TOP 10 – Brăduți artificiali albi pentru acest an

Stiri fotografia de copertă

Brăduții albi atrag cea mai mare atenție în ultimii ani. Crăciunul cu zăpadă rămâne adesea doar un vis nerealizat în ultimele ierni,  așa că de ce să nu-l îndepliniți în acest mod? Acești brazi artificiali sunt cel mai nou hit și se numără printre cele mai căutate modele la noi pe site. Motivul pentru care sunt atât de apreciați este evident! Aspectul lor luxos și realist creează atmosfera de iarnă perfectă. Crăciunul vostru va deveni de neuitat cu un astfel de brăduț artificial, chiar dacă nu este zăpadă în jur. Cine nu și-ar dori în casa farmecul zilelor festive de iarnă?

În oferta noastră veți găsi brazi artificiali clasici, dar și modele mai moderne și mai realiste, brazi 3D. Căutați un brad de Crăciun, un molid sau un pin? Vă doriți un brad complet alb, dens sau doar ușor acoperit cu zăpadă? Oferta este vastă, deci cu siguranță fiecare va găsi ceva pe gustul său.

Eleganți și moderni sunt și brazi albi artificiali cu lumini LED integrate, care vă vor scuti de încurcătura montării luminilor și vor asigura o distribuție uniformă a acestora, astfel încât fiecare lumină va fi la locul potrivit.

Vă prezentăm selecția noastră de TOP 10 brazi de Crăciun artificiali.

10. Brad de Crăciun artificial alb Molid Nordic LED

Acest brad artificial alb va atrage cu siguranță privirile tuturor. Este simplu de remarcat, iar dacă sunteți în căutarea unui brad artificial stilat și modern, acoperit cu zăpadă, acesta este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

9. Brad alb artificial înzăpezit 3D

Bradul se remarcă nu doar prin forma sa elegantă de brad de Crăciun perfect, ci și prin stratul subțire de zăpadă artificială de pe vârfurile ramurilor. Designul său modern include ace de brad 3D pe toată suprafața bradului, combinate cu ace de PVC în interiorul bradului pentru a-i oferi un aspect dens.

8. Brad de Crăciun artificial alb Molid de Groenlanda 3D

Noul model 3D Molid de Groenlandase încadrează cu siguranță în categoria noutăți. Acele de molid de calitate sunt acoperite cu un strat de zăpadă, și chiar dacă este un brad artificial, pare de parcă tocmai l-ați adus din pădure. Acesta este confecționat din ramuri PVC de înaltă calitate și ramuri 3D, iar deasupra este acoperit cu un strat de zăpadă artificială.

7.  Brad de Crăciun artificial alb Molid Îngust

Va fi apreciat de toți cei care doresc să creeze o atmosferă perfectă în perioada Crăciunului, în ciuda opțiunilor de spațiu limitate. În ciuda faptului că este o versiune îngustă, arborele artificial are un aspect elegant și se potrivește perfect în orice casă. Aspectul său realist este sporit de faptul că este fabricat din crenguțe PVC de înaltă calitate, cu un strat gros de zăpadă.

6.  Brad de Crăciun artificial alb Molid înzăpezit 3D

După succesul cunoscut anul trecut,  la fel ca și predecesorul său, acest brad artificial are un aspect tradițional, care este creat de ramuri 3D în jurul perimetrului său și ramuri clasice din PVC din interiorul copacului. Există, de asemenea, fructe de pădure adăugate ca și decorațiuni iar la capetele crenguțelor avem zăpadă artificială. Cu aspectul său perfect, imită un brad natural și cu siguranță va fi în centrul atenției în fiecare casă.

5. Brad artificial alb 3D Molid Siberian

Bradul artificial 3D Molid Siberian are ace 3D care imită perfect acele unui brad real, și este acoperit cu un strat de zăpadă artificială. Acest brad va aduce cu siguranță magia Crăciunului în casa ta.


