Brad artificial alb – TOP10 pentru acest an

TOP 10 brazi artificiali albi pentru acest an

Bradul artificial alb a fost cel mai căutat brad artificial din ultimii ani. Pot crea o atmosferă de iarnă unică, fabuloasă în fiecare cameră și, probabil, de aceea se bucură de un succes atât de mare.

Căutați un brad de Crăciun alb, acoperit dens de zăpadă, sau doar un brad ușor nins cu zăpadă? Producătorii se concentrează pe o varietate de modele și finisaje pentru astfel de copaci, astfel încât toată lumea este sigură că va găsi ceea ce caută.

Poți găsi brazi artificiali albi atât în ​​modele clasice din PVC, cât și în modele 3D de calitate superioară. Cireașa de pe tort sunt brazii albi de Crăciun cu iluminare LED, care sunt o noutate a ultimilor ani.

Am pregătit și pentru anul acesta o listă cu cei mai căutați și mai frumoși brazi albi:

10. Brad alb într-un ghiveci 3D Molid Royal

Deoarece 3D Molid Royal este cel mai popular brad alb de Crăciun pentru clienții noștri, am decis să-l aducem într-o versiune mai mică. Acest brad modern, acoperit de zăpadă, este așezat într-un ghiveci de sac elegant și arată incredibil de realist. Datorită dimensiunilor sale, îl poți amplasa aproape oriunde și garantat vei crea o atmosferă de iarnă fabuloasă cu el.

9. Brad artificial alb Molid Alb Îngust

Brazii îngusti de Crăciun sunt căutați în special de clienții care nu au mult spațiu la dispoziție. Cu toate acestea, atunci când alegeți un astfel de brad îngust, nu mai trebuie să vă limitați la doar câteva modele. În oferta noastră veți găsi și un brad dens acoperit de zăpadă cu crenguțe mai grele, de pin, de dimensiuni înguste. Molidul îngust alb este dovada că și un copac mai mic poate fi stilat și supus tendințelor.

8. Brad artificial 3D Himalayan Pin Înzăpezit

Un astfel de brad de Crăciun îmbrăcat ușor cu zăpadă este o alegere excelentă pentru cei care nu își doresc un brad verde simplu. Pinul Himalaya acoperit cu zăpadă 3D are ramuri groase de pin cu ace lungi, care sunt doar ușor presărate cu zăpadă artificială la capete. Arborele arată incredibil de realist și garantat atrage toate privirile.

7. Brad artificial de Crăciun 3D Înzăpezit

Cu acest brad de Crăciun elegant garantat vei fi transportat într-un basm. Forma și designul perfect elaborate pur și simplu nu pot fi trecute cu vederea. Crenguțele 3D verzi sunt acoperite cu zăpadă artificială la capete, iar aspectul general este completat de conuri și fructe roșii așezate pe crenguțe. Intr-adevar ca un basm…

6. Brad alb 3D Molid Royal Îngust

V-am prezentat deja un brad de Crăciun îngust și înzăpezit deasupra. Acum însă, vă prezentam o variantă și mai exclusivistă a acestui tip de brad, un brad de Crăciun alb, acoperit de zăpadă si-n același timp îngust, format din crengute 3D in combinație cu un ac clasic din PVC in interiorul bradului. Un brad cu adevărat special pentru încăperi mici.


Brazi de Crăciun albi şi brazi artificiali cu zăpadă

Brazii de Crăciun albi şi brazii artificiali cu zăpadă sunt la mare căutare în ultimii ani. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii, straturile de zăpadă artificială neinflamabilă sunt aplicate treptat pe crenguțele acestora. Aceasta imită perfect zăpada reală și datorită sistemului modern de aplicare nu va cădea de pe crenguțele bradului, dar atunci când asamblați bradul pentru prima oară se va eliberare  zăpadă necapturată. Mulțumită brazilor noștri veți aduce magia Crăciunului în casa dumneavoastră.


5. Brad artificial alb cu LED-uri 3D Molid Royal

Categoria celor mai alb brazi de Crăciun a fost câștigată de un brad alb uimitor, care este extrem de popular în rândul clienților, 3D Molid Royal LED. Crenguțele sale 3D verzi sunt acoperite dens cu zăpadă artificială, datorită căreia are aspect geros de iarnă. Este perfecționat de iluminarea LED atașată, datorită căreia nu mai trebuie să rezolvi înfășurarea independentă a luminilor. Desigur, acesta poate fi asociat și cu smartphone-ul tău folosind aplicația, datorită căreia controlul luminii va fi ușor.

4. Pom de Crăciun artificial Molid Nordic

Acest brad de Crăciun alb, dovedit de ani de zile, este unul dintre cei mai vânduți brazi din PVC acoperiți cu zăpadă în fiecare an. Acele sale de molid cu zăpadă densă oferă un aspect cu adevărat de iarnă. Fără îndoială că acest brad aduce un pic de iarnă în casele voastre.

3. Pom de Crăciun artificial Molid Alb

Molidul alb este un brad de Crăciun pe care sigur îl vei iubi. Mizam pe această noutate albă în principal pentru designul său perfect, forma interesantă, ramuri puternice și un strat extra dens de zăpadă artificială. Cu acest brad uimitor, poți evoca un Crăciun alb oriunde.

2. Pom de Crăciun 3D Brad Alb 

Brad artificial 3D Alb este nou în acest sezon. Ce îl face special? În special crenguțele sale de brad 3D procesate, ușor deasupra, datorită cărora acesta are un aspect incredibil de realist.

Un brad care arată ca un brad din pădure în camera ta de zi.

1. Brad de Crăciun alb 3D Molid Royal

Primul loc aparține pe bună dreptate celui mai popular brad de Crăciun acoperit de zăpadă. Crenguțele 3D verzi, de molid, sunt acoperite dens cu zăpadă artificială și aranjate astfel încât copacul să aibă cea mai perfectă formă. Nu e de mirare că acesta este un succes imens pentru clienții noștri și este cel mai bine vândut brad alb din oferta noastră.

Dacă doriți să vedeți și mai mulți brazi din oferta noastră de Crăciun vizitați site-ul nostru lumeabrazilor.ro, categoria:

Brazi de Crăciun albi și înzăpeziți


Vezi si:

Brad intr-o oala ghiveci

Cum să ai grijă de un brad de Crăciun natural în ghiveci

Brazii de Crăciun în ghiveci au devenit o tendință în ultimii ani și o alternativă decentă pentru a evita tăierea brazilor naturali sau dacă nu vă doriți pomi artificiali de Crăciun. Avantajul unui brad în ghiveci este că, după sărbătorile de Crăciun, vă poate decora grădina și nu este nevoie să îl aruncați.

Un brad artificial este o alegere ecologică

O abordare nouă a stilului de viață modern. Vom folosi o mulțime de pungi de plastic de unică folosință sau vom avea tot timpul cu noi câteva pungi refolosibile? Cumpărăm purificatoare de apă pentru casele noastre sau transportăm acasă sticle de plastic pe care le aruncăm la gunoi (chiar dacă sunt reciclabile)? Deschidem ferestrele vara când se răcește noaptea și le …

Brazii de Crăciun cu iluminare LED, o garanție a Crăciunului modern

În fiecare an trebuie să scoți și să desfaci luminițele de Crăciun cu LED și apoi să decorezi bradul de Crăciun. Îți sună cunoscut? Deși decorarea bradului de Crăciun este o tradiție de familie foarte drăguță, îți oferim o recomandare excelentă despre cum să faci aceasta etapa mai ușoară.

Mergi la magazin