Crăciun ca-n povești: Vizitați cele mai magice târguri de Crăciun din Europa

Târguri de Crăciun

Crăciunul. Un timp al  bucuriei, cu multă  pace alături de  familie. Cea mai frumoasă sărbătoare a anului pentru mulți oameni. Cum să te bucuri cât mai mult de această perioadă? Desigur, un element esențial al Crăciunului este târgul de Crăciun. Nu știți unde să mergeți pentru un vin fiert bun  și mâncare și mai bună? Vă oferim o privire de ansamblu asupra celor mai frumoase locuri din Europa, unde târgurile merită cu siguranță să fie vizitate.

Fiecare dintre noi preferă un loc diferit pentru a vizita târgurile de Crăciun, ceea ce este de înțeles. Noi vă oferim inspirație pentru cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, care au loc în diferite locuri. Fie că alegeți atât de lăudatul târg de Crăciun din Viena sau că vă lăsați seduși de farmecul altui oraș, important este să vă bucurați de magia perioadei premergătoare Crăciunului.

Târgul de Crăciun din Viena

Viena este un oraș splendid cu târguri de Crăciun și mai splendide, la care mii de vizitatori vin în fiecare an. Cel mai cunoscut și cel mai mare târg de Crăciun din Viena, Christkindlmarkt, se află chiar în fața primăriei și are loc în fiecare an de la mijlocul lunii noiembrie. Puteți degusta aici una dintre specialitățile tradiționale sau vă puteți încălzi cu punc în cănile  tipice cu decorate în spiritul Crăciunului, pe care le puteți lua acasă ca suvenir.Desigur, pentru un preț extra simbolic. Atmosfera de Crăciun în acest oraș este cu adevărat perfectă. Veți găsi aici și diverse atracții, cum ar fi pista de patinaj, unde puteți patina cu copiii sau prietenii dvs. Nu ezitați să cumpărați și decorațiuni de Crăciun ca suvenir. Dacă alegeți să vizitați târgul de Crăciun din Viena, veți experimenta o atmosferă de Crăciun inegalabilă.

Târgurile de Crăciun din Cracovia

Și la vecinii noștri, în Polonia, se organizează târguri de Crăciun minunate. Acestea au loc în fiecare an în piața centrală, unde puteți savura mâncăruri tradiționale, vin fiert și dulciuri. Minunatele tarabe de lemn creează o atmosferă perfectă de Crăciun.

Avantajul este că aici veți găsi produse de diferite tipuri, care sunt toate realizate manual. Și nu trebuie să plătiți o avere pentru ele. Prețurile sunt la fel ca la noi. Târgurile de Crăciun din Cracovia sunt printre cele mai frumoase din toată Europa. Acest loc merită cu siguranță o vizită.


Brazi artificiali extra largi

Dacă vă bucurați de mult spațiu în casă sau la locul de muncă și vă doriți un brad de Crăciun care să atragă toate privirile, cu siguranță nu ar trebui să ratați oferta noastră de brazi artificiali foarte largi și denși. Aceștia au o lățime mai mare cu 15 – 20 cm faţă de cei clasici și umplu perfect spațiul liber din orice cameră. Oferă un aspect natural, dens datorită numărului mare de ramuri 3D. În oferta noastră veți găsi mai multe tipuri de brazi artificiali foarte mari.


Salzburg de Crăciun, un spectacol de văzut

Salzburg este un oraș din Austria și merită cu siguranță să fie vizitat și în timpul Crăciunului. Veți experimenta o atmosferă perfectă, care va aduce un zâmbet pe fața fiecăruia. Crăciunul în acest oraș este cu adevărat unic. Târgurile se găsesc chiar în centrul orașului, în fața Catedralei din Salzburg și pe Piața Rezidenz.

Standurile istorice ale comercianților, colindele de Crăciun sau numeroasele spectacole merită cu siguranță o vizită în acest loc. De asemenea, veți întâlni mulți slovaci și cehi. Acest loc reunește pur și simplu turiștii din întreaga lume, dar este și foarte popular printre localnici.

Târgurile de Crăciun din Toscana

Crăciunul în stil italian? Da, cu siguranță! Lăsați-vă captivați de atmosfera de Crăciun din Toscana și savurați târgurile de Crăciun din acest loc magic. Cumpărați decorațiuni tradiționale făcute în casă și bucurați-vă de mâncărurile care vor încânta papilele gustative.

Sperăm că vă veți găsi plăcerile și vă veți bucura de atmosfera de Crăciun a târgurilor și peste hotare!


Vezi si:

brad de crăciun

Un brad artificial pentru Crăciun în ultimul moment? Nu și anul acesta!

Vă gândiți să cumpărați un brad artificial anul acesta? În acest caz, ar trebui să căutați bradul potrivit cu mult timp înainte. Altfel, se poate întâmpla cu ușurință să rămâneți fără brad în acest Crăciun.

Am întâmpinat probleme cu aprovizionarea cu bunuri sezonul trecut și acest lucru a fost cauzat în mare parte de criza generata de corona virus, iar această situație a fost …

brad de craciun impodobit

Modele de brad de Crăciun împodobit de la clienții noștri

Crăciunul se aproprie și fiecare dintre voi se gândește încet la ce ornamente și decorațiuni de Crăciun să folosească pentru a împodobi bradul. Astăzi aveți o gamă variată de decorațiuni de Crăciun și ornamente de diferite culori și modele. Dar cum să combinați decorațiunile …

Cum să realizezi un brad de Crăciun din hârtie

Cum să realizezi un brad de Crăciun din hârtie

Pentru toți cei creativi, am pregătit câteva instrucțiuni simple despre cum să faceți brad din hârtie. Poți desfășura această activitate împreună cu copiii tăi și îți garantăm că te vei distra. Puteți folosi apoi creațiile tale magnifice ca decorațiuni pentru bradul de Crăciun sau decor pe raft …

Mergi la magazin