Modele de brad de Crăciun împodobit de la clienții noștri

brad de craciun impodobit

Crăciunul se aproprie și fiecare dintre voi se gândește încet la ce ornamente și decorațiuni de Crăciun să folosească pentru a împodobi bradul. Astăzi aveți o gamă variată de decorațiuni de Crăciun și ornamente de diferite culori și modele. Dar cum să combinați decorațiunile de Crăciun? Ce culoare este acum modernă și ce decor este potrivit pentru fiecare tip de brad? Dacă îți pui și tu aceste întrebări, inspiră-te din fotografiile clienților noștri, care s-au lăudat cu cei mai frumoși brazi împodobiți de Crăciun.

Brad de Crăciun împodobit – Brad 3D Molid Alpin

Datorită acelor verzi cu aspect natural, puteți împodobi bradul de Crăciun Molid 3D Alpin într-o varietate de culori și stiluri specifice Crăciunului. Puteți împodobi acest brad de Crăciun cu decorațiuni albe, dar și cu decorațiuni aurii. Dacă vă plac culorile, nu vă  temeți să alegeți decorațiuni colorate sau multicolore. Puteți folosi decorațiuni în formă de fulgi de zăpadă, îngeri, sau globulețe clasice de Crăciun pentru a decora bradul într-un mod tradițional. De asemenea, puteți însufleți bradul cu globulețe în culori calde, care pot fi perfect asortate cu luminițele de Crăciun. Puteți decora cu figurine de Crăciun ale Sfântului Nicolae sau ale îngerilor, pe care le puteți așeza pur și simplu sub brad. Acest lucru va crea o atmosferă de Crăciun perfectă și magică specifică perioadei. O alegere excelentă pentru decorul de Crăciun este un covor de blană așezat sub bradul proaspăt împodobit.

Molid Italian 3D


Brazii de Crăciun artificiali 3D sunt foarte frumoși, după cum o dovedește popularul brad de Crăciun – Molid  italian 3D. Cu toate acestea, poate fi decorat elegant pentru a scoate în evidență frumusețea lui aparte. Puteți adăuga cu ușurință luminițe de Crăciun  și apoi ornamente sau decorațiuni  albe, aurii, argintii sau colorate sub formă de litere, reni, steluțe sau inimi. Avantajul acestui brad artificial cu aspect foarte realist, este că puteți combina decorațiunile de Crăciun în nuanțe neutre cu cele colorate. De asemenea, și beteala clasică alături de globulețele simple vor aduce atmosfera magică a Crăciunului în casa dumneavoastră.

Brad de Crăciun împodobit – Brad Canadian 3D

Pin înzăpezit

Pom de Crăciun artificial Pin Înzăpezit 180cm
Pom de Crăciun artificial Pin Înzăpezit 180cm

Culoarea albă vă  garantează atmosfera magică a  Crăciunul în casa voastră. Cu toate acestea, dacă vă plictisiți de alb, vă puteți împodobi cu ușurință bradul cu o iluminare colorată, puteți adăuga de exemplu luminițe de Crăciun în culoarea albastră. Puteți împodobi bradul de Crăciun și cu ornamente precum funde roșii sau flori sau pur și simplu o beteală clasică colorată. Nu există limite pentru imaginația voastră.


Pomi de Crăciun artificiali clasici

Brazii de Crăciun artificiali clasici cu crenguțe din PVC sunt încă foarte populari. Aceștia au un design divers și sunt confecționați din materiale PVC neinflamabile. Oferim pomi de Crăciun clasici în diferite variante de culori. Dintre pomii de Crăciun clasici, cei mai populari sunt în special brazii cu conuri, sau brazii tip molid cu ace realizate din PVC, care le imită perfect pe cele naturale.


Pin Argintiu


Puteți decora acest brad clasic de Crăciun în diferite culori sau stiluri, dovadă fiind fotografiile cu brazi împodobiți ale clienților noștri. Puteți împodobi bradul cu decorațiuni de Crăciun în culorile  roșu și alb, decorațiuni alb-argintii cu iluminare albastră, decorațiuni alb-aurii, decorațiuni albe cu accesorii roz sau decorațiuni albe simple. În toate cazurile, acest brad arată fabulos și elegant.

Pin argintiu cu cristale de gheață


Cristalele de gheață pe pini înalți din pădure. Alegeți ca decorațiuni flori albe, inimi și stele și evitați globulețele clasice. Pentru culori recomandăm roz, auriu și cupru, acestea se remarcă frumos dacă sunt combinate cu gust cu ornamente albe ca zăpada. Semnul unicității este imprimat pe acest brad prin adăugarea unei stele în vârful acestuia.

