Cum să realizezi un brad de Crăciun din hârtie

Cum să realizezi un brad de Crăciun din hârtie

Pentru toți cei creativi, am pregătit câteva instrucțiuni simple despre cum să faceți brad din hârtie. Poți desfășura această activitate împreună cu copiii tăi și îți garantăm că te vei distra. Puteți folosi apoi creațiile tale magnifice ca decorațiuni pentru bradul de Crăciun sau decor pe raft.

Brad din hârtie  pas cu pas

Vrei să creezi un brad elegant din hârtie colorată? În acest caz, nu vei avea nevoie de nimic mai mult decât hârtie, foarfece, lipici și acuarele. Ce trebuie să faci?

Tăiem hârtia în fâșii lungi, de aproximativ 1 cm lățime, pe care apoi le răsucim la un capăt. Lipim apoi benzile ondulate răsucite de la cea mai scurtă la cea mai lungă până în centrul hârtiei curate. În același mod, vom crea un trunchi de copac, pe care îl vom lipi de bază. În acest fel, creăm un brad atipic, care apoi trebuie doar pictat.

Folosind acuarele, pictăm crenguțele răsucite ale bradului nostru. Putem folosi orice culoare. Dar rețineți că cu cât folosiți mai multe culori, cu atât mai interesant va fi copacul dvs.

Brad din hârtie pas cu pas

Brad de Crăciun din hârtie pentru copii

Acest tip de brad este foarte ușor de făcut. Vom avea nevoie de hârtie de culoare verde, o bucată de hârtie de culoare maro, foarfece și lipici.

Vom crea o formă pătrată din hârtie de culoare verde, pe care o vom îndoi în jumătate, așa cum vedem în imagine.

Apoi tăiem fâșii lungi, oblice, la aproximativ 1 cm de marginea îndoită a hârtiei. Deschidem hârtia și îndoim treptat benzile tăiate individuale și le lipim la mijloc. În acest fel vom avea un brad verde frumos.

Îndoiți baza copacului și lipiți pe el hârtie maro, care va fi trunchiul.

Brad de Crăciun din hârtie pentru copii

Brad din farfurii de hârtie

Un alt tip de brad din hârtie este realizat din farfurii de hârtie, lipici, acuarele și hârtie colorată.

Vopsim mai întâi o farfurie în verde. Când vopseaua se usucă, împărțiți în 3 părți de la cea mai mică la cea mai mare.

Apoi lipim aceste părți una peste alta, cu cel mai mic triunghi în sus și cel mai mare în jos.

De asemenea, vom lipi pe partea inferioară un dreptunghi din hârtie maro, care să vadă trunchiul. Putem decupa si diverse forme din hartie colorata, pe care le lipim pe brad ca decoratiuni, sau putem lipi nasturi pe acest brad de hartie ca globuri de Craciun.

Brad de Crăciun din hârtie pentru prăjituri

De asemenea, putem face un brad frumos din hârtie de copt. Vom avea nevoie doar de hârtie și lipici. Cum se realizează?

Vom avea nevoie de aproximativ 5 coșulețe din hârtie pentru copt, pe care le stivuim în lățimi diferite, de la cel mai îngust la cel mai lat. Lipim apoi cosurile indoite astfel unul peste altul astfel incat sa avem forma de copac.

Putem  lipi diverse pietre sau paiete. Deoarece astfel de brazi de Crăciun vor avea dimensiuni mai mici, îi putem folosi și ca decorațiuni din hârtie pentru bradul de Crăciun. Tot ce trebuie sa faci este sa faci o gaura in varf pentru o sfoara pentru agatat.

Brad de Crăciun din hârtie pentru prăjituri

Brazi de Crăciun artificiali în ghiveci

Alegerea preferată a clienților noștri este bradul de Crăciun în ghiveci. În oferta noastră regăsiți diverse modele interesante. Acele 3D din care sunt realizați le oferă acestora un aspect natural identic cu un brad natural în ghiveci. Dacă alegeți un brad artificial în ghiveci nu trebuie să vă faceți griji, dacă uitați să îl udați, sau dacă este prea cald în casa dvs. Bradul de Crăciun 3D din oferta noastră  va rezista mulți ani. Vă oferim următoarele dimensiuni: 60cm, 80cm, 100cm, 105cm, 110cm.


