Coronițe de Crăciun pentru ușă sau pentru masa de Crăciun – 40+ inspirație

coronițe-de-craciun-pentru-ușa-sau-pentru-masa-de-craciun

Coronițele de Crăciun sunt un decor special care completează atmosfera generală de Crăciun și au multiple utilizări. Puteți să le așezați pur și simplu pe masă, să le decorați ușor, să atașați lumânări sau pur și simplu să le agățați pe ușă sau deasupra șemineului .

Dacă nu știi să creezi un decor cu adevărat original dintr-o coroniță obișnuită, inspiră-te din sfaturile noastre.

Coroniță de Crăciun pentru ușă

Dacă doriți să aveți ușa de la intrare decorată cu stil, mizați pe una dintre decorațiile noastre, care sunt cele mai populare printre iubitorii de decorațiuni de Crăciun. Cel mai adesea vedem coronițe de Crăciun pe ușă în culorile roșu, roz. De asemenea, și modelele variază coronițe din globulețe, coronițe de Crăciun naturale, dar și coronițe de Crăciun netradiționale, moderne.

Coroniță de Crăciun roșie

Pe scurt, culoarea roșie aparține Crăciunului, așa că nu este de mirare că în fiecare an apar o serie de decorațiuni de Crăciun în această culoare. Ornamentele roșii  vor arăta frumos pe un fundal verde, așa că vă recomandăm să alegeți o coroniță de Crăciun simplă pe care apoi o vom decora cu ornamente roșii. Coroana de Crăciun poate fi împodobită cu globulețe roșii de Crăciun, panglici roșii, flori sau alte decorațiuni de diverse forme. Ornamentele roșii  vor arăta frumos dacă le combini cu ornamente aurii sau albe.

Un sfat este, de asemenea, să atașați o ghirlandă care va atârna de-a lungul ușii, apoi atașați o panglică roșie groasă pe coroană și ghirlandă. O astfel de coroană roșie de Crăciun este cu adevărat specială.

Coroniță de Crăciun albă

Asemenea brazilor de Crăciun acoperiți cu zăpadă, coronițele de Crăciun albe acoperite cu zăpadă sunt foarte populare. Aceasta creează decorul perfect de iarnă. Poți combina decorațiunile albe de Crăciun cu un numar mai mic de decorațiuni în argintiu sau crem și îți garantăm ca te vei simți ca într-un regat de basm, de gheață. Cu toate acestea, dacă a fost prea mult alb pentru tine, poți atașa câteva globulețe în nuanțe moi, pastelate.

Coroniță de Crăciun roz

Culoarea roz, devine din ce în ce mai populară în timpul Crăciunului. Decorațiunile roz de Crăciun  vor arăta frumos atât pe coronițele albe acoperite cu zăpadă, cât și pe cele verzi clasice. Pur și simplu atașați decorațiuni roz de Crăciun pe o coroniță simplă de Crăciun. Alegeți globulețe roz, flori sau panglici, dar si diverse decorațiuni in formă de păsări, inimioare sau îngeri. Vă recomandăm să combinați decorațiunile roz cu ornamente argintii, albe, dar și aurii.


Coronițe decorative de Crăciun

Vă oferim coronițe decorative de Crăciun de calitate, potrivite ca decorațiuni pentru masă, ușă sau oriunde pe perete. Coronițele decorative de Crăciun  sunt disponibile în diferite modele moderne: verzi, albe, înzăpezite sau cu ace 3D. Acestea sunt identice cu coroniţele decorative de Crăciun naturale.

Coronite decorative de craciun

Coroniță de Crăciun din globulețe

Dacă ai acasă o mulțime de globuri de Crăciun pe care nu le folosești pentru a împodobi un brad, le poți folosi cu ușurință pentru a crea o coroniță de Crăciun pentru ușă. Puteți atașa globulețele  astfel încât nu veți avea nevoie de alte decorațiuni. O astfel de coroniță de Crăciun pe ușa va arăta frumos dacă atașați o fundă uriașă din panglică.