Pin Natural


Pinul natural este unul dintre brazii clasici de Crăciun. Datorită aspectului dens, nu necesită un număr mare de decorațiuni, așa că, chiar dacă alegeți un decor mai modest, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la locurile goale din el. Clienții noștri l-au îmbrăcat într-o culoare albă, aurie, argintie sau roșie care nu se demodează niciodată.Beteala și globulețele clasice sunt recomandate. Decorațiunile de Crăciun de diferite forme se potrivesc cu culoarea naturală a bradului și sunt o inspirație foarte bună pentru ceilalți clienți ai noștri.

Brad alb impodobit – Molid Royal 3D


Toată lumea tânjește după un Crăciun alb fabulos. Deci, de ce să nu-ți luminezi casa cu un brad de Crăciun perfect acoperit de zăpadă? Molid 3D Royal este un brad de lux alb, care este foarte popular. Îl puteți împodobi  în diferite stiluri și culori. Clienții noștri l-au împodobit în culorile roz pastel în combinație cu argintiu, vișiniu sau crem, auriu sau cu o combinație de decorațiuni albe și roșii pentru a ieși frumos în evidență. Chiar și decorațiunile de Crăciun mai neconvenționale în albastru, verde sau turcoaz vor adăuga unicitate acestui brad. Inspirați-vă din aceste imagini cu brazi gata împodobiți


Brazi de Crăciun albi şi brazi artificiali cu zăpadă

Brazii de Crăciun albi şi brazii artificiali cu zăpadă sunt la mare căutare în ultimii ani. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii, straturile de zăpadă artificială neinflamabilă sunt aplicate treptat pe crenguțele acestora. Aceasta imită perfect zăpada reală și datorită sistemului modern de aplicare nu va cădea de pe crenguțele bradului, dar atunci când asamblați bradul pentru prima oară se va eliberare  zăpadă necapturată. Mulțumită brazilor noștri veți aduce magia Crăciunului în casa dumneavoastră.


Brad alb impodobit – Molid Nordic


De asemenea, puteți fi inspirat de un alt brad alb popular pentru un Crăciun magic. Clienții noștri l-au împodibit în  nuanțe subtile de roz și alb, dar au adăugat de asemenea, și  decorațiuni interesante de Crăciun precum globulețe  în culorile argintiu sau gri în combinație cu alb sau albastru. Atât iluminarea albă rece, cât și iluminarea caldă în tonuri aurii se vor potrivi perfect cu acest brad de Crăciun.

Brad alb impodobit – Pin Alb


Cum să decorați crenguțele groase de pin alb? Puteți alege decorațiuni de Crăciun albe ca zăpada și îl puteți decora doar în culoarea alb. O beteală simplă și clasică este mai mult decît suficient. Dacă doriți să îl animați mai mult, tot ce trebuie să faceți este să adăugați decorațiuni de Crăciun de alte culori printre decorațiunile de Crăciun albe. Clienții noștri au apelat la decorațiuni de Crăciun roz, auriu, roșu, dar și culori mai extravagante. Pentru noi, rezultatul este cu adevărat fantastic.

Brad de Crăciun împodobit – Molid Norvegian

Cum să împodobiți molidul norvegian? Clienții noștri au ales culoarea tradițională roșie a Crăciunului și suntem de acord cu ei. Fundele  roșii, decorațiunile în formă de inimă, stelele sau globulețele clasice arată frumos în combinație cu accesorii de Crăciun aurii sau albe. Puteți adăuga beteală sau ghirlande în aceste culori. Bradul va străluci frumos și atunci când îl veți decora cu ornamente auri. Întreaga decorațiune este subliniată de luminile de Crăciun în nuanțe calde de alb.

Molid 3D Montan

Un brad verde cu aspect realist va fi perfecționat printr-un decor elegant. Clienții noștri au ales culorile alb și roșu. Puteți alege globulețe clasice de Crăciun pentru decorare, dar și diverse alte decorațiuni în formă de inimi, flori, aripi de înger, stele sau funde. Puteți utiliza, de asemenea, o fundă mare roșie pentru a împodobi acest tip de brad.

Molid de Cristal

Molidul de cristal este specific prin culoarea sa, ceea ce îl face interesant chiar și fără multe ornamente precum globulețele sau beteala. Acest brad elegant nu prea are nevoie de multe decorațiuni. Tot ce aveți nevoie sunt câteva globulețe sau decorațiuni în formă de fulgi de zăpadă, stele sau păsări. Iluminarea de Crăciun de calitate cu luminițe va evoca o atmosferă fabuloasă de Crăciun în casa dumneavoastră. Culoarea bradului va arăta frumos cu decorațiuni de Crăciun albe și albastre, dar și dacă alegeți combinația alb-roșu nu veți da greș.

