Brazii artificiali mici: unde să-i așezi?

Crăciunul nu trebuie să fie doar despre brazi mari și puternici. Nu toată lumea are suficient spațiu pentru un brad atât de mare și, în acest caz, brazii mai mici sunt o alternativă excelentă. Micii brazi artificiali nu vor ocupa mult spațiu, vor aduce o notă de Crăciun în casa ta și îi vor mulțumi pe toți cei care așteaptă cu nerăbdare Crăciunul. Care sunt avantajele acestora?

Un brad mic artificial și beneficiile sale

Principalul avantaj este dimensiunea sa. Nu numai că astfel de brazi au o înălțime mai mică, dar există o diferență semnificativă față de brazii clasici de Crăciun în lățimea lor. Pot fi ațezați oriunde, fie ca brad principal de Crăciun, fie ca decor suplimentar pentru hol sau camera copiilor.

Brad de Crăciun în ghiveci

Mulți dintre clienții noștri au iubit acești brazi artificiali pentru aspectul lor incredibil de natural. Aceștia sunt identici cu cei naturali. De asemenea, poți alege un brad atât de mic FULL 3D sau 3D pentru un decor complet. Nu există limite în culoarea acestor mini brazi.

Un alt avantaj este ca nu ai nevoie de multe decorațiuni pentru a împodobi un astfel de brad artificial. Tot ce ai nevoie sunt câteva globuri de Crăciun sau alte decorațiuni micuțe și bradul este împodobit. Sau poți alege doar un mic brad de Crăciun cu iluminare fără alte decorațiuni.

Unde să așezi un brad mic artificial de Crăciun?

Există într-adevăr multe posibilități. Un brad mic va arata frumos pe diverse dulapuri, rafturi, dar la fel de bine și pe hol, pe terasa sau ca brad în camera copiilor. Poți așeza cu ușurință bradul pe pervazul ferestrei sau pentru a decora spațiul de birou.

Bradul de mici dimensiuni va arăta elegant în diverse ghivece, cutii de lemn sau coșuri de răchită.

Inspirație de la clienții noștri

Nu vă puteți imagina cum ați decora un astfel de brad? Mini brazii sunt foarte populari printre clienții noștri. Așadar, inspirați-vă direct de la ei.

Aveți nevoie doar de câteva decorațiuni de mici dimensiuni.Puteți alege și ghirlande micuțe sai diferite figurine.

Un simbol al Crăciunului în casa ta.

Veți găsi o selecție de brazi artificiali de cea mai bună calitate în magazinul nostru online lumeabrazilor.ro.


Vezi si:

Cum să decorezi un brad de Crăciun

Vrei idei pentru un brad de Crăciun împodobit?

Care sunt tendințele în decorarea pomului de Crăciun? Cum să împodobești un brad de Crăciun anul acesta? Vă aducem recomandări, sfaturi și tendințe interesante pentru Crăciunul 2022 direct de la clienții noștri, datorită cărora veți afla care sunt cele mai populare culori și tipuri de decorațiuni de Crăciun.

Un brad artificial este o alegere ecologică

O abordare nouă a stilului de viață modern. Vom folosi o mulțime de pungi de plastic de unică folosință sau vom avea tot timpul cu noi câteva pungi refolosibile? Cumpărăm purificatoare de apă pentru casele noastre sau transportăm acasă sticle de plastic pe care le aruncăm la gunoi (chiar dacă sunt reciclabile)? Deschidem ferestrele vara când se răcește noaptea …

Brad intr-o oala

Cum să ai grijă de un brad de Crăciun natural în ghiveci

Brazii de Crăciun în ghiveci au devenit o tendință în ultimii ani și o alternativă decentă pentru a evita tăierea brazilor naturali sau dacă nu vă doriți pomi artificiali de Crăciun. Avantajul unui brad în ghiveci este că, după sărbătorile de Crăciun, vă poate decora grădina și nu este nevoie să îl aruncați.

Mergi la magazin