Brazi de Crăciun albi şi brazi artificiali cu zăpadă

Brazii de Crăciun albi şi brazii artificiali cu zăpadă sunt la mare căutare în ultimii ani. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii, straturile de zăpadă artificială neinflamabilă sunt aplicate treptat pe crenguțele acestora. Aceasta imită perfect zăpada reală și datorită sistemului modern de aplicare nu va cădea de pe crenguțele bradului, dar atunci când asamblați bradul pentru prima oară se va eliberare  zăpadă necapturată. Mulțumită brazilor noștri veți aduce magia Crăciunului în casa dumneavoastră.


4. Brad de Crăciun artificial alb Molid înzăpezit

Pe scurt, de neratat, acesta este bradul artificial de Crăciun Molid Alb. Cu acest brad, vei evoca un Crăciun de basm înzăpezit chiar în camera ta de zi. Are ace din PVC de molid de înaltă calitate este acoperit cu un strat gros de zăpadă artificială și este dificil să-l deosebești de un brad natural.

3. Brad artificial alb 3D Alabastru

Vrei un brad artificial de Craciun luxos si modern? 3D Alabaster Brad este o altă noutate și este în mod clar una dintre cele mai moderne pe care le puteți găsi aici.Bradul acesta este excepțional cu crenguțe 3D cu un strat dens de zăpadă artificială, iar interiorul copacului este umplut cu crenguțe clasice din PVC pentru a crea o densitate perfectă. Datorită elaborării până la ultimul detaliu, acest arbore artificial este garantat să atragă toate privirile.

2. Brad de Crăciun artificial alb LED Molid regal 3D

Experimentează magia Crăciunului într-un mod original. Un Crăciun cu adevărat regal va fi creat de bradul artificial  Molid regal 3D. Îl putem numi perfecțiunea întrupată pentru aspectul său unic. Bradul artificial este realizat din ace combinate 3D și PVC acoperite cu zăpadă artificială. Bonusul este dat de  iluminarea LED, care este controlată cu ajutorul unui smartphone. Nu e de mirare că se numără printre cei mai vânduți brazi artificiali.

1.Brad de Crăciun artificial alb Molid arctic 3D

Unul dintre cele mai noi modele este bradul artificial excepțional Molid arctic 3D. Visezi la un Crăciun înzăpezit? Îl poți avea la tine acasă daca achiziționezi acest brad Molid arctic 3D. Ramurile de molid verde realizate din ace combinate 3D și PVC sunt acoperite dens cu zăpadă și creează astfel un aspect înghețat fenomenal.

Sperăm că v-am oferit câteva idei bune pentru alegerea brăduțului perfect de Crăciun pentru casa voastră! Puteți găsi mai multe modele la magazinul nostru online lumeabrazilor.ro


Vezi si:

Brazi împodobiți 2022 - inspirație de la clienții noștri

Brazi împodobiți 2022 – inspirație de la clienții noștri

Bradul frumos împodobit îi aparține fără îndoială Crăciunului. Acesta completează perfect atmosfera magică de Crăciun. Am decis să prezentăm cei mai frumosi brazi împodobiți de la clienții noștri în articolul nostru. Am selectat pentru voi TOP 10 cei mai frumoși brazi împodobiți …

Decorațiuni de Crăciun

Realizați singur decorațiunile pentru Crăciun!

Ai un spirit creativ si vrei sa realizezi decorațiuni de Crăciun handmade? Îți aducem idei pentru inspirație pentru a realiza cu usurinta ornamente în confortul casei tale. Acest lucru nu este dificil. Este nevoie doar de puțină îndemânare, creativitate și materiale de producție fără pretenții …

Cum să realizezi un brad de Crăciun din hârtie

Cum să realizezi un brad de Crăciun din hârtie

Pentru toți cei creativi, am pregătit câteva instrucțiuni simple despre cum să faceți brad din hârtie. Poți desfășura această activitate împreună cu copiii tăi și îți garantăm că te vei distra. Puteți folosi apoi creațiile tale magnifice ca decorațiuni pentru bradul de Crăciun …

Mergi la magazin