Decorațiuni din hârtie de la alimente

Pentru a face acest brad simplu de Crăciun, vom avea nevoie de hârtie colorată, foarfece, lipici și o agrafă de rufe.

În primul rând, cu diferite nuanțe de hârtie de culoare verde, tăiem cercuri de diferite dimensiuni. Le  lipim apoi unul de celălalt astfel încât să avem forma unui copac.

Folosim apoi bile mici pe care le lipim pe bradul nostru de hârtie. Putem lipi o stea tăiată din hârtie galbenă deasupra copacului.

Ca trunchi de copac, folosim o agrafă de rufe maro și copacul este gata.

Decorațiuni din hârtie de la alimente

Hârtie creponată

Avem nevoie de  hârtie creponată verde, foarfece și un băț.

Tăiați forma unui triunghi din hârtie creponată verde. O îndoim apoi ca un acordeon. Cand avem hârtia împăturită, strapungem cu un băț chiar in mijloc. Apoi întindem hârtia și astfel se creează un brad verde simplu.

Putem lipi deasupra o stea, pe care o decupăm din hârtie colorată. Pentru ca bradul nostru să stea, putem introduce cu ușurință în partea inferioară un băt pentru  frigărui.

Hârtie creponată

Ornamente de brad dintr-o revistă

Nu vom avea nevoie de altceva decât de o revistă pentru a face un brad atât de stilat din hârtie.

Întreaga realizare a unui astfel de brad constă în îndoirea paginilor individuale ale revistei, așa cum puteți vedea în imagine. Trebuie să îndoiți fiecare pagină.

Ornamente de brad dintr-o revistă

Brad de hârtie din role de hârtie igienică

Un brad de Crăciun interesant poate fi făcut și din role de hârtie igienică goale. Pentru realizarea lui vom avea nevoie doar de role de hârtie, lipici, foarfece și hârtie colorată.

La început, tăiem rulourile la lungimile necesare de la cea mai lungă la cea mai scurtă. Apoi înfășurați cele mai lungi 4 role în hârtie de culoare verde și lăsați ultima rolă cea mai scurtă în culoarea maro inițială.

Lipim rulourile verzi unul  peste altul de la cel mai lung jos la cel mai scurt. Acest lucru a creat forma unui copac verde.

Lipiți cel mai scurt maro care ne-a rămas pe cea mai lungă rolă de jos. Acesta va reprezenta un trunchi de copac.

Apoi tăiem sau măcinam bile mici din hârtie colorată, pe care le vom lipi pe rulourile  verzi. Și bradul este gata!

Brad de hârtie din role de hârtie igienică

Sursa imagine: https://ro.pinterest.com/


5 idei de decorațiuni de Crăciun handmade

5 idei de decorațiuni de Crăciun handmade

Realizați decorațiunile de Crăciun, manual, cu multă ușurință.

Decorațiunile de Crăciun din hârtie sunt într-adevăr foarte moderne și interesante. Puteți alege diferite culori și forme.Puteți realiza globulețe sau ghirlande pentru a crea un decor de poveste. De asemenea, vă puteți implica copiii sau alți membri ai familiei pentru …

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni înainte. Producătorii și vânzătorii de decorațiuni pentru pomul de Crăciun prezintă …

Cununa de advent

16 IDEI PENTRU O COROANĂ DE ADVENT PERFECTĂ

Coroana de Advent este deja o parte integrantă a simbolurilor perioadei de dinainte de Crăciun. Tradiția sa datează din secolul al XIX-lea, când teologul german Johann Heinrich Wichern a fondat o școală pentru copii săraci și, prin aprinderea treptată a lumânărilor într-o coroană de flori în perioada …

Mergi la magazin
Sărbătoriți începutul verii cu noi, reducere de până la -15%.
-15% la toate produsele din stoc
x