5 idei pentru a decora o coroniță de Crăciun

O coroniță de Crăciun pe ușă sau pe masă este o decorațiune excelentă care completează atmosfera de Crăciun și are mai multe utilizări. O puteți așeză simplu pe masa sau o puteți agața pur și simplu deasupra șemineului, pe perete sau pe ușa de la intrare. Daca nu sunteți siguri cum să transformați o simplă coroniță verde într-o decorațiune originala sau cum să decorați stilistic o coroniță de Crăciun albă, lasați-vă inspirați de noi. Iată ideile noastre de coronițe de Crăciun, care cu siguranță vă vor încântă.

Coroniță Advent alb-albastru

Albul și albastrul sunt fară îndoială culori predominante în care îmbracăm coronițele noastre de Crăciun. Ca decorație, aceasta coroniță poate fi așezată pe masa de la începutul Adventului, aprinzând în fiecare duminica până la Crăciun o lumânare în plus. Clienta a ales o frumoasa decorație albă, în care a combinat florile albe cu globuri de Crăciun și aripi moderne de înger. Punctul culminant al acestei coronițe de Advent este inima argintie cu o coroană regală, care completează perfect lumânările albastre pal pentru coronița de Advent. Cum aceasta coroniță este decorată în culori delicate, o puteți folosi oriunde. O puteți așeză pe masă sau pe o comodă.

Coroniță albastra de Crăciun pentru ușă

Aceasta piesa unică se încadrează fară doar și poate în categoria „coroniță modernă de Crăciun pentru ușă”. Ornamentele albastre închis, alese perfect, contrastează cu coronița acoperită de zăpadă, fiind o combinație plăcuta ochiului. Clienta a ales pentru decorație diferite nuanțe de albastru închis, unele ornamente aproape negre. Globurile de Crăciun albastre și stelele sunt completate de doua funde albastre închis, care creează o trecere frumoasa intre ornamentele albastre și argintii sclipitoare. Ornamentele argintii subtile sub forma de inima și ren aproape se contopesc cu corpul acoperit de zăpadă al coroniței de Crăciun. Daca atârnați aceasta coroniță de Crăciun pe ușa de intrare, vă garantam că fiecare trecător se vă opri să o admire.

Coroniță roz de Crăciun

Vă gândiți la ce fel de ornamente de Crăciun să folosiți pe coroniță? Combinația de culori alb și roz devine din ce în ce mai moderna. Aceasta coroniță de Crăciun acoperită de zăpadă, decorată dens în culori delicate, este cu siguranță dovada că culorile deschise se evidențiază frumos pe un corp alb al coroniței de Crăciun. Coroniță este decorată cu flori roz pal în combinație cu globuri de Crăciun care trec de la argintiu la auriu. Coroniță este completata până la cel mai mic detaliu datorita inimilor aurii și stelelor, susținute de un cheie auriu și un căluț balansoar. O astfel de coroniță de Crăciun, bogat decorata, vă infrumuseța orice spatiu unde o așezați. Nu contează daca o faceți o coroniță de Crăciun pentru masa sau pentru ușa, vă vă multiplica atmosfera festiva și vă vă încântă ori de cate ori o priviti.


Coronițe decorative de Crăciun

Vă oferim coronițe decorative de Crăciun de calitate, potrivite ca decorațiuni pentru masă, ușă sau oriunde pe perete. Coronițele decorative de Crăciun sunt disponibile în diferite modele moderne: verzi, albe, înzăpezite sau cu ace 3D. Acestea sunt identice cu coroniţele decorative de Crăciun naturale.


Coroniță verde artificială de Crăciun

Aici avem pentru voi o alta inspirație de cum ar putea arata coronițele de Crăciun pentru uși. Din nou, avem o coroniță de Crăciun acoperita de zăpadă, decorata cu ornamente în diverse nuanțe de verde. Globurile de Crăciun verzi sunt în diferite versiuni, de la cele verzi deschise la cele închise, de la cele mate la cele strălucitoare. Verde este însoțit de culoarea albă ca zăpadă, în care sunt îmbrăcate stelele, inimile și florile. O parte nesfârșită a acestei coronițe este un cuplu de reni argintii strălucitori, aproape de funda verde-alba.

Realizarea unei astfel de coronițe de Crăciun nu durează doar câteva minute, dar rezultatul cu siguranță merită. Oricine vede aceasta coroniță vă spune că are nevoie de una. Se poate folosi doar ca o coroniță de Crăciun pentru ușa de la intrare sau în  interior, o coroniță de Crăciun pentru masă sau  comodă, și, de asemenea, se poate decora cu ea o etajera sau un pervaz.

Coronițe de lux de Crăciun în culoarea regilor

Poate că vă gândiți la ce culoare ar putea fi clasificata că fiind culoarea regilor, dar vă vom dezvălui că este culoarea aurie. Ultima inspirație vine cu sugestia de a îmbracă coronița de Crăciun într-o culoare aurie. Clienta a folosit globuri de Crăciun aurii de diferite dimensiuni, care sunt completate cu globuri de Crăciun argintii și ornamente albe sub forma de stele și inimi. Punctul culminant al acestei coronițe de Crăciun este cu siguranță un cuplu de aripi de înger strălucitoare, în compania unei privighetori aurii. O coroniță de Crăciun în culorile regale este potrivita pentru case, dar de asemenea, poate fi folosita ca decorațiune de Crăciun pentru birou sau oriunde doriți să aduceți magia Crăciunului. De asemenea, pentru ușa, trebuie doar să bateți un cui și veți avea imediat o coroniță de Crăciun suspendată perfectă, care va atrage atenția tuturor celor care trec pe acolo.

Cine nu și-ar dori să aibă o coroniță de Crăciun frumos decorată pe masă în timpul Crăciunului sau o coroniță de pus la ușă decorată cu stil. Vă oferim o selecție largă de coronițe de Crăciun decorate pentru masă și coronițe de Crăciun pentru ușă, cu care vă puteți completa la perfecție decorul de Crăciun.


Vezi si:

Coroane de Advent

Coroana de Advent

Wikipedia afirmă că Adventul este prima parte a anului liturgic al Bisericii Romano-Catolice, definită cu 4 duminici înainte de sărbătoarea nașterii lui Iisus Hristos și a perioadei de pregătire spirituală pentru Crăciun …

Cununa de advent

16 IDEI PENTRU O COROANĂ DE ADVENT PERFECTĂ

Coroana de Advent este deja o parte integrantă a simbolurilor perioadei de dinainte de Crăciun. Tradiția sa datează din secolul al XIX-lea, când teologul german Johann Heinrich Wichern …

coronițe-de-craciun-pentru-ușa-sau-pentru-masa-de-craciun

Coronițe de Crăciun pentru ușă sau pentru masa de Crăciun – 40+ inspirație

Coronițele de Crăciun sunt un decor special care completează atmosfera generală de Crăciun și au multiple utilizări. Puteți să le așezați pur și simplu pe masă, să le decorați ușor, să atașați lumânări sau pur și simplu să le agățați pe ușă sau deasupra șemineului .

Dacă nu știi să creezi un decor cu adevărat original dintr-o coroniță obișnuită, inspiră-te din sfaturile noastre …

Mergi la magazin