TOP 10 – cei mai frumoși brazi artificiali de la clienții noștri

Este deja o tradiție să primim de la  clienții noștri mulțumiți fotografii cu brazii de Crăciun cumpărați de la noi și decorați. Satisfacția clienților este prioritatea noastră cea mai mare. Lăsați-vă inspirați și decorați-vă bradul cu gust și stil, conform celor mai recente tendințe.

Care au fost brazi care au avut cel mai mare succes în sezonul de Crăciun 2022/2023? Am pregătit pentru voi o listă cu TOP 10 cei mai frumoși brazi de Crăciun.

1. primul loc

Pom de Crăciun artificial 3D Molid Scandinav 210cm

Pe primul loc absolut se află bradul de Crăciun 3D Molid Scandinav. Clientul a ales pentru decorarea bradului globulețe albe și decorațiuni, pe care le-a completat cu globulețe roz și a finalizat aspectul general al bradului cu decorațiuni de Crăciun din lemn.

2. locul doi

Pom de Crăciun artificial 3D Brad Caucazian 240cm

Pe locul al doilea în topul celor mai frumoși brazi de Crăciun a fost ales Bradul 3D Caucazian. Aspectul tradițional al bradului este susținut de decorațiuni de Crăciun roșii, completate cu cele albe, inimioare și, de asemenea, o cantitate mică de decorațiuni naturale și turte dulci.

3. locul trei

Pom artificial 3D Molid Royal 240cm

Cel de-al treilea cel mai frumos a fost Molidul Royal 3D acoperit de zăpadă. Clienta noastră a optat pentru o decorare cu adevărat înghețată, folosind ornamente de Crăciun argintii în combinație cu decorațiuni aurii sub forma globurilor de Crăciun și fundelor.

4. locul patru

Brad artificial de Crăciun Molid Nordic 270cm

În competiția pentru cel mai frumos brad de Crăciun, Molidul Nordic s-a situat pe locul al patrulea. Clienta noastră l-a decorat tradițional roșu-alb-auriu. Pentru decorare, a folosit în mare parte globuri de Crăciun roșii și funde, pe care le-a completat cu globuri de Crăciun aurii și albe, împreună cu stele splendide care adaugă un plus de magie.

5. locul cinci

Brad artificial de Crăciun Brad Caucazian 3D XL 240cm

Bradul de Crăciun minimalist decorat s-a clasificat pe locul al cincilea. Pe brad domină doar câteva globulețe mari de Crăciun maro și animale aurii, în combinație cu globulețe de Crăciun mai mici, aurii și cupru, plus câteva steluțe. Datorită iluminării LED, întregul brad strălucește într-o atmosferă caldă și confortabilă.


Brad artificial de lux full 3D

Brazii artificiali de lux full 3D (100% 3D) sunt realizaţi exclusiv din ace 3D astfel încât să imite perfect bradul natural. Bradul de Crăciun full 3D este cel mai luxos şi modern model de pe piaţă. Ramurile cu ace 3D moi sunt fabricate din materiale PE (polietilenă) de cea mai înaltă calitate folosind cele mai noi tehnologii. Anul acesta am pregătit pentru dvs. 6 modele noi exclusive astfel încât în oferta noastră veţi regăsi peste 10 variante (100% 3D) de lux.


6. locul șase

Brad artificial de Crăciun 3D Molid Californian 210cm

Următorul în clasament este bradul de Crăciun Molid Californian 3D. Clienta a ales pentru decorare o combinație de globulețe de Crăciun roșii și aurii, flori și o mică cantitate de ornamente aurii.

7. locul sapte

Brad artificial de Crăciun 3D Molid Masiv LED 210cm

Acest robust molid de Crăciun s-a clasat pe locul al șaptelea. Pentru a-l decora, clienta a folosit o cantitate mare de globuri de Crăciun albe și aurii. Pe lângă globuri, se remarcă și aripile moderne de înger și florile aurii. Combinația de culori aurie și albă nu se demodează și este deosebit de frumoasă pe acest molid închis la culoare.

8. locul opt

Brad artificial de Crăciun FULL 3D Molid Alpin 210cm

Pe locul opt avem un brad împodobit cu globulețe aurii de Crăciun. Clientul a folosit globulețe de Crăciun în diverse forme pentru a împodobi bradul. Interesante sunt decorațiunile aurii de Crăciun in formă de fluturi, flori si fulgi de zăpadă, iar globurile de Craciun cu  Mos Crăciun ies in evidență. Decor frumos într-o singură culoare pentru noi.

9. locul nouă

Brad artificial de Crăciun Molid Royal 3D 210 cm

Pe locul al nouălea s-a clasat din nou Molidul Royal 3D. Combinația de globuri de Crăciun albe, argintii și aurii, împreună cu florile în aceste culori fac acest molid un decor extraordinar de elegant.

10. locul zece

Brad artificial de Crăciun Molid Nordic 210cm

În TOP 10 este molidul nordic decorat cu o combinație de trei culori de alb, negru și auriu. Vârful copacului este decorat cu o „ploaie de aur” elegantă și frumoasă, care se adaugă la unicitatea acestui brad de Crăciun special.

Sperăm că selecția celor mai frumoși brazi v-a atras și că ați găsit inspirație pentru următorul sezon de Crăciun în decorațiunile de Crăciun ale clienților noștri.

Mai mulți brazi împodobiți de la clienții noștri găsiți pe e-shop-ul nostru lumeabrazilor.ro.


Vezi si:

Brazi împodobiți 2022 - inspirație de la clienții noștri

Brazi împodobiți 2022 – inspirație de la clienții noștri

Bradul frumos împodobit îi aparține fără îndoială Crăciunului. Acesta completează perfect atmosfera magică de Crăciun. Am decis să prezentăm cei mai frumosi brazi împodobiți de la clienții noștri în …

Decorațiuni moderne pentru brad – primele 10 tendințe din acest an

Deși majoritatea oamenilor nu se gândesc la decorațiunile pomului de Crăciun până în perioada de dinainte de Crăciun, tendințele de Crăciun au fost determinate cu multe luni …

TWINKLY – Iluminare modernă de Crăciun pentru bradul secolului XXI

TWINKLY este o iluminare LED inteligentă, revoluționară, pe care o puteți controla cu ușurință cu smartphone-ul. Pentru a vă bucura de cele mai uimitoare combinații de culori și de spectacolul perfect de lumini, tot ce trebuie să faceți este să porniți conectarea Bluetooth …

Mergi la magazin