă coronițele de Advent, pe mesele sau rafturile tale pot ieși în evidență diverse figurine de Crăciun, diferiți brazi sau sfeșnice, toate  realizate manual. Pentru realizarea acestor decorațiuni elegante puteți utiliza o gamă largă de materiale sau culori pentru a se potrivi perfect decorului general de Crăciun al unui apartament sau al unei case.

Decorațiuni de Crăciun din lemn

Vă puteți anima cu ușurință decorul de Crăciun cu decorațiuni originale de Crăciun din lemn. Din acest material natural puteți realiza un brad de Crăciun elegant, îngeri sau diverse figurine.

Puteți face cu ușurință un înger de lemn dintr-o ramură mai groasă, pe care o veți folosi ca corp. Atașați o minge de lemn în partea de sus, reprezentând capul. Puteți crea păr din sfoară pe el. Puteți face cu ușurință aripile unui înger folosind două furculițe de lemn.

De asemenea, puteți face decorațiuni frumoase din lemn din scoarța copacului. Pur și simplu străpungeți scoarța de diferite dimensiuni pe sârmă, de la cel mai lat de jos până la cel mai îngust din partea de sus. Acest lucru va crea forma perfectă pentru copac. În partea de jos puteți introduce firul într-o așchie rotundă de lemn și puneți o stea de lemn deasupra copacului.

Și animalele pot fi, de asemenea, din lemn. În cazul nostru, un ren. Cu ajutorul lipiciului, vei conecta diverse butași și ramuri din lemn pentru a crea o figurină drăguță de animal. Puteți decora în continuare un astfel de ornament cu o panglică sau alte materiale.

Decorațiuni de Crăciun realizate manual – Spiriduși de Crăciun

Deși poate că nu pare, realizarea elfilor de Crăciun atât de frumoși nu este deloc solicitantă. Veți avea nevoie doar de orez,o șosetă, vată, silicon, o bucată de blană (pentru bărbie) și o bucată de material pentru căciulă.

Ce trebuie să faci? În primul rând, umple șoseta cu orez. Așa a apărut corpul elfului. Apoi lipește blana tăiată în formă de triunghi în aproximativ 1/2 din corp, care va fi barba spiridușului. Umpleți o altă bucată de șosetă cu vată. În acest fel, ar trebui să ai o bilă moale, pe care o vei  lipi cu un pistol de lipit chiar deasupra bărbiei, fiind nasul unui elf.

Ultimul punct,  o pălărie pentru elf. O modalitate este de a crea o machetă desenată, pe care apoi o înfășurați cu o bucată de material și să coaseți. Totuși, poți să faci și o pălărie cu o șosetă groasă, tricotată, pe care pur și simplu o prinzi de spiriduș chiar deasupra nasului și poți lipi o bucată din aceeași blană din care ai făcut bărbia până la capătul șosetei.

Cât de simplu, nu?

Decorațiuni pentru brad realizate manual

Puteți realiza cu ușurință un decor de masă stilat, doar cu ajutorul unei hârtii dure sau un carton, lipiciului și diverselor decorațiuni. Tot ce trebuie să faci este să creezi o formă de piramidă din hârtie. Puteți apoi lipi orice ornament pe o astfel de piramidă. Globulețe de Crăciun, mărgele sau bucăți de țesătură de dantelă vor arăta cu adevărat frumos în brad.

Decorațiuni de Crăciun realizate manual din conuri de pin

De asemenea, puteți face un mic brad de Crăciun cu ajutorul conurilor. Tot ce trebuie să faceți este să lipiți diverse mărgele pe con și să atașați un mic ornament în formă de stea în partea de sus. Puteți apoi lipi un astfel de mini brad pe o bază de lemn și vă poate decora raftul, masa sau pervazul ferestrei.

Decorațiuni de Crăciun realizate manual din conuri de pin

Ghirlande de Crăciun

În oferta noastră veți găsi ghirlande de Crăciun moderne şi de calitate. Fiecare ghirlandă de Crăciun are un design unic. Indiferent dacă căutați una albă, ninsă, verde sau modernă din ace 3D cu siguranță o veți găsi în oferta noastră. Ghirlandele de Crăciun vă vor ajuta să creați o atmosferă de Crăciun perfectă în casa dvs.. Puteți decora întreaga cameră cu ghirlandele noastre de Crăciun conform propriei imaginații.

