5 beneficii ale brazilor artificiali

Brazi de craciun

Ce să alegi? Un brad natural sau un brad artificial? Daca îți pui aceeași întrebare în fiecare an si nu te poți decide noi îți vom prezenta ce beneficii poți avea dacă achizitionezi un brad artificial.

1. Prețul brazilor de Crăciun

Prețul joacă un rol destul de important în alegerea unui brad. Mulți oameni aleg un brad natural, mai ales datorită prețului. Totusi, deși prețul unui brad artificial de calitate poate părea prea mare, nu trebuie uitat că achiziționarea unui brad artificial este o investiție pentru mai mulți ani. Dacă vrei un brad natural cu adevărat drăguț, vei plăti pentru el aproximativ 500 de lei. Cu toate acestea, un astfel de brad va rezista doar un Crăciun. Dacă cumperi un în fiecare an, să zicem 10 ani, te va costa 5.000 de lei, ceea ce este o sumă relativ mare.

Atunci când cumpărați un brad artificial de calitate într-o versiune 3D realistă de lux, la o înălțime standard de la 180 la 240 cm, investiția dvs. unică va fi în jur de 1000 până la 1700 de lei. Un astfel de brad artificial de înaltă calitate vă va rezista mulți ani sau chiar zeci de ani. Prin urmare, alegerea noastră este clară. Din punct de vedere economic, cu siguranță un brad artificial câștigă pentru noi.

Prețul brazilor de Crăciun

2. Vitalitatea brazilor de Crăciun

După cum am menționat la primul punct, un brad artificial nu este o chestiune pentru un an. Daca investesti într-un brad artificial de calitate acesta va fi utilizat mai mulți ani. Brazii artificiali din ziua de azi sunt realizați din materiale de calitate, cu ajutorul celor mai moderne tehnologii, astfel încat nu trebuie să vă faceti griji .Deși veți avea în continuare același brad, îl puteți împodobi într-un stil sau culoare diferită în fiecare Crăciun. După Crăciun, pui pur și simplu bradul artificial înapoi în cutie și îl reconstruiești într-un an. Din punct de vedere al durabilitatii un brad artificial este de departe cea mai buna alegere.

Vitalitatea brazilor de Crăciun

Brazi de Crăciun artificiali 3D

Brazii de Crăciun artificiali 3D sunt la mare căutare în ultimii ani. Acele 3D folosite nu cad și oferă un aspect natural. În oferta noastră găsiți peste 30 de modele exclusive. Bradul 3D are o calitate ridicată și datorită formei și culorii acestuia vă veți bucura de o atmosferă de poveste. În oferta noastră se regăsesc brazi cu conuri, brazi tip molid și variantele de brazi 100% 3D (FULL 3D), aceștia fiind complet alcătuiţi din ace 3D. Pentru un aspect mai dens și mai real, centrul bradului este îngroșat cu ace clasice.


3. Natura ecologică a bradului de Crăciun

„Îmi cumpăr un brad natural pentru că vreau să trăiesc ecologic și să nu poluez natura”. Susținătorii acestei afirmații argumentează de obicei că un brad natural este ecologic. Dar pentru ca un brad de Crăciun natural să fie cu adevărat organic, este necesar să-l aruncați în compost după Crăciun. Și acum sincer, câți oameni aruncă bradul în compost după sărbători? Realitatea este că majoritatezac în jurul containerelor de gunoi după sărbători. Acei copaci care au fost crescuți și tăiați pentru plăcerea de două săptămâni pentru noi, oamenii.

Poate suna de necrezut, dar copacii artificiali sunt o soluție cu adevărat ecologică în zilele noastre. Copacii artificiali sunt fabricați din materiale complet reciclabile, care sunt folosite de nenumarate ori datorita procesarii repetate. Prin urmare, dacă decideți să înlocuiți vechiul brad artificial de Crăciun cu unul nou după zece, cincisprezece sau douăzeci de ani, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la producerea deșeurilor care nu pot fi procesate ecologic.

Natura ecologică a bradului de Crăciun

4. Practic

Omul este o creatură confortabilă și în goana îndatoririlor de zi cu zi și a stresului de dinainte de Crăciun, nimeni nu pare să-și dorească să aspire constant acele căzute, să umple apa din stand sau să găsească unde să arunce bradul natural după sărbători.

Cu un brad artificial, poți uita de astfel de griji. Poate cel mai mare avantaj este caracterul practic. Desfaceți, decorați, decorați și reasamblați. Nu este nimic mai ușor. Nicio grijă nu te așteaptă cu un brad artificial de Crăciun. Deci de ce să nu-ți faci viața mai ușoară?

Brad de Craciun Practic

5. Estetica brazilor artificiali

Un criteriu important atunci când alegeți un brad de Crăciun este aspectul acestuia. La urma urmei, toată lumea își dorește un brad frumos, dens și simetric. Brazii artificiali de Crăciun pot satisface toate cerințele dumneavoastră. Copacii artificiali moderni sunt perfect elaborați și atât de realiști încât veți avea probleme să-i deosebiți de un brad natural. Acest lucru se datorează celor mai moderne tehnologii și materiale care sunt utilizate în producția lor. Foarte populari pe piață sunt brazii de lux 3D și FULL 3D, care au crenguțe din cauciuc turnate din crenguțe reale, datorită cărora aspectul lor este cu adevărat real.

Cu un brad artificial, nici nu trebuie să vă faceți griji că este asimetric sau rar. Brazii sunt prelucrați pentru a avea un aspect perfect dens și simetric. Avantajul este, de asemenea, că poți alege un brad de diferite dimensiuni, culori sau modele. Pin, brad sau molid, depinde de tine dacă vrei să ajungi la un pom de Crăciun verde clasic, un brad cu reflexe argintii, un brad alb dens acoperit de zăpadă sau un pom violet extravagant.

Brazii artificiali vă oferă nenumărate variante de design, execuție și tendințe.

Am reușit să vă convingem? Vizitați e-shop-ul nostru lumeabrazilor.ro, unde veți găsi o gamă largă de brazi artificiali de cea mai înaltă calitate cu un aspect foarte natural


Vezi si:

Nu vei face diferența între brazii de Crăciun artificiali 3d și cei naturali

Un brad decorat elegant este simbolul magic al  Crăciunului. Dar, cu toate acestea, un număr mare de brazi naturali sunt tăiați în fiecare an din acest motiv. Adevărul este că, de obicei, aceștia nu sunt brazi din pădure.

Un brad artificial este o alegere ecologică

O abordare nouă a stilului de viață modern. Vom folosi o mulțime de pungi de plastic de unică folosință sau vom avea tot timpul cu noi câteva pungi refolosibile? Cumpărăm purificatoare de apă pentru casele noastre sau transportăm …

Brad intr-o oala

Cum să ai grijă de un brad de Crăciun natural în ghiveci

Brazii de Crăciun în ghiveci au devenit o tendință în ultimii ani și o alternativă decentă pentru a evita tăierea brazilor naturali sau dacă nu vă doriți pomi artificiali de Crăciun. Avantajul unui brad în ghiveci este că, după sărbătorile de Crăciun …

Mergi la magazin