Iluminatul de Crăciun pentru casa ta – lasă-te inspirat!

Iluminatul de Crăciun

Iluminatul exterior de Crăciun, sau mai bine zis instalațiile de Crăciun pentru exterior, le putem vedea în perioada Crăciunului la multe case. În ultimii ani, aceast tip de decorare a devenit un trend foarte popular. Ați dori să montați și voi o instalatie de Crăciun pentru exterior în nuanțe elegante aurii sau în tonuri colorate mai extravagante? Vă oferim idei și inspirație pentru instalațiile de Crăciun pentru casă, pentru a crea un decor de poveste.

Iluminatul de Crăciun exterior – instalație pentru balcon

Când vorbim de instalațiile de Crăciun pentru exterior, cu siguranță, includem în discuție și instalația de Crăciun pentru balcon. Împodobiți-vă balconul cu lumini de Crăciun în nuanțe colorate sau alegeți instalații în tonuri elegante de argintiu sau auriu. Ca iluminat pentru balcon, puteți utiliza numai luminițe de Crăciun sau șiruri de lumină înfășurate în ghirlande, dar și diverse modele luminoase de Crăciun, pe care le puteți fixa pe balcon.

Iluminatul de Crăciun exterior – ploaie căzătoare

O altă idee pentru instalațiile de Crăciun exteriore este instalația de Crăciun tip ploaie căzătoare, care va arăta frumos pe cornișe, balustrade sau ferestre. Ploaia căzătoare poate fi în diferite culori aurie, argintie sau într-o gamă colorată de lumini. Aceasta este o instalație de Crăciun exterior foarte elegantă și de bun gust.

Iluminatul de Crăciun exterior – instalații cu franjuri

La fel ca ploaia căzătoare, instalațiile de Crăciun exterior cu franjuri sunt un accesoriu minunat și elegant pentru decorarea de Crăciun. Astfel de instalații cu franjuri se potrivesc cel mai bine pe cornișă. Le puteți fixa acolo individual sau le puteți înfășura pe o ghirlandă, de unde vor atârna.

Iluminatul de Crăciun exterior – instalație pentru brad

Dacă doriți un iluminat simplu, elegant de Crăciun pentru casă, alegeți instalatia pentru brad cu becuri LED monocrome. Puteți plasa  această instalație în jurul ușii de intrare pentru un efect garantat.


Luminițe decorative pentru brad

Elementul esențial al Crăciunului îl reprezintă instalațiile de Crăciun, în mod special, luminile decorative pentru bradul de Crăciun. În epoca modernă, instalațiile de Crăciun cu LED sunt cele mai căutate, grație durabilității, eficienței și economiei de costuri cu energia electrică. Pentru sezonul festiv de Crăciun 2021, vă prezentăm o inovație absolută – instalația smart TWINKLY pentru bradul de Crăciun.

Această instalație de Crăciun cu LED poate fi controlată cu ajutorul unui smartphone, oferindu-vă posibilitatea de a alege din peste 20 de efecte spectaculoase pentru iluminatul bradului de Crăciun.


Iluminatul de Crăciun exterior- instalațiile colorate de Crăciun în exterior

Vă place Crăciunul colorat? Nicio problemă! Instalațiile colorate de Crăciun pentru exterior vor completa perfect decorul magic de Crăciun. Cu benzi luminoase colorate puteți decora ghirlandele, pe care le puteți înfășura în jurul balustradelor, stâlpilor, le puteți agăța în jurul ușii de intrare, a ferestrelor sau le puteți folosi pentru a decora copacii din curtea voastră.

Instalația de Crăciun în exterior pentru curte

Pe lângă șirurile clasice de lumină de Crăciun, puteți utiliza diferite figurine luminoase sau decorațiuni luminoase de Crăciun pentru decorul exterior. Copăceii de Crăciun cu LED supra-dimensionați, animalele cu LED, săniile sau lampioanele de Crăciun vor adăuga o atmosferă de poveste de Crăciun în grădina voastră.

Instalațiile de Crăciun solare

Iluminatul de Crăciun în exterior nu trebuie neapărat să fie conectat la electricitate. Instalațiile de Crăciun de diferite forme pot fi alimentate de energia solară. Pe piață găsiți instalatii de Crăciun care includ un panou solar mic, pe care îl puteți plasa oriunde la soare. Astfel, în timpul zilei, instalația de Crăciun se va încărca și, imediat ce se întunecă, vă puteți bucura de strălucirea frumoasă a iluminatului.

Inspirații la final

Dacă nu știți cum să coordonați întreaga decorare cu lumină în jurul casei voastre, lăsați-vă inspirați de alte sfaturi pe care le puteți folosi. Puteți opta pentru instalații de Crăciun cu baterii în culori de Crăciun, cum ar fi roșu, verde și auriu, sau puteți învălui casa și curtea într-o singură nuanță colorată. În orice caz, instalația de Crăciun exterior va atrage atenția asupra casei dvs.


Vezi si:

TWINKLY – Iluminare modernă de Crăciun pentru bradul secolului XXI

TWINKLY este o iluminare LED inteligentă, revoluționară, pe care o puteți controla cu ușurință cu smartphone-ul. Pentru a vă bucura de cele mai uimitoare combinații de culori și de spectacolul perfect de lumini, tot ce trebuie să faceți este să porniți conectarea Bluetooth …

Brazi împodobiți 2022 - inspirație de la clienții noștri

Brazi împodobiți 2022 – inspirație de la clienții noștri

Bradul frumos împodobit îi aparține fără îndoială Crăciunului. Acesta completează perfect atmosfera magică de Crăciun. Am decis să prezentăm cei mai frumosi brazi împodobiți de la clienții noștri …

brad natural

Când este momentul potrivit pentru a cumpăra un brad de Crăciun?

Ești și tu unul dintre acei oameni care cumpără un brad de Crăciun în ultimul moment? Sau, dimpotrivă, te ocupi de achiziția unui brad de Crăciun cu mult timp înainte? Dacă faci parte din primul grup, știi că, dacă vrei să ai un brad de Crăciun cu adevărat drăguț, trebuie să-l cauți mult mai devreme decât crezi.

Jobul de zi cu zi, îngrijirea gospodăriei sau a copiilor este rutina zilnică a majorității oamenilor, până când dintr-o dată este data de 20 decembrie …

Mergi la magazin