Coroniță de Crăciun neconvențională

Puteți realiza cu ușurință o coroniță de Crăciun jucăușă și colorată cu ajutorul unor globulețe, figurine, fundițe colorate, decorațiuni, turtă dulce, acadele sau flori. Principalul lucru este să te joci cu culorile. Dintr-o coroniță simplă, clasică, verde sau cu zăpadă, poți crea cea mai fericită coroniță de Crăciun.


Coroniță de Crăciun

Cine nu și-ar dori să aibă o coroniță de Crăciun frumos decorată pe masă în timpul Crăciunului sau o coroniță de pus la ușă decorată cu stil. Vă oferim o selecție largă de coronițe de Crăciun decorate pentru masă și coronițe de Crăciun pentru ușă, cu care vă puteți completa la perfecție decorul de Crăciun. Puteți alege dintre tradiționalele coronițe de Crăciun de culoare verde, precum și coronițe de Crăciun albe, înzăpezite, cu decorațiuni într-o varietate de culori. Puteți chiar să vă asortați coronița de Crăciun cu un brad mic de Crăciun împodobit sau cu o ghirlandă centrală de masă decorată din gama noastră.


Coroniță de Crăciun naturală

Uitați de globurile colorate și decorațiunile de Crăciun. Faceți o coroniță de Crăciun pentru  ușă sau pentru masa de Crăciun din diverse fructe ale naturii. Pur și simplu atașați conuri de pin, fructe uscate, scorțișoară, nuci sau decorațiuni din lemn pe coronița verde de Crăciun. Dacă o astfel de coroniță ți se pare prea plictisitoare, poți atașa și câteva globulețe clasice în nuanțe pastelate sau pământii. O astfel de coroniță vă va aduce cu siguranță o bucată de natură în propria casă.

Coroniță de Crăciun pentru masa de Crăciun

Puteți crea cu ușurință o coroniță de Crăciun pentru masa de Crăciun dintr-o coroană clasică. Tot ce trebuie să faceți este să o decorați cu ornamente pe gustul dvs. și să-i atașați lumânări.

Puteți folosi globuri, panglici, fundițe, flori, diverse figuri sau decoratiuni de diverse forme. Nu există limite pentru imaginație. Singurul lucru important este ca aceasta să se potrivească cu decorul general al casei.

Au fost de ajutor sfaturile noastre pentru o coroniță de Crăciun? Oferta de coronițe de Crăciun verzi și acoperite cu zăpadă o găsiți și în e-shop-ul nostru lumeabrazilor.ro.


Vezi si:

Cununa de advent

16 IDEI PENTRU O COROANĂ DE ADVENT PERFECTĂ

Coroana de Advent este deja o parte integrantă a simbolurilor perioadei de dinainte de Crăciun. Tradiția sa datează din secolul al XIX-lea, când teologul german Johann Heinrich Wichern a fondat o școală pentru copii săraci și, prin aprinderea treptată a lumânărilor într-o coroană de flori în perioada premergătoare Crăciunului, a răspuns la întrebarea copiilor: „Când va fi Crăciunul? “

Coroane de Advent

Coroana de Advent

Wikipedia afirmă că Adventul este prima parte a anului liturgic al Bisericii Romano-Catolice, definită cu 4 duminici înainte de sărbătoarea nașterii lui Iisus Hristos și a perioadei de pregătire spirituală pentru Crăciun. Sezonul de Crăciun începe în prima zi a Adventului și se încheie în ziua Nașterii Domnului. În viața de zi cu zi, pregătirea pentru Crăciun pentru catolici începe cu crearea unei coroane de Advent, curățarea și decorarea apartamentului.

Cum să decorezi un brad de Crăciun

Vrei idei pentru un brad de Crăciun împodobit?

Care sunt tendințele în decorarea pomului de Crăciun? Cum să împodobești un brad de Crăciun anul acesta? Vă aducem recomandări, sfaturi și tendințe interesante pentru Crăciunul 2022 direct de la clienții noștri, datorită cărora veți afla care sunt cele mai populare culori și tipuri de decorațiuni de Crăciun.

Mergi la magazin
Sărbătoriți începutul verii cu noi, reducere de până la -15%.
-15% la toate produsele din stoc
x