Brad de Crăciun împodobit – Molid 3D Exclusiv


Molidul 3D Exclusiv este, de asemenea, unul dintre brazii preferați ai clienților noștri, dovadă fiind numărul mare de fotografii pe care le-am primit. Fie că alegeți decorațiuni de Crăciun albe în combinație cu globulețe roz, decorațiuni de Crăciun în culori tradiționale de Crăciun precum auriu, roșu și verde sau un albastru atipic, dar la modă, acesta va arata tot timpul fabulos.

Brad de Crăciun împodobit – Brad Caucazian 3D

Este suficient să  îl îmodobiți cu decorațiuni aurii, roșii sau albe. Combinația de culori, este subliniată de iluminatul alb cald și bradul de Crăciun va arata fabulos. Bradul caucazian 3D este, de asemenea, popular în versiunea completă 3D, care este atât de realistă încât doar un număr mic de ornamente este suficient pentru decorarea acestuia.O simplă beteală și câteva globulețe de mici dimensiuni îl vor împodobi atât cât trebuie.

Brad 3D Smarald

Culoarea verde smarald unică a acestui brad de Crăciun poate fi combinată frumos cu mai multe tipuri și culori de decorațiuni de Crăciun. Clienții noștri au ales decorațiuni moderne de Crăciun în culoarea alb cu accesorii argintii, dar alți au optat și pentru decorațiuni mai colorate. Nu trebuie să utilizați doar globulețe clasice de Crăciun, puteți alege și globulețe în formă de inimă sau diverse personaje de Crăciun. Elementele absolut moderne sunt păsările sau penele de pasăre. În ambele cazuri, acest brad arată cu adevărat fermecător.

Brad de Crăciun împodobit – Molid 3D Scandinav

Decorațiuni de Crăciun roz si albastru combinate cu alb. Acestea sunt variațiile de culoare pe care au pariat clienții noștri. Flori, funde, fulgi de zăpadă și figurine elegante, toate acestea vor face din bradul tău un element fabulos în orice încăpere. Nu recomandăm beteala și globulețele simple.

Brad de Crăciun împodobit – Molid 3D Înghețat


De asemenea, vă puteți inspira din fotografiile brazilor decorați de la clienții noștri pentru Molidul 3d Înghețat. Au fost alese culorile alb, auriu, roz pudră și roșu. Densitatea decorațiunilor din brad depind doar de preferințele dumneavoastră. Acest brad unic de Crăciun arată foarte frumos cu un decor dens, dar și cu un număr mai mic de decorațiuni. Bradul tău va arăta cu adevărat luxos dacă așezi sub el un covor de blană alb și decorezi zona din jurul copacului cu figurine ale lui Moș Crăciun.

Brad de Crăciun împodobit – Brad 3D Înzăpezit

Un pom de Crăciun în culoarea verde realist cu ramuri acoperite de zăpadă și fructe de pădure, conuri roșii poate fi împodobit în multe feluri. Combinația populară de auriu și alb a decorațiunilor de Crăciun pare foarte elegantă, dar și combinația de roz și alb este, de asemenea, interesantă. Puteți obține un aspect specific al bradului dacă alegeți ornamente naturale din lemn sau ornamente colorate cu luminițe de Crăciun colorate.

Sperăm că v-am ajutat să vă inspirați să decorați bradul pentru Crăciunul următor.Puteți găsi o gamă variată de brazi de Crăciun artificiali în magazinul nostru electronic www.lumeabrazilor.ro.


Vezi si:

Cum să decorezi un brad de Crăciun

Vrei idei pentru un brad de Crăciun împodobit?

Care sunt tendințele în decorarea pomului de Crăciun? Cum să împodobești un brad de Crăciun anul acesta? Vă aducem recomandări, sfaturi și tendințe interesante pentru Crăciunul 2022 direct de la clienții noștri, datorită cărora veți afla care sunt cele mai populare culori și tipuri de decorațiuni de Crăciun.

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni înainte. Producătorii și vânzătorii de decorațiuni pentru pomul de Crăciun …

TWINKLY – Iluminare modernă de Crăciun pentru bradul secolului XXI

TWINKLY este o iluminare LED inteligentă, revoluționară, pe care o puteți controla cu ușurință cu smartphone-ul. Pentru a vă bucura de cele mai uimitoare combinații de culori și de spectacolul perfect de lumini, tot ce trebuie să faceți este să porniți conectarea Bluetooth …

Mergi la magazin
Sărbătoriți începutul verii cu noi, reducere de până la -15%.
-15% la toate produsele din stoc
x