Pomi de Crăciun moderni – TOP 10 pentru anul 2021

Ca orice altceva, pomii de Crăciun artificiali sunt supuși tendințelor. Toată lumea vrea să aibă acasă brazi de Crăciun moderni care să le lumineze casele. În fiecare an, sunt create noi tehnologii care asigură designul lor cel mai realist. Datorită lor, pomii de Crăciun artificiali nu mai arată artificial și, în multe cazuri, nu se pot distinge de cei naturali.

Clientul din ziua de astăzi dorește să țină pasul cu vremurile și, atunci când alege un pom de Crăciun, alege de obicei cele mai moderne variante pe care le oferă piața actuală.

Crește cererea în special pentru brazii cu iluminare LED încorporată. Iluminarea cu LED, care este încorporată pe ramurile bradului, vă va garanta o decorare fără prea mult stres a bradului de Crăciun.

Dacă doriți să experimentați un Crăciun cu adevărat modern, inspirați-vă din selecția noastră de TOP 10 Pomi de Crăciun moderni pentru 2021:

10. Pom de Crăciun artificial Molid Nordic LED

Vreți să creați o atmosferă unică de Crăciun în casa voastră? Anul acesta, vă aducem și popularul pom de Crăciun Molid Nordic cu iluminare LED. Acele de culoarea verde închis, dense, acoperite de zăpadă artificială îi oferă acestuia un aspect cu adevărat realist.

9. Pom de Crăciun 3D Mini Pin în ghiveci

Această noutate a sezonului 2021 se caracterizează printr-un aspect realist, dens și natural. Datorită dimensiunilor sale mai mici, acest brad modern se poate potrivi în orice încăpere. Este așezat într-un ghiveci elegant, care îi conferă un aspect cu adevărat la modă. Dacă nu aveți suficient spațiu în casa dvs., Mini Pin 3D este alegerea potrivită pentru dvs.

8. Pom de Crăciun artificial 3D Molid de pădure LED

Dacă doriți să aduceți o bucată de natură în camera dvs. de zi, cu siguranță veți reuși cu Molid 3D Mountain. Acele de molid în culoarea verde închis și forma sa unică îi conferă un aspect foarte realist. Nu vrei să petreci ore întregi înfășurând luminițele? Nici o problema! Vă aducem popularul Molid 3D Mountain în acest sezon, cu iluminare LED încorporată.

7. Pom de Crăciun artificial 3D Molid Masiv

Aveți mult spațiu liber acasă și doriți să-l umpleți cu un brad de Crăciun cu adevărat mare și fabulos? În acest caz, nu ratați noutatea sezonului 2021 – 3D Molid Masiv. Datorită numărului mare de crenguțe de culoare verde natural acesta va lumina fără îndoială orice cameră.

6. Pom de Crăciun artificial 3D Brad Siberian LED

Dacă ești un iubitor al copacilor albi și înzăpeziți, Bradul siberian 3D este aici pentru tine. Aspectul său fabulos evocă o adevărată atmosferă de Crăciun. Un strat gros de zăpadă artificială neinflamabilă și ramurile 3D proeminente garantează că va fi cu greu deosebit de un brad natural din pădure. Pentru a vă fi mai ușor să îl decorați, vă aducem și o versiune cu iluminare cu LED încorporată.


Brad artificial de lux full 3D

Brazii artificiali de lux full 3D (100% 3D) sunt realizaţi exclusiv din ace 3D astfel încât să imite perfect bradul natural. Bradul de Crăciun full 3D este cel mai luxos şi modern model de pe piaţă. Ramurile cu ace 3D moi sunt fabricate din materiale PE (polietilenă) de cea mai înaltă calitate folosind cele mai noi tehnologii…


5. Brad de Craciun artificial 3D Himalaya Pin

Unul dintre cei mai căutați brazi este în topul celor mai  moderni. Acele 3D realizate foarte realist într-o nuanță închisă de verde imită perfect acele de pin natural. Bradul este foarte dens și atemporal. Puteți găsi, de asemenea, acest brad popular pe site-ul www.lumeabrazilor.ro

4. Pom de Crăciun artificial 3D Molid Robust

Îți dorești un brad de Crăciun magnific, supradimensionat? Atunci, nu rata această variantă de Molid 3D Masiv. După cum sugerează și numele, acest brad este ideal pentru spații mari, unde garantat va atrage toate privirile Crăciunul acesta. În comparație cu brazii obișnuiți 3D, acest brad modern este caracterizat prin mai multe crenguțe de culoare verde natural.

3.Pom de Crăciun artificial 3D Molid Royal LED

Un Crăciun alb, înghețat, nu va fi o problemă cu Molid Royal 3D cu iluminare LED. Unul dintre cei mai populari pomi de Crăciun acoperiți de zăpadă artificială va aduce în casa ta o atmosfera potrivită de iarnă. O versiune mai modernă a acestuia cu iluminare LED deja încorporată va atrage privirile și este potrivită pentru iubitorii de tehnologii inteligente. Îi puteți vedea aspectul perfect pe www.lumeabrazilor.ro

2.Pom artificial de Crăciun 3D Molid Exclusiv LED

După cum sugerează și numele, acest brad este într-adevăr cel mai exclusivist  de pe piață. Aspectul său sofisticat, modern și natural îl face unul dintre cei mai populari pomi de Crăciun. Iluminarea cu LED-uri încorporată poate fi controlată cu ușurință folosind aplicația din smartphone-ul dvs., decorarea lui va fi simplă și rapidă.

1.Pom de Crăciun 3D Brad Normand

Cu atemporalitatea și naturalețea sa, această noutate a sezonului 2021 a ocupat meritat primul loc la categoria „modern”. Ramurile sale de culoare verde închis, asimetrice vă vor da impresia că vă uitați la un brad din pădure. Dacă sunteți în căutare de autenticitate și naturalețe, acest brad îndeplinește garantat atributele de mai sus.

Dacă nu ați ales încă, vizitați pagina noastră de brazi artificiali 3D de Crăciun, unde veți găsi cei mai moderni pomi de Crăciun de pe piață.


Ați putea fi, de asemenea, interesat de:

Pomi de Crăciun albi – TOP 7 pentru 2021

Fiecare dintre noi își dorește să aibă o atmosferă fabuloasă de iarnă acasă în timpul Crăciunului. De aceea, pomii de Crăciun acoperiți de zăpadă și cei albi devin din ce în ce mai populari de la an la an…

TWINKLY – Iluminare modernă de Crăciun pentru bradul secolului XXI

TWINKLY este o iluminare LED inteligentă, revoluționară, pe care o puteți controla cu ușurință cu smartphone-ul. Pentru a vă bucura de cele mai uimitoare combinații de culori și de spectacolul perfect de lumini…

Un brad artificial este o alegere ecologică

O abordare nouă a stilului de viață modern. Vom folosi o mulțime de pungi de plastic de unică folosință sau vom avea tot timpul cu noi câteva pungi refolosibile? Cumpărăm purificatoare de apă pentru casele noastre sau transportăm acasă sticle de plastic pe care le aruncăm la gunoi (chiar dacă sunt reciclabile)?

Mergi la magazin