Ghirlande de craciun

Decorațiuni pentru ușa de Crăciun

De asemenea, vă puteți decora singur ușa de la intrare. Din materiale ușor accesibile, puteți crea decorațiuni elegante de Crăciun pentru uși, care vor atrage atenția multor vecini. Încearcă să înlocuiești clasica coroniță cu una dintre decorațiunile originale din lemn.

Decorațiuni cu fructe uscate

Pentru o coroniță de Crăciun atât de stilată, veți avea nevoie de o structură de lemn în formă de cerc, felii de fructe uscate, o bucată de scorțisoară și un pistol de lipici. Pur și simplu lipiți bucăți de fructe uscate  pe cercul de lemn. De asemenea, puteți decora coroana cu conuri de pin, nuci sau castane. Nu există limite pentru imaginație.

Decorațiuni pentru ușa de Crăciun

Decorațiuni de Crăciun realizate manual din lemn

Un decor interesant pentru ușă este și o coroniță din lemn. Întreaga coroană este făcută din butași rotunzi, din lemn, care sunt lipiți între ei în formă de cerc. De asemenea, puteți decora cu panglici, conuri de pin sau diverse alte ornamente.

Decorațiuni pentru ușa de Crăciun

Decorațiuni de Crăciun realizate manual din conuri de pin

Poti realiza si decoratiuni pentru usile de intrare din conuri. Pulverizați capetele conurilor cu  spray alb sau altă culoare și atașați-le pe panglici de diferite culori sau modele. Puteți folosi un număr mai mare de conuri pentru o astfel de decorare pentru a-l face să pară mai greu.

Decorațiuni de Crăciun realizate manual din conuri de pin

Decorațiuni de Crăciun pentru geam

Puteți, de asemenea, să vă înfășurați fereastra într-un decor elegant de Crăciun, realizat manual. Puteți realiza cu ușurință decorațiuni de Crăciun din hârtie pe care o lipiți pe fereastră, sau creați decorațiuni stilate pentru fereastră din globuri de Crăciun sau vată. Un astfel de decor va oferi apartamentului tău o adevărată atmosferă de Crăciun.

Decorațiuni din hârtie

Decoratiunile de Craciun din hartie pe geam sunt poate cele mai simple. Tot ce aveți nevoie este hârtie albă și foarfece. Decupați diverse forme din hârtie albă, pot fi stele, fulgi de nea sau ghiocei și pur și simplu lipiți-le pe interiorul ferestrei. De asemenea, puteți decupa tot peisajul de iarnă din hârtie, pe care apoi îl lipiți pe geam. Veți găsi și multe machete pe Internet, conform cărora puteți tăia aceste ornamente din hârtie.

Decorațiuni de Crăciun pentru geam

Decorațiune de Crăciun realizată din globuri

O ghirandă frumoasă și stilată va fi creat dacă puneți globulețe de Crăciun pe un fir de ață. Firul poate fi de lungimi diferite, astfel încât bilele să nu fie într-un singur plan. Acest decor simplu și de bun gust este garantat că va captiva pe toată lumea.

Decorațiuni de Crăciun pentru geam

Vezi si:

Cununa de advent

16 IDEI PENTRU O COROANĂ DE ADVENT PERFECTĂ

Coroana de Advent este deja o parte integrantă a simbolurilor perioadei de dinainte de Crăciun. Tradiția sa datează din secolul al XIX-lea, când teologul german Johann Heinrich Wichern a fondat o școală pentru copii săraci și, prin aprinderea treptată a lumânărilor într-o coroană de flori în perioada premergătoare Crăciunului, a răspuns la întrebarea copiilor: „Când va fi Crăciunul? “

Pom de Crăciun din răchită și lemn

10 sfaturi pentru un brad de Crăciun neconvențional din lemn

Te-ai săturat de bradul tradițional, dar nu găsești în schimb o alternativă potrivită? Avem un sfat extraordinar pentru tine. Cu un pom de Crăciun din lemn, vei avea garantat un Crăciun inedit  și acest tip de brad neconvențional îți va însufleți casa. Vă prezentăm 10 moduri inedite despre cum să creezi un astfel de brad. Tot ce îți trebuie este puțină imaginație, creativitate și dexteritate.

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni înainte. Producătorii și vânzătorii de decorațiuni pentru pomul de Crăciun prezintă cele mai noi succese în decorarea brazilor clasici, precum și a pomilor de Crăciun 3D, pentru Crăciunul care vine în fiecare ianuarie la cea mai mare expoziție de Crăciun din lume, la Frankfurt.

Mergi la magazin