Pomi de Crăciun albi – TOP 7 pentru 2021

Fiecare dintre noi își dorește să aibă o atmosferă fabuloasă de iarnă acasă în timpul Crăciunului. De aceea, pomii de Crăciun acoperiți de zăpadă și cei albi devin din ce în ce mai populari de la an la an.

Pomii de Crăciun acoperiți de zăpadă artificială sunt realizați folosind cea mai recentă tehnologie, ceea ce îi face să arate incredibil de natural. Un astfel de brad alb, a cărui frumusețe poate fi subliniată doar de câteva ornamente elegante,  va deveni o bijuterie a fiecărei camere.

Producătorii mondiali de pomi de Crăciun încearcă să-i facă absolut perfecți de la an la an, motiv pentru care pomi de Crăciun cu iluminare LED încorporată au devenit un succes în ultimii ani.

Vă aducem TOP 7 cei mai exclusiviști brazi albi și înzăpeziți pentru 2021:

7. Pom de Crăciun artificial Pin Alb Îngust

Este un pom de Crăciun ideal pentru camere cu spațiu limitat. Datorită dimensiunii sale nu ocupă mult spațiu și devine un decor fabulos pentru orice cameră. Ramurile copacului sunt acoperite cu un strat gros de zăpadă artificială neinflamabilă, care nu cade.

6.Brad de Crăciun artificial Pin Alb LED

Ace acoperite cu zăpadă, perfect groase, în două culori, verzi, cu iluminare LED albă caldă, exact asta este pomul de Crăciun Pin alb Led. Pe crenguțe, care sunt o combinație de ace verde pal și verde închis, există un depozit dens de zăpadă artificială neinflamabilă, datorită căreia acesta va arata cu adevărat magic. Pomul are iluminare cu LED încorporată, datorită căreia nu va mai trebui să pierdeți timp decorând bradul cu luminițe.

Oferim acest uimitor pom de Crăciun alb chiar și fără iluminare LED.

5. Brad artificial de Crăciun 3D Înzăpezit

Vrei să ai acasă un pom de Crăciun acoperit de zăpadă și în același timp să lași să iasă în evidență acele naturale de brad verde ale pomului? 3D Snowy Brad este unul dintre tipurile preferate de pomi de Crăciun acoperiți de zăpadă, mai ales pentru designul său interesant. Crenguțele verzi 3D, ale căror capete sunt presărate cu zăpadă artificială neinflamabilă și completate cu fructe de pădure roșii, creează un pom de Crăciun de bun gust și original.


Brazi de Crăciun albi şi brazi artificiali cu zăpadă

Brazii de Crăciun albi şi brazii artificiali cu zăpadă sunt la mare căutare în ultimii ani. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii, straturile de zăpadă artificială neinflamabilă sunt aplicate treptat pe crenguțele acestora. Aceasta imită perfect zăpada reală și datorită sistemului modern de aplicare nu va cădea de pe crenguțele bradului, dar atunci când asamblați bradul pentru prima oară se va eliberare  zăpadă necapturată. Mulțumită brazilor noștri veți aduce magia Crăciunului în casa dumneavoastră.


4. Brad de Crăciun artificial Himalaya 3D Înzăpezit

Ace de pin perfecte, realiste, cu capete fin acoperite, cu zăpadă artificială neinflamabilă, acesta este pinul Snowy Himalayan 3D. Acest brad popular dă impresia unui  brad natural acoperit de zăpadă în pădure.

3. Pom de Crăciun artificial Molid Nordic LED

Molidul norvegian a găsit mulți fani, mai ales datorită  aspectului său modern și natural. Ramurile de molid, înzăpezite dens cu zăpadă artificială neinflamabilă, creează un brad  frumos de iarnă. Îl puteți găsi în oferta noastră și cu iluminare LED încorporată, care  garantat  vă va  ușura munca pentru decorul de Crăciun.

2. Pom de Crăciun artificial 3D Brad Siberian LED

Cu siguranță te vei îndrăgosti de noutatea acestui sezon 3D Brad siberian LED. Pomul de Crăciun perfect acoperit cu zăpadă, cu o formă originală netradițională, va deveni caracteristică dominantă a fiecărei încăperi unde va crea o atmosferă magică de Crăciun. Îl poți găsi în oferta noastră și fără iluminare LED.

1. Pom de Crăciun artificial 3D Molid Royal LED

3D Molid Royal LED rămâne cea mai bună alegere, printre pomii de Crăciun albi și cei acoperiți de zăpadă. Acest rege al pomilor de Crăciun se caracterizează printr-o formă piramidală simetrică și crenguțe albe ca gheața, care vor crea o atmosferă de iarnă unică în casele dumneavoastră. Iluminarea cu LED face ce  acest brad să fie  de departe cel mai luxos pe care vi-l putem oferi în acest sezon. Puteți găsi 3D Molid Royal LED și fără iluminare.

Pentru a vedea întreaga gamă de pomi de Crăciun albi și înzăpeziți, faceți clic pe linkul: pomi de Crăciun albi și înzăpeziți


Ați putea fi, de asemenea, interesat de:

Brazi decorați de clienții noștri

Crăciunul bate din nou la ușa noastră și fiecare dintre voi se gândește încet la ce ornamente și decorațiuni de Crăciun să folosească pentru a decora bradul. Astăzi puteți alege deja dintr-un număr mare de decorațiuni de Crăciun și ornamente de diferite culori și modele…

Nu vei face diferența între brazii de Crăciun artificiali 3d și cei naturali

Un brad decorat elegant este simbolul magic al  Crăciunului. Dar, cu toate acestea, un număr mare de brazi naturali sunt tăiați în fiecare an din acest motiv. Adevărul este că, de obicei, aceștia nu sunt brazi din pădure…

Un brad artificial este o alegere ecologică

O abordare nouă a stilului de viață modern. Vom folosi o mulțime de pungi de plastic de unică folosință sau vom avea tot timpul cu noi câteva pungi refolosibile? Cumpărăm purificatoare de apă pentru casele noastre sau transportăm acasă sticle de plastic pe care le aruncăm la gunoi (chiar dacă sunt reciclabile)? 

Mergi la magazin