Brad natural versus brad artificial

Brad natural versus brad artificial

Bradul de Crăciun este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase simboluri ale Crăciunului. În fiecare an, mulți dintre voi se întreabă ce să aleagă. Un brad natural sau un brad artificial? Care dintre ei este mai prietenos cu mediul? Care este mai accesibil ca preț?

Pentru a vă ușura alegerea, vă aducem o comparație clară între brazi artificiali și cei naturali.

Brad natural – Mirosul Crăciunului

Mulți oameni aleg  brazi de Crăciun naturali, în principal din cauza parfumului lor. Mirosul inconfundabil al acelor, care va da casei tale o atmosfera de Crăciun, este principalul lor avantaj față de brazii artificiali. Totuși, pentru a-ți mirosi casa cu parfumul magic al Crăciunului, vor fi suficiente câteva crenguțe vii, pe care pur și simplu le pui într-o vază.

Îngrijire - brad natural vs brad artificial

Îngrijire – brad natural vs brad artificial

Un brad natural are nevoie de mai multă grijă. Spre deosebire de cei artificiali, brazii tăiați de Crăciun au un mare dezavantaj, căderea frecventă a acelor. Pentru ca un brad de Crăciun natural să arate frumos cât mai mult posibil, este important să-l udați în mod regulat. De asemenea, trebuie să vă asigurați că bradul nu este plasat aproape de sursa de căldură (calorifer sau șemineu) pentru a preveni uscarea și căderea acelor. Desigur, nu trebuie să uitați că este necesar să cumpărați un suport pentru brad.

Totuși, dacă nu ai timp să ai grijă de un brad natural, un brad artificial este o alegere potrivită, care nu necesită nicio îngrijire. Principalul avantaj al brazilor de Crăciun artificiali este posibilitatea utilizării repetate a acestora.

Prețul brazilor de Crăciun

Deși la prima vedere poate părea că un brad artificial este mai scump din punct de vedere financiar, de fapt vei economisi. Prețurile variază în funcție de calitatea și designul acestora. Prețul este mai mare în special pentru brazii 3D moderni de lux, care arată foarte realist și datorită procesării lor perfecte nu îi veți deosebi de cei naturali. În timp ce pentru aproximativ 1.400 de lei poți obține un brad 3D de lux de calitate care să te servească zeci de ani, vei fi obligat să investești cel puțin 500 de lei în fiecare an dacă alegi un brad natural.

Prețul brazilor de Crăciun

Brazi de Crăciun artificiali în ghiveci

Alegerea preferată a clienților noștri este bradul de Crăciun în ghiveci. În oferta noastră regăsiți diverse modele interesante. Acele 3D din care sunt realizați le oferă acestora un aspect natural identic cu un brad natural în ghiveci. Dacă alegeți un brad artificial în ghiveci nu trebuie să vă faceți griji, dacă uitați să îl udați, sau dacă este prea cald în casa dvs. Bradul de Crăciun 3D din oferta noastră  va rezista mulți ani. Vă oferim următoarele dimensiuni: 60cm, 80cm, 100cm, 105cm, 110cm.


Forma și designul brazilor de Crăciun

Cu un brad de Crăciun artificial, spre deosebire de unul natural, nu trebuie să vă faceți griji că îi va trece vremea. Designul și forma perfectă sunt o caracteristică a brazilor atificiali. Au crengi pe care le poți modela singur pentru a se potrivi cu spațiul din casa ta. Un avantaj al brazilor artificiali de Crăciun este si culoarea lor. Indiferent dacă tânjești după un brad clasic verde sau alb, aceasta nu este o problemă. Puteți alege chiar și dintre variațiile de culoare atipice.

Ce facem cu bradul după ce trece Crăciunul?

Majoritatea brazilor artificiali de Crăciun sunt fabricați din plastic, care poluează mediul. Cu toate acestea, în zilele noastre brazii artificiali sunt deja făcuți din materiale reciclabile. Deci, dacă bradul tău artificial de Crăciun se uzează după mulți ani, poți elimina cu ușurință toate părțile sale prin reciclare.

Spre deosebire de un brad artificial, clasicul brad natural rezista doar un anotimp și este necesar sa scapi de el după Crăciun. Deși bradul este compostabil sau poate fi folosit în industria hârtiei, foarte puțini oameni găsesc timp pentru o astfel de eliminare ecologică. O alegere mai potrivita este asadar un brad natural in ghiveci, pe care il poți muta pe terasă dupa sărbători.

Ce facem cu bradul după ce trece Crăciunul?

De unde să cumperi un brad de Crăciun?

Este foarte simplu să comanzi acum un brad de Crăciun chiar din confortul casei tale.

Alege preferatul tău din gama noastră variată chiar pe site-ul nostru lumeabrazilor.ro și în două zile va fi livrat prin curier direct la tine acasă.


Vezi si:

Nu vei face diferența între brazii de Crăciun artificiali 3d și cei naturali

Un brad decorat elegant este simbolul magic al  Crăciunului. Dar, cu toate acestea, un număr mare de brazi naturali sunt tăiați în fiecare an din acest motiv. Adevărul este că, de obicei, aceștia nu sunt brazi din pădure.

Un brad artificial este o alegere ecologică

O abordare nouă a stilului de viață modern. Vom folosi o mulțime de pungi de plastic de unică folosință sau vom avea tot timpul cu noi câteva pungi refolosibile? Cumpărăm purificatoare de apă pentru casele noastre sau transportăm acasă sticle de plastic pe care le aruncăm la gunoi (chiar dacă sunt reciclabile)? Deschidem ferestrele vara când se răcește noaptea și le închidem în timpul zilei sau ne climatizăm constant casele? Cumpărăm un pom de Crăciun artificial, pe care îl decorăm diferit în fiecare an, sau achiziționăm un brad natural pe care îl aruncăm la gunoi după ce trece Crăciunul?

Brad intr-o oala

Cum să ai grijă de un brad de Crăciun natural în ghiveci

Brazii de Crăciun în ghiveci au devenit o tendință în ultimii ani și o alternativă decentă pentru a evita tăierea brazilor naturali sau dacă nu vă doriți pomi artificiali de Crăciun. Avantajul unui brad în ghiveci este că, după sărbătorile de Crăciun, vă poate decora grădina și nu este nevoie să îl aruncați.

Mergi la magazin