Top 10 filme de Crăciun

Filme de Craciun

Crăciunul este aproape și spiritul Crăciunului încă nu te-a atins? Îți oferim sfaturi pentru cele mai bune filme de Crăciun care vor crea atmosfera potrivită de Crăciun și nu ne putem imagina Crăciunul fără ele. Oferta de filme de Crăciun este largă. Tu ce alegi? Preferi clasicul, filmele de Crăciun despre dragoste sau filmele de Crăciun pentru copii, pe care adulții se bucură să le vadă? Am ales pentru tine cele pe care merită cu siguranță să le vezi.

1. The Star

Crăciunul nu poate fi deconectat de filmele de Crăciun pentru copii, și trebuie să recunoaștem că ne uităm la ele și noi, adulții. Acesta este povestea unui măgăruș care a visat întotdeauna la aventură. Într-o zi, el și prietenii lui decid să fugă și pornesc în căutarea stelei fericite în aventura visurilor lor. Multă distracție îi așteaptă și, în plus, devin parte a celei mai mari povești din toate timpurile.

2. Hearts of Christmas

Nici la tine nu lipsesc filmele de Crăciun despre dragoste? O alegere excelentă pentru spectatorii romantici este povestea unei asistente medicale care, în timpul sărbătorilor de Crăciun, întâlnește un tânăr. El o atrage și încearcă să o surprindă cu diferite gesturi romantice. Matt se hotărăște dacă să deschidă un nou raport și care sunt prioritățile în viața ei.

3. Ho Ho Ho

Fie că ești în căutare de filme de Crăciun pentru copii sau de cele la care se distrează toată familia, un pont excelent este povestea unui băiat care încă crede în Moș Crăciun. O zi obișnuită se transformă într-o aventură atunci când se pierde într-un centru comercial și întâlnește un hoț deghizat în Moș Crăciun.

4. Sweet Mountain Christmas

Ești un susținător al romantismului și ai o slăbiciune pentru filmele de Crăciun despre dragoste? Atunci te va interesa povestea a doi oameni care se întâlnesc într-un mic orășel de munte și încep să se înțeleagă. Filmul se potrivește perfect cu romantismul de Crăciun prin povestea sa, unde încearcă să depășească obstacolele și să demonstreze că dragostea adevărată supraviețuiește chiar și în timpuri grele.

5. Angela´s Christmas

Între filmele de Crăciun preferate de copii se numără povestea animată a unei fete care încearcă să salveze Crăciunul pentru familia sa. Aici curge învățătura că adevăratul Crăciun nu se găsește în cadouri scumpe, ci în dragoste și unitatea familială.


Brazi de Crăciun artificiali 3D

Brazii artificiali 3D au fost HIT-ul ultimilor ani. Brazii artificiali sunt creați cu ace 3D care nu cad de aceea sunt identici comparativ cu brazii naturali. Doar la noi veți găsi peste 45 de tipuri exclusive de brazi artificiali. Fiecare brad artificial 3D oferă o prezentare de primă clasă, perfecțiune de formă și de culoare. Pentru clienții mai pretențioși …


6. A wish for Christmas

Povestea Sarei, care se simte neapreciată la locul de muncă și ideea ei pentru o campanie a fost furată, se încadrează bine în atmosfera de Crăciun. Dezamăgită, întâlnește un bărbat misterios care îi îndeplinește o dorință. Sara își dorește ca ideea ei să devină realitate și primește a doua șansă de a o prezenta șefului ei.

7. Christmas in Wonderland

Această comedie despre o familie care s-a mutat, nu are prieteni sau bani, te va face cu siguranță să râzi. Faptul că nu pare a fi un Crăciun reușit se înrăutățește deoarece tatăl familiei și-a pierdut locul de muncă și mama este blocată la aeroport. În ciuda acestui lucru, tatăl trebuie să meargă la cumpărături de cadouri cu copiii. Fiica, Mary, își spune dorința lui Moș Crăciun, ca tatăl ei să câștige un milion de dolari. În mâinile ei ajunge o geantă cu bani, care însă aparține infractorilor și aceștia pornesc imediat pe urmele lor.

8. The Christmas Gift

Povestea unei tinere care se întoarce în orașul său natal de Crăciun pentru a se întâlni cu prietenii și familia. În film, veți găsi multe momente nostalgice și povești despre prietenie și dragoste, care fac parte din Crăciun.

9. A Christmas visitor

O familie trebuie să se descurce cu o vizită neașteptată de Crăciun. Vizitatorul, însă, aduce cu el un secret care poate schimba destinele întregii familii.

10. Frumoasa din pădurea adormită

Acest film animat este o versiune modernă a poveștii tradiționale “Frumoasa și Bestia”. Urmărește povestea unei fete numite Lina care încearcă să-și salveze tatăl, care a fost închis într-un castel. Bella încearcă să câștige dragostea și ajutorul fiarei care trăiește în pădurea din apropiere. Filmul este plin de aventură și magie.

Sperăm că selecția noastră te-a inspirat și te vei bucura de confortul Crăciunului în timp ce te uiți la unul dintre aceste filme.


Vezi si:

coronițe-de-craciun-pentru-ușa-sau-pentru-masa-de-craciun

Coronițe de Crăciun pentru ușă sau pentru masa de Crăciun – 40+ inspirație

Coronițele de Crăciun sunt un decor special care completează atmosfera generală de Crăciun și au multiple utilizări. Puteți să le așezați pur și simplu pe masă, să le decorați ușor, să atașați lumânări sau pur și simplu să le agățați pe ușă sau deasupra șemineului …

Decorațiuni de Crăciun

Realizați singur decorațiunile pentru Crăciun!

Ai un spirit creativ si vrei sa realizezi decorațiuni de Crăciun handmade? Îți aducem idei pentru inspirație pentru a realiza cu usurinta ornamente în confortul casei tale. Acest lucru nu este dificil. Este nevoie doar de puțină îndemânare, creativitate și materiale de producție fără pretenții pe care oricine le poate găsi acasă …

brad de crăciun

Un brad artificial pentru Crăciun în ultimul moment? Nu și anul acesta!

Vă gândiți să cumpărați un brad artificial anul acesta? În acest caz, ar trebui să căutați bradul potrivit cu mult timp înainte. Altfel, se poate întâmpla cu ușurință să rămâneți fără brad în acest Crăciun.

Am întâmpinat probleme cu aprovizionarea …

Mergi la magazin
Sărbătoriți începutul verii cu noi, reducere de până la -15%.
-15% la toate produsele din stoc
x